Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobry chłopak

Obieracie ptasie mleczko

Polecane posty

Gość Kulaj czukerekj
ja obżeram z czekolady ptasie mleczko lody z polewą snikersa(!) marsa(!) ale delicje zostawiam w spokoju

Gość Paryż Hilton
Milka zrobiła podróbe ptasiego mleczka wzorujac sie na naszych wyrobach .

Ptasie mleczko Wedla niestety się popsuło i to bardzo, a co do mleka koziego, potwierdzam, że jest okropne.

Gość ja tez tak mam DD
ja jadlam kozi ser i myslałam,ze sie porzygam :P

Gość czerwonazielen
kozie - nie do picia to o ktorym pisze lecz do jedzenia i obgryzania z czekolady kulaj - jednym slowem obgryzasz wszystko w ksztalcie fallusa. okragle rzeczy zostawiasz samym sobie ;)

deko->ja wlasnie czułam cukier,ale to bylo dawno,moze jest już lepsze te ptasie mleczko Wedla.A właśnie Milki,jest puszyste. :)

deja vu-> pewnie masz na mysliMariolke krejzolke i jej psiolke odserca Gabryśke. Ja w brecht,ona w brecht i się brechtamy haahhahahhahaha :D

Gość czerwonazielen
niech wiec wtrace kozie - moim zdaniem warto sprobowac ale tez uwazam ze bez rewelacji ale co do konkurencji wedel - milka, zdecydowanie wedel milki jest mdle a wedlowskie ma wlasnie te subtelna gre smaku ciemnej czekolady i pianki

mmm. fajny temacik dobry chłoptasiu... ptasiego mleczka nie lubie ale delicje jem tak: najpierw językiem podważam czekolade na galaretce, delektuje sie nią, potem zdejmuje galarekke i jem ją po kawałku, potem ogryzam czekolade z biszkopta.. a biszkopt daje psu:P snickersa: odgryzam te końcówki (tam jest najwiecej cekolady, potem kawalek czekolady z gory, nugat z czekoladą z dołu, czekolada z boku a na końcu te orzeszki.. biore je do ust, odssysam z karmelu i jem orzeszki. i tak po centymetrze docieram do końca... :P fajnie ze ludzie tez tak robicie... mylalam ze tylko ja :P

a mi się jeszcze zdarza paluszki słone najpierw obgryzać z kryształków soli i dopiero zjadać :D

dlaczego warto byc facetem? bo mozna jeść banany i lody w miejscach publicznych... gdzies to znalazłam. moja kumpela jak je banana lubi nim dotykac tyłu policzków... wtedy lepiej czuje ten smak i slodki smak...

Gość dobry chłopak
podrzucic babom temat do jutra będą gadały hihi

SuchAshame-> cos w tym musi być,bo ja się dziwnie czuje gdy ide miastem i jem/liże loda z maszyny,mam wrażenie że się ludzie głupio patrzą jakbym wiadomo co robila,ale co tam kto by się tym przejmowal.

jak nad morzem bylam, siedze sobie na kocyku, za parawanem troche ludzi bylo ale rozejrzalam sie dookola (bylam tuż przy wydmie)myslalam ze nikt mnie nie widzi. wyciągam marsa delight ( moj bóg) i zaczynam go jesc, (z zamknietymi oczami) obieram go tak po kawalku i w pewnym momencie słysze wielki rechot z góry. gosciu siedzial na górze i mial ze mnei niezła polewkę :P puscil oczko i zwiał nim go zabiłam