Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perpetua900

kiedy jest mi źle sięgam po butelkę wina

Polecane posty

niestety droga Ewuniu , nic nie jest w stanie powstrzymać od picia , żadna siła zewnętrzna . :( tylko my same musimy znależć w sobie na tyle motywacji , aby powiedzieć \'nie muszę\" idę pozmywać , albo pobiegać . kurna to jak z paleniem . (tego ścierwa też nie mogę rzucić ) albo same , albo wcale . nie wierze w żadnych znachorów .

perp900 nie polazlem po piwo, poniewaz lekarz zabronil mi mieszac alkohole, robilem drinka i siku

Gość perpetua900
perpet...jestes tak jak Twoj nick taka stala i niezmienna??? nie rozumiem??

Gość perpetua900
jestem stała tak samo jak zmienna :)

Gość perpetua900
czy to Ci odpowiada?

Gość aaaaaaannnnnnnniiiiaaa23
ja zanim zaszlam w ciaze lubilalam sobie wypic nutelke wina w samotnosci co kilka tygodni ...a teraz mam przed soba ladnych pare miesiecy bez alkoholu :(

Gość perpetua900
lusjush jestem ciekawa ile masz lat? Napiszesz?

mialo byc lubialam i butelke

Gość perpetua900
wino jednak najlepsze

napisze lecz najpierw powiedz czemu jestes perpetua? Perpetua – imię żeńskie pochodzenia łacińskiego. Wywodzi się od słowa perpetuus oznaczającego "stały, niezmienny". Patronką tego imienia jest męczennica za wiarę, święta Perpetua, która zginęła w 203 roku w obecnym Tunisie. OJOJ!

Gość perpetua900
aaaaaaannnnnnnniiiiaaa23 ja zanim zaszlam w ciaze lubilalam sobie wypic nutelke wina w samotnosci co kilka tygodni ...a teraz mam przed soba ladnych pare miesiecy bez alkoholu ............................................................ 9 miesięcy w abstynencji to niby dobrze

Gość perpetua900
pozostawiam to Twojej wyobraźni :) napisz ile masz lat :)

9 miechow bez trunkow? cos z rachunkami nie tak! ciaza, porod polog....jakies dwa lata...

Gość perpetua900
no racja, o wiele dłużej niż 9 miesięcy

ania..> ja w 1-ej ciązy nie kończyłam dnia bez kieliszka czerwonego słodkiego wina z kostka lodu . ( a niby mówi.a ,że ogórkowa)tak mi sie chciało wina ,pomimo tego.że nigdy nie gustowałam.. a był syn . za to z drugą to co dwa dni ogórkowa . a była córa :p

no i karmienie piersia jeszcze wiec powiedzmy ze czeka mnie ok roku z malym hakiem bez wina a czasami mnie tak ciagnie ze mam wrazenie ze juz sie nie moge bronic dluzej , ze pojde i sie napije a wino bezalkoholowe to nie to samo 😭 Lubie to uczucie oszolomienia pod koniec butelki ...ehhhhh Nie chce upijac malenstwa i musze byc silna 😭

Gość perpetua900
dziecko jest najważniejsze :)

lucjush nie dobijaj mnie z tymi 2 latami :O i tak cos czuje ze dziecko bedzie pilo pijane mleko choc raz ...:(

ania , a czemu chcesz karmic tak długo ? . ja sie starałam , ale nie każdej jest to dane . na taka ewentualność tez się przygotuj . pragnienia nie zawsze pokrywają sie z rzeczywistościa :(

lece spac , trzymajcie sie cieplo i napijcie sie kielicha czerwonego winka za moje zdrowie i za moje malenstwo ( trzezwe malenstwo ) dobrej nocy

jankesa ja planuje karmic do 6 miesiaca , bo dopiero po 13 miesiacach od porodu wracam do [pracy wiec czas mam a mleko tez napewno bedzie ;) Jestem hojnie obdarzona przez nature w kwestii piersi i w mojej rodzinie karmiace maja raczej problem z mlekotokiem niz brakiem mleka :) Zmykam do lozeczka !! papa

Gość perpetua900
ania trzymam kciuki za Ciebie

to ja za zdrowie wasze i waszych nienarodzonych pomimo, iz polnoc juz minela walne szklanice syto napelniona!