Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie.........

czy codziennie jestescie wszedzie ogolone/wydepilowane?

Polecane posty

czy czasem zdarza wam sie chodzic z zarostem?

Gość skonczcie juz z tym goleniem
co was to obchodzi, czy ktoras jest codziennie ogolona do cholery?

Gość Miedzy biustem przestrzeń
ja sie zaniedbuje w wakacje(mam 19 lat)

codziennie gladko. biore poprawke na kazda sytuacje i nie chodzi tylko o seks, ale rozne wypadki np. zlamanie nogi i lekarz zakladajacy gips itp.

Gość lakaoka
nogi i pachy obowiązkowo golutkie cały czas. Miejsca intymne golę, potem czekam na odrośnięcie jeżyka (max 5mm) i golę znów.

pytam, bo ja mam czarny i twardy zarost wiec golic sie musze codziennie. czasem mam dosc i odpuszczam sobie.

Gość lakaia
ja na nogach i po pagcami mam niewidoczne wloski jak mi sie chce to gole okolic intymnych juz nie gole za duzo prze zto wycierpialm :O do niczego sie nie zmuszam

Gość ja czasem zaniedbuje i mam
to gdzies albo czasem czekam az mi sie ranki wygoja i wtedy tez zarosnieta chodze moj chlopak nie narzeka mowi nawet zebym w ogole sie nie depilowala ale mimo wszystko wole jednak to robic (no coz media wypraly mi mozg) nogi(co ok 3-4 dni) i pachy(1-3dni) gole maszynka bikini depilatorem a reszte wlosow skracam maszynka i tyle

Nogi i pod pachami- co 2 dni. Ręce- co 3 dni. Okolice intymne- wyjście nad wodę, na plażę, opalanie, basen itp.

do dziewczyn, ktore rzadko gola miejsca intymne-- chodzicie z wlosami wystajacymi zza linii majtek?

mam pytanie.........----> Nie chodzę w majtkach po ulicy. Mam spodnie, spódniczkę albo spodenki i nic mi nie wystaje.:P W sytuacjach, kiedy muszę się rozebrać jestem wygolona.

Gość Laliitaa
a ooo boszeee znowu temat o goleniu:) ja nogi i paczy gole co kilka dni, to zalezy od sytuacji itd. czasem sie zaniedbuje i chodze zarosnieta:) to samo z miejscami intymnymi, ale dluzej niz 2 tygodnie nie chodze zarosnieta:P na szczescie mam jasne owlosienie i go nie widac pewnie jakbym byla brunetka to bym sie golila co 2 dni

laliitaa--zazdroszcze jasnego owlosienia.

Gość Monis18
Nogi co 3 dni bo jak gole czesciej to mi wrastaja wloski pachy co 2 dni bikinii raz w tygodniu bo zeby uzyc kremu to musza byc troszke dluzsze

Gość burus
w jesieni i zimie potrafię w ogóle się nie golić (z wyjątkiem pach raz w tygodniu). jestem brunetką i nieogolona wyglądam gorzej niż niejeden facet. Nie mam faceta, więc nikt mnie wówczas gołej nie ogląda, więc mogę sobie na ten "luksus" pozwolić:D