Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnA mŁoDa

Pierwszy raz...PISZCIE

Polecane posty

Gość OnA mŁoDa

W jakim wieku zrobiliście to pierwszy raz??

Gość a co takiego
???

Gość spoko_loco
mloda a ty...???

Gość spoko_loco
to gratuluje...naprawde dobry wynik jak na czlowieka uposledzonego naprawde extra!..:)

Gość spoko_loco
to patologia jak**** nie powiem co i chcialas sie nam tym pochwalic tak ladnie masz nasrane...:)

Gość Sweetie68
17 lat,poł roku przed 18 :( strasznie załuję,nie było warto,nieodpowiedni facet,nieodpowiedni wiek,do tego bez miłosci...totalna pomyłka,ale czlowiek uczy sie na blędach.Lepiej sie nie spieszyc tylko poczekac na tego ktorego sie pokocha i bedzie sie wiedziało ,ze to ten.Nie mowie o jedynym na całe zycie ale o takim ktorego bedziemy zawsze mile wspominac,takie jest moje zdanie.

Gość absolutnie nie ten
klimat nieodpowiednia osoba nie ten sen .czasu cofnąć się nie da lecz można nie wspominać.

Gość Sweetie68
Tez bym chciała cofnąc czas,tyle sie nasłuchałam jak to trzeba poczekac na tego ukochanego,ze to powinna byc magiczna chwila i nawet sama wierzylam w to ze tak bedzie...ale okazalo sie ze jestem kompletną kretynką w dodatku nieodpowiedzialną...zajebiscie zaluje,ale juz nic na to nie poradze,bylo,minelo,chcialabym o tym zapomniec.

Gość spoko_loco
mloda ma przynajmniej pewnosc ze chrzestny ja kocha...buahahahahaha

Gość absolutnie nie ten
ja się tym nie zadręczam tylko patrząc przez pryzmat czasu mogło być inaczej ..ciekawiej ..bardziej zmysłowo ,ale emocje wzieły góre nad zdrowym rozsadkiem .w końcu pierwszy raz jest tylko ten jeden raz.

Gość Sweetie68
No niestety jest tylko raz...ale to chyba nie ma wiekszego wplywu na kolejny seks i calą reszte.Ja na ogol o tym nie mysle,bo nie ma o czym,czasem mi tylko tak przypomni i robi sie nie miło,chujowe wspomnienia za przeproszeniem.Ja wtedy nawet nie wiedziałam co to jest przyjemnosc...teraz to juz inna bajka:)

Gość small
16 lat i nie żałuje !

Gość bajaderka__
21 lat....mój pierwszy mężczyzna i jak dotąd jedyny:))

Gość agusia-33-35
ja miałam skończone 18 lat. Było super. teraz mam 33 lata i nadal jestem z tym facetem. mamy dwoje dzieci. tylko czasem zastanawiam się jak to by było z kimś innym

Gość bajaderka__
agusia ..........powiem Ci szczerze ze ja też czasami się zastanawiam..:(

Gość Sweetie68
Nie zastanawiajcie sie tylko cieszcie ze tak wam sie udało i ze miałyscie glowe na karku.Ja naprawde zaluje i wiem co mowie,dlatego Wy powinnyscie sie tylko cieszyc.

Gość bajaderka__
czasem nachodza mnie takie myśli....jakby to było z kimś innym..:( a to nie jest chyba dobry zwiastun

Gość Natalia ***************
on 32 lata starszy, boski... ja niecale 17... uhhh, moglismy caly dzien i noc nie wychodzic z lozka.. ale teraz dluga rozlaka, z powodu jego pracy.. ech, jak my wytrzymamy bez siebie..:* moj kochany

Gość kasica27
19 wiosenek niestety nie z miłoscia swojego zycia... ale z facetem którego poznałam wczesniej i do którego czułam tylko zauroczenie...

Gość Natalia ***************
a ja mojego faceta kocham.. otoczenie nie moze przlknac 32 lat roznicy.. a my cieszymy sie sobą..:)

Gość Lullaby for bejby backs
mialam 22 on 20:) cudny chlopak, moja pierwsz milosc.. dzis on ma juz rodzine, ja 25 nic nie mam.. zero milosci w moim zyciu..

Gość spaokasik
a przezde mna jeszcze jest ten 1 raz.. mam 27 lat:(:(::(

Gość co sie stało
Ja mam 23 i przeczucie, że na zawsze pozostanę dziewicą bo nie umiem tego zrobić z kimś przypadkowym. Mam w głowie jakąś blokadę i nie potrafię jej przełamać, mimo iż fizycznie czuję potrzebe uprawiania seksu. :(:(