Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulinaaaaaaa89

Czy możliwa jest przyjaźń między kobietą a mężczyzną?

Polecane posty

Gość Paulinaaaaaaa89

Niedawno poznałam kogoś w necie, bardzo dobrze nam się rozmawia (tzn pisze na gg), rozumiemy się bardzo dobrze. On nazywa mnie przyjaciółką, swoją "bratnią duszą". Jak do tej pory nie było wymiany zdjęć ani telefonów i jakoś on na to nie nalega, ja też nie będę. Wolalabym, żeby ta znajomość rozwijala się na dotychczasowej stopie, żeby nie przerodzila się w nic więcej, bo ja mam meza. Jak myślicie, czy to jest mozliwie, czy jednak z biegiem czasu mogą dojść do głosu uczucia?

Jednak najbliższym przyjacielem - jeśli jest się w małżeństwie - powinien być współmałżonek. Tak byłoby najlepiej i najbezpieczniej.

Gość i co sie podniecasz AUTORKO
chcesz przyjazni a juz sie jarasz ze bedzie cos wiecej po cholerle o tym piszesz i myslisz:OZASMIECASZ TYLKO FORUM!!Zajmij sie swoim mezem zanim puscisz sie w tango z innym!ZALOSNE!!!!!!!!!

Gość moim zdaniem lepiej
czy 89 to twój rok urodzenia? :)

Gość Paulinaaaaaaa89
Justynaaaa, tylko, że jak można sie zakochać w kimś pisząc tylko na gg, nawet nie wiedząc, jak ten ktoś wygląda The Quiet Man, on rzeczywiscie jest sam, ale mnie raczej nie bierze pod uwage jako przyszła partnerke, chyba, że ukrywa to ;) Anonimku, i czy nigdy nie doszlo do rozwinięcia się uczuć, chociazby u jednej ze stron?

Gość Paulinaaaaaaa89
Justynkaaaa, wlasnie chodzi tylko o taką wirtualną przyjaźń, bo i tak nigdy sie nie spotkamy

Gość Paulinaaaaaaa89
jasne ze nie mam 18 lat ;) a meza na pewno nie zaniedbuje, domu tez nie :D

Do rozwinięcia uczuć doszło z mojej strony. Próbowałem 2 razy związać się z jedną z przyjaciółek, ale postawiła sprawę jasno i ja nie zamierzam już więcej próbować, by nie zaszkodzić naszej przyjaźni.

Gość Paulinaaaaaaa89
chciałabym nadmienić że moim marzeniem jest pomieścić w odbycie kadłub boeinga 747

Gość Paulinaaaaaaa89
to wyzej to wstrętny podszyw!!! Anonimku, wlasnie to jest najgorsze, jak jedno z przyjaciol zacznie coś czuc, a drugie chce, zeby bylo, tak jak do tej pory. Trzeba wtedy uwazac, zeby nie zniszczyc tej przyjazni. To jest stąpanie po bardzo kruchym lodzie

Gość SEPTYMA10
JA UWARZAM ZE MIEDZY KOBIETA A MĘZCZYZN ANIE MA PRZYJAZNI. PREDZEJ CZY POZNIEJ JEDNA ZE STRON ZROBI PIERWSZY KROK I CALA 'PRZYJAZN' PRYSNIE. NIE MA PRZYJAZNI MIEDZY KOBIETA A MEZCZYZNA!