Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość +*+*+*+*+*+*+*+*+*

6 lat różnicy w drugą stronę?

Polecane posty

Gość +*+*+*+*+*+*+*+*+*

ON 19 JA 25 CZY TAKI ZWIĄZEK MA PRZYSZŁOŚĆ?

oczywiscie , ze ma przyszlosc :) Moja siostra np. jest starsza od swojego faceta o 5 lat... Moj brat jest mlodszy od swojej kobiety o 4 :D jakas plaga :D obie parki juz z kilkuletnim stazem.. w sumie ja tez starsza od mojego :D ale o rowny miesiac :classic_cool:

Gość pewnie..
ze ma ,tez tak mam

Gość +*+*+*+*+*+*+*+*+*
dzięki za słowa wsparcia :) mam nadzieję że będzie OK

Gość ale co maja do
a ja mam 22, on 16 :O masakra...

Gość ja mam 16 on 21
jest w miare dobrze, ale czesto się kłucimy:/

Gość ja mam 32 a on 26

19, 25 lat, to według mnie na dzień dzisiejszy spora różnica, ale za kilka lat, to już będzie prawie niewidoczna, chodzi mi o mentalność...

Gość wefgdhfghgfhdf
a ja powiem że może miec, ale nie koniecznie z reszta jak z wszystkimi innymi parami, Ty juz praca on dopiero na studia(no chyba ze nie), to zalezy tylko od Was

Gość KARAOKE
ja mam 16 on 21 POWODZENIA WAM żYCZę Z CAłEGO SERDUSZKA

Gość a dalaczego nie...
co do miłości nie wiem...co do romansu jestem pewna ze bedzie super....też tak mam....dokładnie 6 lat różnicy

Gość a dalaczego nie...
ja juz nie mam z ta osobą szansy na zwiazek...kazdy z nas ma swoje życie ...ale czasem spotykamy sie w innej bajce i wtedy jest nam cudownie....

to zalezy od sily Waszej milosci oraz od tego, jak dogracie sie na innych plaszczyznach zycia. Chyba bardziej tutaj bedzie zalezalo wszystko od niego, bo kobieta w Twoim wieku (oczywiscie nie wypominam :) ) ma bardziej poukladane w glowie, wie czego chce, podczas gdy chlopak 19-letni, jest bez doswiadczenia zyciowego i zalezy jeszcze czego on od Ciebie oczekuje, jesli nie TYLKO sexu, jest dojrzaly jak na swoj wiek, to powinno byc ok....a jak Ty sama czujesz, czy macie szanse? :)

Gość wwwwwww...
ja mam w rodzinie taki przypadek:) on ma teraz 25 lat ona 31 rok sa po slubie, a poznali sie gdy on mial nie cale 21 lat. swiata po za nia on nie widzi:) a ty masz jakies watpliwosci ze sie pytasz??

Gość ajdfaj
chcesz miec takiego gowniarza?toz to jeszcze szczeniak...ja bym wstydzila sie miec mlodszego faceta,wole choc 5-6 lat starszego,ale Twoj wybor

Gość wwwwwww...
u mnie w rodzinie jest jeszcze kilka takich malzenst ale juz z mniejsza roznica wieku, jedno 3 lata drugie 2lata, 3 rok a czwrte pol roku:) moj dziadek tez byl mlodszy od babci:)

Gość wwwwwww...
moja koleznka jak miala 22 lat to chodzila z 17-latkiem:P teraz ma cglopaka w swoim wieku

ja miałam chłopaka 7 lat młodszego. Ja 26 on 19 lat. Nie wyszło nam to na dobre. Rozstaliśmy sie i dziś myślę, że dobrze sie stało. Dla mnie to jednak za duża różnica. Teraz mam męża 3 lata młodszego i tej różnicy nie odczuwam.

Gość zgadzam się z tym heh
że warto spróbować

mój syn ma 23 a ona 29- są razem od kilku lat i wciąż tak samo w sobie zakochani!

Gość tu jestem
ja mam chłopaka 7 lat mlodszego tzn. ja 28 on 22. w łózku jest ok!nadajemy na tych samych falach ale boję sie potem...a wogóle to troche wstydze się ze on jest młodszy....czy słusznie niewiem??

Gość hmmm... nono
ciekawie się robi czekam na więcej komantarzy ;)