Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewciaaaa

jakie imię dla dzidziusia?

Polecane posty

Gość ewciaaaa

dziewczyny pomózcie :) szukam nieprzecietnego imienia dla dziecka.. ma ktos jakies propozycje może..?

Gość ewciaaaa
macie jakieś propozycje ?

Gość ja tez sama
Gerwazy. zaopewniam Cie nie znam nikogo kto tak sie nazywa

Gość ja tez sama
a tak powaznie uwielbiam imie Karion- znasz kogos?

Gość Mieszko
mi sie podoba :) dla dziewczynki jowita

Gość ja powiem moze tak
dla chlopca DAMAZY dla dziewczynki SCHOLASTYKA lub TELIMENA

Gość kasiulex
a mój dzidzius bedzie nazywał sie dziewczynka - aleksandra albo amelka chłopiec- kacper albo mikołaj :)

witam was kobietki! jesli chodzi o imiona dla chlopcow to podobaja mi sie : florian, cyprian, szymon ..... a dla dziewczynki aurelia i karmela( troszke mniej) ale oryginalne prawda? ;) aha greta tez jest ciekawe ;)

Gość edka28
Moj maluszek bedzie mial na imie Remington skrot: Remy, a po polsku Remik, to dlatego, ze korzenie taty sa z Wielkiej Brytani. Ale i tak z doswiadczenia wiem ze nie kazdemu sie spodoba. Mnie tez podoba sie Kacper, Mikolaj, Cyprian, ale niestety sama nie moge wybierac i kompromisowym imieniem byl Remington, bo mnie sie bardzo podoba Remik :-)

Gość edka28
Wiele psow nosi ludzkie imiona. Remik pochodzi od Remigiusza.

Gość Ksiezniczka84
dla chlopca Fabian , Flavio, Cristian dziewczynka- Fabiana, Fabiola, Fatima,

Gość KluchaPoducha
Moja corcia ma naimie ;)Amelia :) a podobaja mi sie jeszcze Julia :) Nicola :) Eryk :) Krystian :) Karol :) Takie mnie sie podobaja ale to kwestia gustu

Gość pafnucygryzelda

Gość Valerie Malinowska
buhaHAHAHAHA

bardzo śmieszne :P ktoś prosił o radę - to moja odpowiedź :D o gustach się nie dyskutuje.. :P

Gość pafnucygryzelda
ja nie rozumiem po co wymyslac pozniej mamy alana bociana klaudie gil kandyde Nicoll kielbasa rany ludzie nie mozna dac dziecku zwyklego imienia?? norwidy, gotardy,dzesiki i w ogole jakir to jest nieprzecietne imie??

Gość Valerie Malinowska
ponoć akie "oryginalne" imiona dają wyłącznie ludzie albo z marginesu społecznego (żeby dziecko miało lepszą przyszłość) albo ludzie którzy w ten sposób pokazują że nie potrafią żyć bez szpanu :O

dla dziewczynki Nikola ,dla chlopczyka Oskar -brzmi dostojnie a zarezm orygnalnie

Valeria twoja wypowiedz swiadczy o ciasnoscie twoich poglodow marginesie spoleczenstwa:P a nadawanie dziecku imienia to kazdego indywidualna sprawa\\sa gusta i gusciki:P:)

taa :) napisałam te imiona, bo to są imiona moich koleżanek, nie zmyślone :P miały być oryginalne więc są :) ja moje dzieci nazwe inaczej :D

Gość hmmm.......
tak tylko dziecko potem powie ze rodzice go nie kochali skoro dali mu imie ktore czesto samemu dziecku trudno jest wymowic albo napisac...kaprys rodzicow nie moze odbic sie na dziecku bo mozna naprawde swoja glupota skrzywdzic malucha...to on potem bedzie nosil imie i nim sie poslugiwal...i faktycznie wielce dostojne i dziwaczne imie zwyczajnie smiesznie i zalosnie wyglada przy popularnym nazwisku, zagraniczne imie plus polskie nazwisko brzmi troche nie teges...poza tym jest tyle ladnych poslkich imion, ze naprawde nie tzreba na sile wyszkukiwac Bog wie czego, gusta gustami , ale nie myslmy tylko o sobie....moja kolezanka ma pierwsze imie jozefa na drugie juz normalnie....bo po babci ble ble ble..a tearz to ona oczami swieci za to staromodne imie ...wiec myslmy msylsmy i jecsze myslmy...i to prawda ze dziwnym imieniem dziecka ludzie zazwyczaj probuja podniesc wlasne ego....

ale przeciez nie mozna z gory zakaldac ze dziecku w przyszlosci nie bedzie sie podbac te imie skad takie zalozenie?byc moze bedzie dumny z posiadania takiego imienia i nie zawsze zagraniczne imie glupio wyglada przy polskim nazwisku moja ma np Nikola Niedzielska i co nie pasuje?

A zreszta istnieja znacznie dziwniejsze imiona:P takze Jagnę to raczej sie bez wiekszego problemu zarejestruje:P Ja mam bzika na punkcie imion na litere J:P Chcialabym jeszcze za pare lat miec wiecej dzieci, nazwe je Jagoda,Julia,Jan,Jerzy...:D