Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamotnA30

Kto mieszka za granica i jest samotny?

Polecane posty

Gość susel
czesc:)ja niedawno robilam pomidorowa tez uwielbiam polske zupke a co do turkuw to kebaby maja dobre;p u nas pelno jest baruw tureckich ale ja ogulnie kocham chiinska kuchnie:)kolo mnie jest taka restauracja chinska ala bufet jest przepuszna ostatnio bylam tam a teraz jak pisze o niej to mi sie zachcielo isc jeszcze raz:d

Gość smutno mi...
hej! no to witam :) nie wiedzialam ze jest t taki topik :)

Gość smutno mi...
za dwa dni rowny miesiac minie, jestem aupair ale nikogo nie znam w moim wieku mniej wiecej zeby sobie po prostu pogadac...

Gość smutno mi...
mam 19 lat, za 3 tyg zaczynam szkole jezykowa i wiem ze wtedy poznam ludzi ale teraz mi ciezko, pewnie dlatego ze to poczatek...

bedzie super zobaczysz! na poczatku jest ciezko. ja skonczylam 6 klase w polsce a 7 zaczelam w niemczech. charowalam jak byk. ale sukces roku nie zawalilam. a wczesniej nie znalam jezyka zupelnie. teraz to po niemiecku i angielsku gadam jak po polsku :)

pizza w piekarniku. ale zapach!!! ale ze mnie zarlok. wiecie ostatnio zamowilismy w restauracji kolacyjke i poszlismy zjesc na plaze. romantyczny nastroj prysnal- bo zjadlam calego grilowanego kurczaka :D moj sie zalamal i nazwal mnie rekinem !!! ale na serio ten kurczak nie byl taki duzy :P

Gość susel
hej smutno mi:)a ty gdzies wyjechalas z air pair?

Gość susel
hhe czyzbys w ciazy niebyla jak tyle wciagasz??::)ja juz sie troche odchudzam nie jem na noc;p narazie jakos mi to wychodzi zobaczymy pozniej.w polsce nadrobie:D:D

Gość susel
hehe no to niezle;p to odchudzasz sie niemusisz??ja w sumie tez czasem duzo zjem ale musze sie niestety ograniczac taka mam nature:(

czes dziewcyny! Coz porbiacie? ja wlasnie wrocilam od tesciow. zanioslam im caly gar zupki ogorkowej-bardzo lubia!! jutro chyba pojde do lekarza. nie mam @. kilka dni temu mialam lekkie plamienia i przeszlo. od wczoraj znowu. oby! :)

ratunku komary! uwziely sie na mnie. az sie obudzilam bo tak mnie dziubaly. cala reka w bablach (liczylam 16) ale tutaj to nie jak polski komarek- swedzi 5 razy wiecej. w zeszlym roku jak mnie jeden uchapal to az mi reka spuchla.

Gość SamotnA30
Czesc Wam. Wracam powoli do swiata zywych. Bylam chora, pare ostatnich dni spedzilam w lozku. Juz jest lepiej, ale nadal jestem slaba. Nie mialam nawet sily usiasc do komputera. Raz mi nawet moj kochany przyniosl laptopa do wyrka, ale po pieciu munutach stwierdzilam, ze mnie to tylko meczy. Mam nadzieje, ze juz bedzie ok.

Gość SamotnA30
Desperate - moze cos tam zmajstrowalas, ze nie masz okresu :-) Tu komary tez sa, ale w sumie nieduzo. Za to jak uzra, to boliiiiiiii bardzo! Jakas wsciekla odmiana, he he. Kurcze, wynudzilam sie za wszystkie czasy przez ostatnie dni! Marzy mi sie, zeby jutro pognac do miasta, ale nie wiem, czy dam rade. Juz nie mowiac, jaki balagan w domu, bo nic nie robilam przez pare dni. A z mezczyzna jak z dzieckiem - nie pomoze zbytnio, tylko jeszcze nabrudzi, ech... Ide sie polozyc, bo sie czuje fatalnie.

no to dobrze,ze juz lepiej. pewnie jakas grypa cie dorwala. niech twoj luby zrobi rosolek to od razu pomoze!!! czy u ciebie tez sa karaluchy? ja dzisiaj wchodze do ubikacji a tam w sedesie karaluch!!! brrrrrrrrr!!!!!!!!!!! dobrze ze zauwazylam, bo jeszcze by gdzie wlazl :P zostal potraktowany srodkiem dezynfekujacym a jak sie przestal ruszac to spuscilam wode :/

Gość SamotnA30
Dzien doberek. Zyje, ale co to za zycie hehehe ;-) Wstalam dzis i pomalu sie krece po domu. Ale slaba jestem strasznie, co chwile musze siadac. Chcialabym dzis troche ogarnac ten maly chlewik, ale zobacze, czy dam rade. Poki co wstawilam pranie i juz tym sie zmeczylam :-o Nie wiem, co zrobic na obiad, zeby bylo szybko i zeby sie nie narobic? Karaluchow na szczescie u mnie nie ma. Ale jak moj chlopak na poczatku mieszkal w hotelu, zanim znalazl mieszkanie, to tam go odwiedzaly, he he. Zaniosl je do recepcji myslac, ze wlascicielka hotelu sie zmiesza albo narobi wrzasku, a ona wziela te karaluchy do reki i zaczela sie nimi bawic mowiac, zeby sie nie bal, bo nie ugryza :-D Wiec nie pozostalo mu nic innego, jak zatykac korkiem wanne i umywalke, bo przychodzily wlasnie stamtad. U mojej kolezanki tez sa, a wchodza jej przez okno. Pod nia jest mnostwo restauracji i pewnie jedza sobie tam jakies odpadki.

