Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamotnA30

Kto mieszka za granica i jest samotny?

Polecane posty

Gość SamotnA30
Ja sobie przywiozlam polsat z Polski, ale nie mam zasiegu, bo moj dom jest tak jakos dziwnie usytuowany. W sumie to powinnam jak najwiecej ogladac TV francuska, ale jak co drugie zdanie rozumiem, to mnie to drazni :-D

ogorki i kapustke sama kisze!! serek tez robie jak moj malzonek swierze mleko przyniesie. to jest kurczecy bniuscik w sosie pomidorowokremowym. to sie je z chlebkiem zobacz przepis na hinduski chlebek naan bardzo prosto zrobic maczac w sosiku i amam pycha

Gość SamotnA30
Mi sie nie chce kisic, chociaz juz mialam ten pomysl :-D A sprobuje przepisiku, bo uwielbiam eksprymenty kulinarne. Tutaj jest bardzo duzo hinduskich barow, ale zaloze sie, ze to nie to, co sie w domku zrobi

Gość SamotnA30
Nie przejmuj sie bledami - ja tez czesem zapominam, albo sie zastanawiam, jak sie co pisze. A taka bylam dobra z polskiego :-P Teraz to ani francuskiego, ani polskiego nie umiem, he he :-D

Gość SamotnA30
na dodatek mam taka klawiature dziwna, ze jak szybko pisze, to mi nie zawsze wyjdzie to, co bym chciala, ha ha

tu tez pelno hinduskich restauracji. to ulubione danie mojego meza. znalazlam przepis w internecie, zeby mu ugotowac. znajdz przepis na briani tez pycha tylko to musi byc tylko basmati ryz z innym sie nie uda. a jak tam zabie udka? :P

Gość SamotnA30
kurcze, wszystko co z kurczaczka to pycha!!! Uwielbiam, a juz mi sie koncza pomysly na dania! Dziekuje za podsuniecie pomyslow - sprobuje na pewno. Mam nadzieje, ze te przepisy w necie sa ok. No na zabie udka i slimaki sie jeszcze nie zdecydowalam, he he. Nie jestem taka odwazna :-D Musze jeszcze do tego dojrzec, he he :-P

Gość SamotnA30
Poki co to probuje serki i wina :-D

Gość SamotnA30
No nie mow, ze sie jeszcze nie zdecydowalas :-D :-D :-D Nie kazdy moze miec takie rarytasy :-P :-D My to mamy szczescie :-D

najgorsze to to ze sie uzaleznilam od mango. cos pysznego. tu na kazdym rogu mozna kupic swiezo wycisniety soczek do tego taniocha mango awokado ananas co dusza zapragnie!! w jakim miescie jestes?

Gość SamotnA30
W Polsce to drozyzna, bo to egzotyka :-D Ja robie soczki sama - ostatnio oszalalam na tym punkcie i kupilam sokowirowke. A tu owocki smakuja :-) Jestem w Toulouse, na samym poludniu Francji. A Ty w Dubaju?

Gość SamotnA30
Ja jak tu przyjechalam, to sie pocilam tak, jak w saunie. Potrafilam wypic 8 litrow wody dziennie, chociaz normalnie raczej malo pije. Jak Ty tam wytrzymujesz???

Gość SamotnA30
Nooooooooooo, jeszcze jak. W Polsce to nie ma na czym oka zawiesic! A tu? Same okazy :-D Dla kazdego cos dobrego :-D

przez pierwsze pol roku to byl horror ale wszedzie klimatyzacja w sklepach w domu. tu jak sie wyjdzie na dwor to pot splywa ciurkiem :) nawet nie wiedzialam ze nogi moga sie az tak pocic:P

Gość SamotnA30
Ojej, mi to tu na poczatku nogi puchly. Teraz jest juz ok, ale to lato poki co jest ,,zimne,,. Raczej nie ma wiecej, niz 35 stopni. A jak tam u Ciebie z mezczyznmi wyglada?

Gość SamotnA30
Cale szczescie, ze w Polki piekno poszlo, he he. Ale fakt, ze nic ciekawego nie ma, a jeszcze sie Polacy oburzaja, jak cos powiesz :-D

Gość SamotnA30
Ja tez zajeta, ale to sie rzuca jakos w oczy. Tu to bym mogla co drugiego upolowac, a w Polsce? Masakra. A ja wybredna troche jestem, he he :-D

Gość SamotnA30
Nasi to tylko w gebie mocni, he he :-D A Francuzi to sa bardzo rodzinni. Bo malo ktory Polak by pieluche zmienil :-) A tu to babki sie obijaja, a faceci skacza. Emancypacja kobiet sie klania :-D

a w niemczech to tylko bawic sie chca. nikt o zalozeniu rodziny nie mysli. u mnie niedlugo wesele mojej szwagierki. poszlam poogladac kiecki. jej jaki wybor wszystko swieci ityle materialow jak z bajki!!

Gość SamotnA30
Zartujesz? To musze sobie sprawic kiecke gdzies z dalekiego kraju :-D Ciekawa jestem, jak tam wesele wyglada. Czy duzo sie rozni od polskiego?

a niechce byc wulgarny ale nie doceniacie polakow, czasami trafiaja sie tacy jak ja dwoje dzieci na raz plus lepienie pierogow w tym samym czasie to dla mnie drobiazg, niestety zona jest katoliczka i zawsze jak jesz kupa roboty to sie znajda jakies gorzkie zale do odprawienia

Gość 31samotna
witam ponownie.... housewife opowiadaj, o zyciu w Kuwejcie, brzmi tak egzotycznie.