Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfghjk

czego to pieniążki nie zrobią! Przeczytajcie do końca pliss

Polecane posty

Gość sdfghjk

Opiszę Wam zmianę mojej kuzynki dzięki pieniążką jeśli wytrzymacie to przeczytajcie Były urodzinki mojej mamy a więc przyjechałam ja z mężem i brat z żoną, rodzeństwo mojej mamy itd... siedzieliśmy u niej jakieś pół godzinki gdy zadzwonił dzwonek mama pobiegła do dzwi wołając do nas że przyszła Lena. Pomyślałam : Fajnie nie widziałam ją z rok - wyjechała itd super że przyszła. Wcześniej była normalną, miłą, ładną dziewczyną ze średnio bogatej rodzinki nawet bardziej mniej bogatej niż wiecej. Gdy weszła mama zaniemówiła (jak i my)dziewczyna cud: Świetna figura na nogach wysokie (delikatno różowe) kozaczki na strasznie wysokim obcasie, krótka spódniczka (dzins) z ozdobami Śliczny blado-żółty top zawiązywany na szyi i odkrywający pępek i śliczny brzuszek , na to miała cienkie (boskie po porstu!) futro(chłodno było) z jakiegoś milutkiego zwierzaka(na 1000% prawdziwe) na szyi łańcuszek z szlachetnych kamieni (ślicznie sie błyszczał) fryzura: pół-długie bląd włosy (wcześniej miała brąz) z czarnymi pasemkami podkręcane u dołu (rospuszczone) dodatekowe ozdóbki to ładny makijaż i śliczy uśmiech A więc staneła w dzwiach i powiedziała : Cześć ciociu! i tak życzenia .... dała mamie naszyjnik i kolczyki razem warte 15.000zł!! To strasznie dużo (sprawdziliśmy w necie- APART) Nie mogłam się powstrzymać i zapytałam a gdzie twój chłopak ? ona na to : podwiózł mnie tylko - ma wazne sprawy! a i nie chłopak - narzyczony i pokazała mi piękny pierścinek (boooski!) Czy to nie dość ostra zmianka? z dziewczyny cichej i raczej biednej? GRATULACJE TYM CO WYTRZYMALI DO KOŃCA

Gość Julia-lond
To ładna laska z niej jest teraz I HOJNA 15.000!

Gość Julia-lond
Czemu bla bla bla??? dużo jest takich :((

Gość rospuszczona laska jestem
czy ten twój opis, to opis prostytutki?:O

ze co? a ty co jakbys zarabiala to dalej bys szmaty ubierala? mi sie wydaje ze ty cos jej zazdroscisz... ma kase to sobie rzadzi, a co :P i powiem ci jeszcze ze mysle ze ona sie dobrze ubiera, a nie tak jak niektore to pieknisie robia ( typu roz i tipsy...)

Gość sdfghjk
nie to opis mojej kochanej kuzyneczki - nie wiem czym się zajmuje:P

odpowiedz na pytanie czy ty dalej bys chodzila w szmatach gdybys zarabiala tak jak ona? to chyba normalne ze kupuje lepsze ciuchy nie?

czy kiczowate stroje można nazwać fajnym ubiorem?:O

skąd wiesz ile ona zarabia?:O

Nie dotrwałam do końca. Pierwsze zdanie mega błąd ortograficzny, odechciewa się czytać.

Gość sdfghjk
tak kupowałabym ale nie tak rozpieprzała pieniądze na głupoty głupie urodziny 15.000 - prezent?

czy to kiczowaty stroj? dla mnie ta kuzynka ladne miala ciuchy...poza tym kobiety sa zawistne i mozliwe ze dlategotez taki topic powstal...

no ładne, ładne- tylko takie kiczowate :O

Gość sdfghjk
Ja zawistna? sądze tylko że to zmiana na złe i tyle

Gość to nie jest duzo
gdyby zależało Ci na osobach z rodziny tez bys wydała te 15.000 nie rozumiem o co Ci w ogóle chodzi dziewczyno.... Jesli tak bardzo Cie interesuje zycie Twojej kuzynki,to zapytaj jej wprost....a nie wypisujesz glupie uwagi na jej temat na forum.... Dziecinada.....

czy kiczowate czy nie to kwestia gustu a o gustach sie nie dyskutuje ja uwazam ze wszystko z nia okiej po przeczytaniu tematu myslalam ze bezdie cos gorszego a to sie okazalo ze to nic nadzwyczajnego

Gość sdfghjk
ok ale 5 zł a 15.000? ja staram sie szanować kase

Gość .... ..... ..... .....
do autorki ..... "nie widziałam JĄ" zazwyczaj nie czepiam sie ale to mnie tak poraziło, że nie mogłam się skupić na przeczytaniu testu do końca, nie widziałam (kogo/czego) JEJ .... używamy dopełniacza !!!! To smutne że nie potrafimy używać własnego jeżyka poprawnie, może ta dziewczyna znała lepiej od Ciebie zasady i dlatego stać ją na prezenty za 15 tys.

Gość to nie jest duzo
a ona nie szanuje dając taki prezent Twojej mamie???

Gość sdfghjk
czepiasz się szybko pisałam i tyle

ja tu jak nic widze ze autorka zazdrosci a co ci tak szkoda tych 15 tys. na prezent dla mamy czy dla kogos? a nie, lepiej byloby gdybys ty ta kase dostala...:o

szanować należy Sie a kasę należy oszczędzać :O

Gość to nie jest duzo
dokladnie jakbys Ty dostala ten naszyjnik i kolczyki,to zesrała bys sie z radosci prawda????? Tacy sa własnie ludzie ....

taka troche..szpanerka w drzwiach!- czesc ciociu1 a tu masz prezent A liczy sie to jaka jest do tej ciotki, itp itde a nie drogi prezent. drogi a ładny choc? Jak widze te bizuterie kruka apartu tez, ale on ma ładniejsze od kruka to smiac mi sie chce. brzydkie to jak rydz:P

Gość sdfghjk
Nie nie było by lepiej! A było by lepiej gdyby się tak tym wszystkim nie chwaliła!