Gość susel
czesc wam a ja wlasnie wrocilam z pracy dzisiaj troche szybciej bo mialam isc do szkoly ale nieposzlam:D trzeba wkoncu troche powagarowac:D a pogode teraz mamy tragiczna caly czas leje tylko siedziec w domku:)

Gość SamotnA30
A u nas goraco. Pogoda piekna. Ogarnelam jakos mieszkanie, nawet podlogi umylam, ale ile mnie to kosztowalo wysilku, to moje. W miedzyczasie siedze i odpoczywam na zewnatrz, ale dlugo sie nie da posiedziec, bo slonce grzeje niezle. Mam nadzieje, ze szybko wroce do sil, bo chcemy w sobote isc ze znajomymi do nowego pubu, ktory otworzyli w miescie. Jest jeszcze nieznany i dlatego nie ma duzo ludzi i dymu w srodku. A to jest tutaj plus, bo normalnie w pubach nie da sie usiasc, czlowiek sie przepychac do baru musi, na dodatek mozna sie udusic od dymu i z braku powietrza.

Gość SamotnA30
No jakos dzis sie lepiej czuje. Nie jest perfekt, ale mam troche wiecej sily. Moze sie skusze na wyjscie do miasta? Na poczatek jakis niedlugi spacerek, zeby gnaty rozruszac :-)

Gość SamotnA30
A co tu taka cisza dzis??? Bylam w miescie, chcialam sobie kupic w koncu pare ciuchow. I o malo nie zemdlalam w przymierzalni. Zrobilo mi sie slabo, twarz blada jak sciana, wiec pognalam jak najszybciej do domu. No ale dwa ciuchy udalo mi sie kupic :-)

Gość susel
czesc babki:)no wlasnie cos ucichlo na naszym tropiku:(co porabiacie??u mnie wszystko ok praca szkola i jakos leci jeszcze 22dni i mykam do domku z tego sie cieszE:D pogoda juz sie poprawila naszczescie cieplo sie zrobilo:)ogladam teraz big brothera bo sie zaczal od sobote.a ty samotna masz chyba polska telewizje??bekowy jest obejrzyj sobie;p

Gość SamotnA30
Fajnie masz, ze jedziesz do Polski. My ostatnio rozwazalismy taka opcje, zeby zamiast na wczasy pojechac do Polski, ale jakos nam sie ten pomysl nie spodobal - wole plaze i slonko :-) A do Swiat jakos wytrzymam. Z telewizji polskiej to mam tylko polonie :-( Ale ogladam na francuskiej, bo tez leci jakis big brother czy cos w tym stylu. Lepszy rydz niz nic, chociaz jezyk sobie podkrece. Zmykam spac, bo po tej chorobie nie moge dojsc do siebie - masakra, zmeczona jestem, ze hej. Dobrej nocki zycze.

Czesc dziewczyny. Sorry nie pisalam ale bylam w szpitalu od wtorku. Okazalo sie, ze cos zmajstrowalam tylko, ze ciaza pozamaciczna. Nie beda mnie skrobac tylko dali mi zastrzyk i po tym zastrzyku powinno to zrzucic. Cale szczescie odkryli to na poczatku bo moglo sie skonczyc usunieciem jajnika. 11.9 mam znowu isc sprawdzic czy hormony spadly jak nie to jeszcze jeden zastrzyk. A jak to tez nie pomoze to dopiero wtedy beda skrobac. :( czuje sie ok tylko przykro mi. Pierwsza ciaza i takie cos. No nic od grudnia moge dalej probowac, ale i tak wszystko w rekach Boga.

Gość susel
czesc przykto mi:(ale dobrze ze tak szybko wykryli.a dzidzius przydzie napewno akuar tak na swieta:)u mni wszystko poobijalam sie troche teraz do szkolki cos rzadko chodze:D chyba ze szczescia bo juz niedlugo jade do domku;p juz sie niemoge doczekac:)

Gość SamotnA30
Bardzo Ci wspolczuje Desperate :-( Mam nadzieje, ze nie bedziesz sie zle czula po tych zastrzykach. Tak to juz jest - natura czasem bywa okrutna, ale nastepnym razem na pewno sie uda. Jestes mloda, wiec wszystko przed Toba :-) Oj, ale weekend mialam. Zaczelo sie od lunchu w piatek ze znajomymi, a skonczylo dzis poznym wieczorem. Caly weekend w biegu, od knajpki do knajpki, od sklepu do sklepu, od imprezy do imprezy. W koncu sie wyszalalam :-D Bylo bardzo sympatycznie, ale taka padnieta jestem, ze bede spac chyba jutro caly dzien :-)

Dzieki dziewczyny. Zastrzyki sa ok. Nie sa bolesne a po nich po prostu to zejdzie.Nie jak przy poronieniu czy aborcji-nie ma takiego bolu. Brzuch mnie boli tak jakbym miala miesiaczke dostac. Dalej plamienia tylko troche silniejsze. I tak bedzie az to sie skonczy. Moj maz strasznie sie przejal. Latal ze mna po szpitalu robic badania a sam mial 38.7 goraczke. Powiedzial, ze nie wazne co jest, zawsze mnie bedzie kochal, a probowac to bedziemy i bedziemy az sie uda. Straszny z niego skarb.

Gość SamotnA30
Dobrze, ze masz oparcie w mezu. Pozazdroscic tylko, ze tak dobrze trafilas :-) Mam nadzieje, ze nie bedziesz sie bardzo meczyc. Dzis nie chcialo mi sie nigdzie chodzic. Zrobilam sobie wiec dzien artystyczny - malowalam obrazy. A w miedzyczasie posprzatalam cala chatke. Wiec dzien zlecial bezstresowo i spokojnie.