Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamotnA30

Kto mieszka za granica i jest samotny?

Polecane posty

Gość susel
teraz juz zaczynam odliczanie do wyjazdu heh, ale mam stresa lubie latac samolotem ale zawsze sie boje:(jeszcze teraz tragedia tego samolotu z zolnierzami co spadl:(to juz wogle dobrze ze moj leci ze mna w poniedzialek ale tylko na 2dni ja zostaje na tydzien wiec bede musiala sama wracac:(a wy jak lubicie latac?

Gość susel
desperate co do tej hinduskiej restauracji to tutuaj kolo mnie nigdzie niema:(tylko ta moja chinska jest moja najlepsza restauracje hehe nio i jeszcze lubie tajskie jedzenie;p teraz gotuje sobie warzywka tajskie na kolacje pycha:D

no powoli nasz topik odzywa :D a juz myslalam, ze juz po nim!!!! kerima- gdzies ty wybyla! nawet tu u mnie na pustyni mamy internet, to to musi byc niezla pipidowa gdzie sie udalas :P lol.! susel- no ja tez zaczelam male odchudzanko, ostatnio przezylam szok! wchodze na wage a tam 63!!!! ale nie to ze mi jakos w boki poszlo, a raczej w miejsca gdzie powinno tzn pupa i biust :D ale boje sie, zeby wiecej nie weszlo! ale nic dziwnego- moja tesciowa mnie pasie ciagle jakies ciuciu, zamawiaja jedzenie z restauracji i tak siedze i jem! no koniec z tym-trzeba sie ruszyc! :D samotna- wlasnie co z tym bocianem, kiedy ma przyniesc dzidzie?

Czesc wam! jak milo byc z powrotem przy komputerku i moc pogadac:)Juz myslalam ze topic zamarl! Wybylam na kilkanascie dni w gory, zupelne odciete od swiata:) Bylo pieknie, dziewicze tereny, prosci ludzie zyjacy z pracy rak ale po paru dniach piekne krajobrazy i prostote zycia najchetniej zamienilabym na wygodne lozko i lodowke pelna domowych smakolykow:)To straszne! Samotna-gratuluje zamazpojscia! Zycze Ci wiele radosci i pociechy z mezusia:)A Bukiet tez bym zasuszyla:) Suselku i Desperite- chyba zaczne odchudzac sie razem z Wami, po jedzeniu rotti(rodzaj slonego placka maczno- kokosowego) i curry przybylo mi w boczkach i co gorsza brzuszka:/ Ale ciesze sie na mysl o przylocie do Polski, ktory zaplanowalam na marzec(chce pobyc 2 m-ce). mam nadzieje, ze uda mi sie choc troche schudnac(waze 60kg, przy 160 wzrostu). Tez mi sie niedobrze robi na mysl o locie, nie cierpie tego wyczekiwania az samolot osiadzie na ziemi..

Gość susel
czesc wam:)ale dobrze widziec ze jakies wpisy sa;p ja tez desperate przezylam szok jak weszlas na wage po polsce:d moj wzrost to 170cm a waga obecnie 62kg schudlam juz 3kg na tej mojej diecie;p niemam pojecia jaka powina byc moje prawidlowa waga a wy wiecie??u mnie to wogle idzie mi wszystko w brzuszek nic mi w nogi nie idzie a nie w dupe a szkoda bo mam za duzy brzuszek:(: dlatego jak cwicze na silowni to robie same brzuszki i baczki:D ale i tak strasznie trudno jest stracic brzuch:(czekam na wiosne to zaraz lece na rowerek;p teraz juz w poniedxzialek lece do polski i jestem ciekawa ile mi znowu przybedzie:Dpewnie nie mialo;p ale alkoholu we krwi to bedzie wiecej:D

Gość susel
kerima ja mam to samo niecieerpie tego przygotowania do ladowania strasznie dlugo to trwa.zawsze mam stracha przed lotem piwko wieczorem musze sobie wypic:)

kerima- dobrze ze juz jestes- cale szczescie zaden yeti cie nie porwal! hehehe..! dziewczyny tu sa dobre cwiczenia na talie: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3670380 mam ochote je zaczac! no tylko to sie trzeba zmobilizowac, zeby jakis efekt byl! jesli chodzi o odpowiednia wage to tu stronka do kalkulatore BMI http://serwisy.gazeta.pl/zdrowie/0,51205,1833728.html ha moje BMi to 22! czyli jest ok!

