Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Craz_y

jak sobie poradzić z infekcją pomocy!!!

Polecane posty

błagam pomózcie co mogę sama zrobić bo zaraz oszaleję! tak bardzo mnie swędzi i piecze

Gość ojejej
clotrimazolum krem w aptece bez recepty

Gość doda-ajj
nie wiesz jaka to infekcja wiec moze idz najpierw do lekarza a potem dopiero lecz sie .nie zaczynaj leczenia na własną rekę bo moze się np trafic infekcja grzybicza, która leczona źle,moze spowodować przedłózenie się leczenia na nawet pare miesiecy.wyobraź sobie-czuc się tak jak teraz przez np 3 miesiace tylko dlatego ze leczyłaś sie nieprawidłowo na własną rekę.najlepiej więc jak odwiedzisz lekarza.on zdiagnozuje -tydzien i po sprawie.

Gość ojejej
ja to przerabialam i tym kremem smaruje sie tylko zew narzady, po konsultacji z lekarzem dostalam to samo + globulki. a jesli nie to mozna spytac w aptece o cos na teraz-ale do lekarza oczywiscie koniecznie

błagam pomózcie co mogę sama zrobić bo zaraz oszaleję! tak bardzo mnie swędzi i piecze

Gość ojejej
to sprobuj posmarowac oliwka z zewnatrz albo kremem ale takim dla dzieci na krotko powinno pomoc

kefir albo jogurt naturalny. Zawiera pałeczki kwasu mlekowego, podobnie jak Lactovaginal, który jest dostępny w aptece bez recepty, ale kosztuje trochę ponad 30 zl. Generalnie jak piecze i swędzi to kefir pomaga. To sposób mojej znajomej specjalisty gin. poł.