Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamotnA30

Kto mieszka za granica i jest samotny?

Polecane posty

Ja Wam rowniez zycze spokojnych i pogodnych Swiat oraz szczesliwego Nowego Roku!

czesc dziewczyny! i\'m back!!!! zalatwic cokolwiek w tym kraju graniczy z cudem. zmienilismy siec na inna i potrzebowali 1000000 dokumentow i 4tyg! co u was nowego slychac? jakos widze, ze malo wpisow ostatnio!

Witam po dlugiej nieobecosci i poswiatecznie :) Obecnie jestem we Francji :) Ach, jak mi dobrze :) Zyczen swiatecznych juz nie zdarzylam Wam zlozyc, ale noworocznych nie zabraknie: zycze Wam wszystkiego nalepszego w nadchodzacym nowym roku 2008 :):):)

Jak tam Nowy Rok Was przywital? Bo mnie calkiem niezle:)- poruszam sie bezszelestnie na moim nowym elektrycznym skuterze:) Predkosci nie ma zawrotnej, dojedzie do 50 km bez ladowania.. ale za to nie dymi:) Co tam u Was? Pozdrawiam!

Gość Lubiany
Hey witam milo chcialbym sie dolaczyc do tej dyskusji bo tez mieszkam za granica i jestem samotny i to nie tak latwo narazie

Gość susel
czesc wam::)ja wlasnie wrocilam z polski wczoraj i jakos niemoge dojsc do siebie bo niestet moja tesciowa zmarla w 2dzien swiat niespodziewalismy sie ze tak szybko to sie stanie zawsze byla nadzieja:( zarezerwowalismy slub na 2009 na czerwiec.mam nadzieje ze wszystko sie ulozy jakos:)

Gość liluuuu
Ja tez jestem we Francji i strasznie mi brakuje przyjaciol u rodziny z Polski. Pozdrawiam wszystkich imigrantow!!

Susel-Przykro mi bardzo z powodu tesciowej. Ale moze to i dobrze ze dlugo nie cierpiala.. A daty slubu-gratuluje:)

Suselku bardzo mi przykro! Mimo ze wiedzieliscie to musial byc dla Was prawdziwy szok. Wyrazy wspolczucia :( Gratuluje ustalenia daty slubu! Kerima - no to masz jednoslada szybciej ode mnie :D moj kupil dla siebie nowe moto w sobote, ja na swoje musze jeszcze poczekac Czesc Lubiany! skad jestes?

Hej Lokki:) To na razie mozesz powtulac sie do jego plecow:)Tez przyjemne:)

Gość liluuuu
Jestem od kilku miesiecy, zareczylam sie z Francuzem i przyszlo mi tu zamieszkac. No coz, takie zycie :-)

Gość Lubiany
Hey Lokki pytales gdzie ja mieszkam ? W Niemczech w pieknym miescie o nazwie Hannover pozdrawiam wszystkich mile i Zycze Szczesliwego Nowego Roku 2008 a tym co Tesciowa umarla Mein Herzliche Beilad milo mi do uslyszenia

Gość Lubiany
Hey co wy tylko ja mieszkam za granica czy co ? Odezwijcie sie mili ludzie , emigranci polscy prosze was .

Gość susel
czesc wam:)o widze ze nowi emigranci do nas dolaczyli witam was:) ja juz znowu siedze w szwecji ale w lutym naszczescie lece do polski to jakos mi zleci. desperate wkoncu sie pojawilas:)gdzie sie podziewalas? samotna jak tam po slubie?

Gość Lubiany
Witam znowu smutno tu , a moze jest ktos z niemiec rejon Niedersachsen to popisze chetnie a wiec smialo kobiety

hejka! susel- przykro mi bardzo z powodu tesciowej! staraj sie twojego podtrzymac na duchu! opiekuj sie nim dobrze!mezczyzni bardzo to przezywaja! gratuluje daty slubu! kerima- tez kocham skuterki! najfajniej to sie tu jezdzi po pustyni! odlot! samotna- gdzie sie podziewasz????!!!!! jak tam slub?!!! lubiany- witaj! ile juz jestes poza pl i jak ci sie podoba? liluuuu- jak ci sie podoba fr?

Gość susel
czesc jest ktos do klikania??::)cos ciagle pusto u nas:(

Gość susel
jestem co tam desperate slychac??gdzie sie tyle podziewalas??

Gość lubiany
znowu nie ma nikogo ? Moze pozniej klikne , narazie

Gość susel
czesc wam:)zyje tam ktos?wpisujecie sie niema z kim pogadac:(u mnie po staremu praca szkola itp dzisiaj zaczynam chodzic na silownie w polsce troche przytylam:(trzeba sie troche poruszac heh w lutym do polski lece juz sie niemoge doczekac:) macie namiary na jakos fajna orkiestre na slub?to jest paranoja mam slub w 2009a juz polowa dobrych orkiestr jest zajeta:(

Gość susel
zyje tam ktos??

hej dziewczyny musimy sie zaczac wpisywac regularnie- bo nasz topic umrze!!!! u mnie wszystko ok. wreszcie zrobilo sie zimno ;) wiatr wieje(zimny) a na polnocy kraju mamy przymrozek :) kerima chyba skocze cie odwiedzic- u was chyba dalej cieplutko, nie?

Gość susel
czesc desperate :)no wkoncu sie ktos odezwal:)gdzie sie wszyscy podziewaja?u mnie wszystko ok niedziela jakos mija dzisiaj oboje mamy wolne i leniuchujemy bo jutro o 6pobudka:(jak ja kocham ranne wstawanie:)u nas cieplutko plus 8stopni jak na zime i jak na sszwecje to cieplo mam nadzieje ze juz zima niewroci:)kolo mnie otworzyli plac zabaw dla psow super jest codzieenie z dolarek chodze:)i tak czas mija:)

Gość susel
czesc nio troche trzeba pracowac wkoncu po to tutuaj jestem:)moj sie lepiej czuje jest zadowolony ze mama dlugo niecierpiala:(niektorzy naprawde sie wyczierpia zanim umra:(jest smutny nadal bo niemozemy zrozumiec czemu ona akurt:(zycie jest niesprawiedliwe:( ja juz 11lutego lece do poski juz sie niemoge czekac a ty kiedy sie wybierzesz do polski??

emy-lee- my to juz mamy naszych misiow ;) susel- no faktycznie z drugiej strony jak sie zastanowic, to lepiej, ze tyle nie cierpiala.na nas tez przyjdzie kiedy pora. ja 11stycznia bylam na weselu mojej szwagierki. ale tez mielismy przykra sytuacje, bo tu tez mielismy pogrzeb na tydzien przed weselem-zmarla ich ciocia. takze nie bylo duzego przyjecia tylko mala kolacja w gronie najblizszych. a tak to u mnie nic nowego, jak zwykle sie splukalam z kasy pod koniec miesiaca, ale za 2dni moj dostaje, takze mi da moja wyplate :D do polski nie jade, narazzie sie nie zanosi.