Gość SamotnA30
Ranyyyyyyyyyyy, napisalam taki dlugasny post i mi sie skasowal!!! Ech, tak to jest, jak sie pisze i robi 5 roznych rzeczy jednoczesnie :-(

Gość SamotnA30
Dobra, pisze jeszcze raz ale juz w skrocie: Bylam u kolezanki dwa dni i sobie troche poplotkowalysmy przy winku. Wyciagnela mnie na bieganie, ale kiepsko mi to szlo :-( Desperate, dzieki za linki - moje BMI to 22, ale zawsze wazylam 2-3 kilo mniej i sie lepiej tak czuje. Musze sie zabrac za jakies cwiczenia, tylko kto mi da na to sile, ha ha :-) Kerima, fajnie czasem tak sobie odpoczac od halasu i stresu. Zwlaszcza jak sie mieszka w duzym miescie. Ja jednak dlugo bym nie wytrzymala, juz po dwoch dniach by mnie ,,nosilo,, :-) Co do lotow samolotem to nie przepadam. Najbardziej daje mi popalic suche powietrze i wtedy dwa-trzy dni musze doprowadzac cere do normalnego stanu. Jednak jak pomysle, ze to kilka godzin podrozy zamiast kilkudziesieciu, to jakos mi lzej.

Gość susel
CZESC wam:)widze ze wkoncu nas topik zyje:)ja wlasnie wrocilam ze sztokholmu jutro mam rozmowe o prace tam dzisiaj bylam zobaczyc gdzie to dokladnie jest bo sztolholm jest strasznie duzy ciezko jest trafic gdziekolwiek tyle tych ulic i jeszcze straszny ruch na drogach:( pogoda u nas juz sie poprawia snieg juz sie roztapil ale straszne bloto jest i chlapa nigdzie sie niechce wychodzic:)mam nadzieje ze w polsce dopisze mi pogoda::)ok lece spac o 6 pobudka.dobranoc:)

Gość susel
mi tez ostatnio zniknely tematy ulubione ale jak na nastepny dzien weszlam na kafe to juz mialam wiec mzoe tylko na chwile/mi teraz czas tak szybko leci ze nawet nielicze dni do zjazdu pierwszy raz;p zaraz jak przyjade do poslki bede szukac orkiestry albo dj niewiem na co sie zdecydowac a wy jak mysliscie co lepsze?nielubie tego jezdzenie i zalatwiania:(

czesc Wam! Wlasnie testowalam moj nowy zimny wosk do depilacji- brrr boli bardzo jak sie samemu to robi. Najbardziej okolice dolnej czesci lydki. Susel- powodzenia przy szukaniu dobrej orkiestry czy DJ-a. Chyba tez ostani jest tanszy od orkiestry, i moze grac wszystko- dla mlodych i starszych. Z orkiestra roznie bywa, czasami robia wieksze przerwy na popitke i jedzonko i trudno takich zmusic do grania:) Desperite- fajnie Ci, ze tluszczyk odklada sie tam \"gdzie trzeba\", u mnie zmora jest brzuch:) Na reszte nie narzekam:) Chce zaczac diete owocowo-warzywna, przynajmniej raz na tydzien, jesc same roslinki i pic soki. Jak mi dobrze pojdzie to rozciagne ja na kilka dni, podobno niezle oczyszcza organizm z wszelkich toksyn. No i cwiczyc!:)

wiecie co? topik mi nasz zniknal! a jak wpisywalam w google to pokazywal sie tylko jhakis inny :( juz myslalam ze skasowali 😠 kerima- ja tez sobie kiedys na wosk wyrywalam ale teraz robie to na depilator i moge w kazdej chwili przestac jak za bardzo boli. mam ten philippsa co sie jedna czesc wklada do zamrazalki i potem to mniej boli :)

Gość SamotnA30
Rany, ale sie najadlam! Zamiast diete trzymac, to sie opycham :-( Wieczorem idziemy do znajomych, to sie znowu najem :-( Kerima - ja sie tez przymierzam do tej owocowo-warzywnej, ale nie moge sie zmusic. Na poczatek wlasnie chcialam chociaz jeden dzien w tygodniu, ale i to ciezko. Moze zaczniemy razem? Daj znac kiedy robisz ten dzien, to sie z chcecia przylacze - bedzie mi razniej :-) Nie zaszkodzi troche sie oczyscic na wiosne :-) Suselku, ja mialam na weselu orkiestre, a na poprawinach DJ-a. To fakt, DJ tanszy i troche faktycznie musialam pilnowac orkiestry, bo juz po kilku godzinach zaczeli robic dluzsze przerwy. A goscie sie domagali muzyki non stop, bo im sie tanczyc chcialo. Natomiast uwazam, ze jak sie ludzie chca i lubia bawic, to obojetnie, co im sie pusci, to i tak beda zadowoleni :-) Ja tak zdecydowalam, bo chcialam miec troche urozmaicenia - w jeden dzien muzyka na zywo, w drugi DJ. I tu i tu bylo dobrze, wiec masz trudna decyzje. Mysle, ze duzo zalezy od orkiestry - jak jest kiepska, to nic wesela niestety nie uratuje. Dziewczyny, co Wy sie tak maltretujecie jakims woskiem czy depilatorami? Ja to jestem taki tchorz, ze tylko maszynka wchodzi w gre :-D

Gość SamotnA30
Wlasnie wrocilam do domu i myslalam, ze jeszcze przed spaniem sobie poczytam, co tu ciekawego dzis napisalyscie. A tu nic :-( Poszly chyba wszystkie na balety, he he :-D Ide spac, dobranoc.

czesc laseczki! co slychac nowego? samotna-ja sie wole pomaltretowac- za kazdym razem bol jest mniejszy i jest mniej wloskow :) a przy goleniu to one sie coraz mocniejsze robia! a poza tym to jak wydepiluje to mam na nastepne 3tygodnie spokoj! ale cieplutko musze sie na jakis spacerek wybrac, poki upaly sie jeszcze nie zaczely ;)

No u mnie to juz upaly na maxa, prawie nie wychodze z domku, tylko wieczorami.A nawet pies jest padniety, cale dni lezy, i tylko podchodzi do miski z jedzonkiem. Z depilacja to jest dokladnie tak, jak mowi Desperate-wlosy robia sie mocniejsze i gesciejsze. A po wosku czy maszynce ma sie spokoj na parenascie dni. Samotna-dietke rozpoczynam w te srode, bedzie nam razniej razem:) Susel pewnie juz w Polsce siedzi:) A Lokki tez sie gdzies zagubila.. Wlasnie ogladalam koncert brytyjskiej wokalistki Amy Winehouse, i szczerze mowiac bardzo mi sie podoba jej styl (image +muzyka).Znacie ja? Mam jeszcze dobry film do polecenia-\"The last King of Scotland\", oparty na prawdziwych zdarzeniach. A moze mi ktos poleci jeszcze jakies fajne tytuly, stronki itp? Pozdrawiam Was GORACO:)

Gość SamotnA30
Jestem :-) Musze sprobowac tego depilatora - tylko sie troche boje, bo ponoc sie po tym robia jakies blizny i wrastaja wlosy??? Tak gdzies wyczytalam. Zaczelam diete juz dzis - tak jakos wstalam rano i z marszu - raz dwa i jakos tak wyszlo. Nic dzis nie jadlam, tylko pije litry wody i herbaty oczyszczajacej. Ale ciezko jest jak diabli :-( No nic, za to pewnie bedzie troche mniej na wadze, a przede wszystkim uklad trawienny troche sobie odpocznie :-) Jutro same warzywka i owoce. Mam nadzieje, ze bedzie lepiej, bo dzis mnie glowa strasznie boli! Kerima - niestety nie polece Ci zadnych fajnych filmow, bo jakos ostatnio sie zaniedbalam filmowo :-( Tzn. ogladam, ale jakies francuskie, i niestety najczesciej nie mozna tego nazwac ,,dobrym filmem,,. Czekam z niecierpliwoscia na ,,Lejdis,, Ciekawe, czy dobry.

samotna- ja depiluje co 2 tygodnie- i dzien przed robie body-scrub! mam taka rekawice szorstka- swietna jest! i tak wloski nie wrastaja! jak tam twoja nauka francuskiego? u mnie duzo lepiej- odkad moja szwagierka sie wyprowadzila- bo ona zawsze ze mna po angielsku- a teraz nie ma! :D i tesciowa mnie dreczy! wydzwania do mnie i sie domaga odpowiedzi- ratunku :D no ale tak sie szybciej naucze :P

Gość SamotnA30
To trzeba bedzie wyprobowac ten depilator. Kusi mnie, zeby sobie wydepilowac wszystko laserem i miec spokoj. Tylko nie mam pojecia, ile to kosztuje - pewnie majatek. No i nie wiem, czy nie ma jakiegos ryzyka spalenia skory czy cos? Ucze sie francuskiego nadal, ale cos mi do glowy nic nie wchodzi :-( Ogladam jakies filmy, zeby nie sleczec nad ksiazkami, i jakos idzie do przodu. Mam nadzieje, ze juz niedlugo bede mogla poszukac sobie pracy :-) A to dobrze, ze Ciebie tesciowa motywuje :-D Zawsze to lepiej, jak czlowiek wie, co ludzie wokol niego gadaja, a bez jezyka ani rusz.

Czesc Dziewczyny -mam juz date wylotu do Polski, dokladnie 7 go marca! Desperate- bede leciala przez Kuwejt, i tam mam 2-godzinny postoj:) Mam nadzieje, ze sie nie zgubie na lotnisku:) Samotna-nie martw sie, nauczysz sie jezyka, zanim sie obejrzysz:) Tez sie chyba skusze na depilator, tylko podobnie jak Ty nie mam pojecia ile takie cacko kosztuje. Moze Desperate nam podpowie? Poza tym chyba zaczne buszowac po sklepach- mam mnostwo rzeczy do zakupienia(prezenty itp)

Co planujecie na Walentynki? Ja na razie mam pustke w glowie, zero pomyslu:/

kerima- nie martw sie tu na lotnisku jest bardzo prosto! napewno sie nie zgubisz :) co do maszynki- to polecam polecam philippsa satinelle ice! naprawde mniej boli z ta jedna czescia co sie trzyma w zamrazalniku!!! ile kosztuje hhmm, niech no przelicze! ;) ja zaplacilam okolo 25dinarow! to bedzie okolo 75dolarow! no ale to jest jeden wydatek na pare lat ;) i tak wyjdzie taniej niz milion maszynek do golenia i woskow co by sie uzbieralo przez kilka lat!

Gość SamotnA30
Mysle, ze tu za 100 euro mozna juz kupic jakis fajny, dobry depilator. Chyba sie wezme za rozeznanie i poczytam troche na ten temat, a niedlugo zrobie sobie prezent :-) Zdaze jeszcze wyprobowac, zanim trzeba bedzie zalozyc krotka spodnice na wiosne. Desperate, a Ty tylko ten philips ice probowalas? Czy tez jakis inny i masz porownanie? Ktos mi kiedys mowil, ze jak sie wypije troche alkoholu, to mniej boli :-D Wiec dodatkowo trzeba bedzie zrobic jakiegos fajnego drinka, ha ha :-D Kerima, a na ile lecisz do Polski? I jak Twoja dieta? Zaczelas dzisiaj? Ja wlasnie gotuje warzywka na parze na obiadek. Dzisiaj to bajka w porownaniu z wczorajszym glodowaniem. Co prawda tylko owoce i warzywa jem, ale zawsze cos :-) A rano bylo rowniutkie kilo mniej na wadze :-D Nie mam zadnego fajnego pomyslu na walentynki :-( Chcialabym meza czyms zaskoczyc, ale pewnie jak co roku dostanie walentynkowy prezent, a pozniej pojdziemy do restauracji. Beda dzikie tlumy, ale jakos to zniose. Chyba ze do jutra wymysle cos ekstrawaganckiego - moze przez te warzywa mi sie myslenie poprawi :-D

Hej Dziewczyny- chyba sie juz zdecydowalam na ten depilator:) Rzeczywiscie nie trzeba kupowac maszynek, kremow i woskow. Do Polski lece na 2 m-ce, bede tam do maja, bardzo sie ciesze, bo uwielbiam wiosne! Dzis tez sie wybieram z moim na kolacje, ale to takie przewidywalne.. pewnie bedzie mnostwo zakochanych par trzymajacych sie rece.. Juz dwa tygodnie temu sklepy zaczely sie \"czerwienic\"od wszelakiego typu walentynkowych zabawek i serduszek. Strasznie skomercjalizowane swieto:/

Samotna-dietke zaczelam wczoraj, ale strasznie mnie kusilo zeby cos jeszcze przegryzc..podtrzymywala mnie zupa pomidorowa i picie wielkiej ilosci wody(upaly mi pomogly):) A jak Tobie idzie?