SzalonaNastka 0 Napisano Sierpień 22, 2007 ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość living with someone Napisano Sierpień 25, 2007 ja cwiczylam takze 8-legs efekty byly widoczne po miesiacu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Sierpień 25, 2007 a jakies duze efekty????:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cvcsds Napisano Sierpień 25, 2007 a moze nap0iszecie co to jest to buns Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość passe Napisano Sierpień 25, 2007 po 2 tygodniach już coś widac...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzalonaNastka 0 Napisano Sierpień 26, 2007 ale cwiczylyscie raz dziennie,tak?:> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość passe Napisano Sierpień 26, 2007 różnie,ale przeważnie co 2 dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzalonaNastka 0 Napisano Sierpień 26, 2007 passe.. a ty cwiczylas tyylko na wyrzeźbienie posladkow, czy na tylek głownie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dziewczyny napiszcie Napisano Sierpień 26, 2007 Dziewczyny napiszcie, co to zacwieczenia, jak je wykonywać. Nie chcę, aby mi schudł tyłek- jestem szczupła, ale chciałabym go ujęrnić i sprawić, by stał się bardziej wystający:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość passe Napisano Sierpień 26, 2007 wielkość mojego tyłka mi odpowiada więc skupiłam się na rzeźbie:)poza tymi ćwiczeniami 2 razy w tygodniu wykonywałam trening DJ Wallis,nie wiem które ćwiczenie dało większe efekty ale faktem jest że pośladki ładnie zaczynają się kształtować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość passe Napisano Sierpień 26, 2007 do Dziewczyny napiszcie tu masz link do 8 minute buns http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn7YSsnM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dziewczyny napiszcie Napisano Sierpień 26, 2007 passe- serdecznie dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleja gwiazd 0 Napisano Sierpień 27, 2007 ja niestety nie mam wytrwałości jeśli chodzi o regularne ćwiczenia. jestem szczupła, ale nie podobają mi się moje posladki, chciałabym zeby były jędrne i zaokraglone...niestety 8 minut buns najdłużej ćwiczyłam przez 3 lub 4 dni..potem traciłam zapał:( nie wiem jak się zmobilizować:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fdcvth Napisano Sierpień 27, 2007 tez to cwiczylam i jakos nie zauwazylam spektakularnych efektow...a zmiesiac sie meczylam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzalonaNastka 0 Napisano Sierpień 27, 2007 co do moich wynikow to chyba mecze sie tak z tydzien,to wydaje mi sie,ze chyba posladki taKIE SIE MNIEJSZE ZROBILY, BO MIALAM DOSC DUZE, I ZE MUMA MNIEJSZA ALE TROCHI;d ALE TO MOZE TYLKO WYOBRAZENIA ;.. sry za capsa:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzalonaNastka 0 Napisano Sierpień 27, 2007 MUMA*^^ hehe to--> pupa:D sorki,za byczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Sierpień 28, 2007 a ja chyba zaczne cwiczyc 8min buns:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzalonaNastka 0 Napisano Sierpień 29, 2007 tak dodam jeszcze od siebie;p słyszałąm,ze te cwiczenia tez kształtuja uda:PP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach