Onaaaa 1439 Napisano 3 godziny temu A to: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 229 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Seven napisał: Płynne jedynie na obecną chwilę i to nie wszystkie. Tragedia? Przekichane bo jedzenie jest solą życia. Co ci jest jakaś choroba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1439 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Seven napisał: Płynne jedynie na obecną chwilę i to nie wszystkie. Tragedia? Przekichane bo jedzenie jest solą życia. Jakis czas wytrzymasz. Pewnie zupy będziesz jeść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1439 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Raczej nie widać trumnę To moze to: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 229 Napisano 3 godziny temu Albo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 16 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Fifofa napisał: Co ci jest jakaś choroba? Muzyka oraz pogoda są dobrymi tematami na rozmówki w społeczności publicznej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 229 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Seven napisał: Muzyka oraz pogoda są dobrymi tematami na rozmówki w społeczności publicznej. Wszystko się może zdarzyć ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1439 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Seven napisał: Muzyka oraz pogoda są dobrymi tematami na rozmówki w społeczności publicznej. Filmy i jedzenie jeszcze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 229 Napisano 3 godziny temu Brodka mi się podoba byłem na jej koncertach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 16 Napisano 3 godziny temu Może się zdarzyć wszystko. Jasne. Dziś jesteś a jutro dzwonię i cicho sza, echo głuche. Dlatego ci odpowiem tak, że nie ma co odkładać rzeczy ważnych na później bo później może nie nadejść. Zbieram się. Będę słuchać propozycji. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1439 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Brodka mi się podoba byłem na jej koncertach Nigdy nie bylam na jej koncercie. Ta jest fajna: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 229 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nigdy nie bylam na jej koncercie. Ta jest fajna: Grała na niedużej scenie u mnie w mieście często. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 16 Napisano 3 godziny temu Mnie Brodka nie wchodzi. Dla mnie nieco sztuczna coby nie rzec zblazowana.. :// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 229 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Mnie Brodka nie wchodzi. Dla mnie nieco sztuczna coby nie rzec zblazowana.. :// Nie pamiętasz jej tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1439 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Mnie Brodka nie wchodzi. Dla mnie nieco sztuczna coby nie rzec zblazowana.. :// Najbardziej lubie Chylińską i Markowską. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 16 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Nie pamiętasz jej tak Jak nie! Przed transformacją uszło i całkiem sympatycznie, później z biegiem zmian na pohybel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1439 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Grała na niedużej scenie u mnie w mieście często. Jak mieszkałam w wawie tam widziałam że koncerty były. Teraz u mnie to nie widzę by grała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1439 Napisano 2 godziny temu Ogólnie Brodka mało co ma utworów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 16 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Najbardziej lubie Chylińską i Markowską. Chylińska dawna oczywiście! Wywiady robiła dobre i nie udawała jak teraz. Bo teraz według mnie nie do końca jest sobą. A teraźniejsza jej muza? Nie słucham. Natomiast całkiem ładnie się prezentuje Zawiałow. Nadal głos jak dzwon. Znalazłam z tydzień temu wersję: Jeszcze w zielone gramy. No nasłuchać się nie mogłam. Zaraz pokażę które wykonanie konkretnie. Później idę i cześć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 16 Napisano 2 godziny temu Orientujcie: 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1439 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Chylińska dawna oczywiście! Wywiady robiła dobre i nie udawała jak teraz. Bo teraz według mnie nie do końca jest sobą. A teraźniejsza jej muza? Nie słucham. Natomiast całkiem ładnie się prezentuje Zawiałow. Nadal głos jak dzwon. Znalazłam z tydzień temu wersję: Jeszcze w zielone gramy. No nasłuchać się nie mogłam. Zaraz pokażę które wykonanie konkretnie. Później idę i cześć. Koniecznie puść bo Zawałow też lubie bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 229 Napisano 2 godziny temu 8V 4 minuty temu, Seven napisał: Orientujcie: Jessica każda ją zna?ona ma nowe piosenki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 229 Napisano 2 godziny temu Jessika ma głos jak Eleni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 229 Napisano 2 godziny temu Tutaj cały koncert Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 229 Napisano 2 godziny temu Anna Jantar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 229 Napisano 1 godzinę temu Perełka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 229 Napisano 1 godzinę temu Brawo 9 milionòw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szlora 3 Napisano 1 godzinę temu oh no, it's retarded Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 408 Napisano 51 minut temu A ja po staremu ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 229 Napisano 42 minuty temu 9 minut temu, jamuonmi napisał: A ja po staremu ; ) Aż tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach