Craz_y 0 Napisano Sierpień 19, 2007 błagam pomózcie co mogę sama zrobić bo zaraz oszaleję! tak bardzo mnie swędzi i piecze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojejej Napisano Sierpień 19, 2007 clotrimazolum krem w aptece bez recepty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doda-ajj Napisano Sierpień 19, 2007 nie wiesz jaka to infekcja wiec moze idz najpierw do lekarza a potem dopiero lecz sie .nie zaczynaj leczenia na własną rekę bo moze się np trafic infekcja grzybicza, która leczona źle,moze spowodować przedłózenie się leczenia na nawet pare miesiecy.wyobraź sobie-czuc się tak jak teraz przez np 3 miesiace tylko dlatego ze leczyłaś sie nieprawidłowo na własną rekę.najlepiej więc jak odwiedzisz lekarza.on zdiagnozuje -tydzien i po sprawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojejej Napisano Sierpień 19, 2007 ja to przerabialam i tym kremem smaruje sie tylko zew narzady, po konsultacji z lekarzem dostalam to samo + globulki. a jesli nie to mozna spytac w aptece o cos na teraz-ale do lekarza oczywiscie koniecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Craz_y 0 Napisano Sierpień 19, 2007 błagam pomózcie co mogę sama zrobić bo zaraz oszaleję! tak bardzo mnie swędzi i piecze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojejej Napisano Sierpień 19, 2007 to sprobuj posmarowac oliwka z zewnatrz albo kremem ale takim dla dzieci na krotko powinno pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
od 5 lat żona 0 Napisano Sierpień 20, 2007 kefir albo jogurt naturalny. Zawiera pałeczki kwasu mlekowego, podobnie jak Lactovaginal, który jest dostępny w aptece bez recepty, ale kosztuje trochę ponad 30 zl. Generalnie jak piecze i swędzi to kefir pomaga. To sposób mojej znajomej specjalisty gin. poł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adinka11 0 Napisano Sierpień 20, 2007 a jka to sie tym kefirem smaruje, tzn gdzie konkretnie? ta od zewnatrz tylko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach