Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tototo

dieta trzydniowa!!

Polecane posty

ktos ją stosował? działa? po 10 dniach si eja powtarza. daje jakies efekty?

Gość ewcia_20
a co jadłas na tej 3-dniowej

Gość ewcia_20
dziekuje

no własnie przed chwila znalazłam topik o tej 3dniowej, niepotrebnie zakładałam nowy. ja jestem drugi dzien na tej diecie. mam do zrucenia 5kg, po 10 dniach zobie znowu ta dietke. ,mam nadzieje ze uda sie dobic do 60kg. no i bede sie starac nie jesc po 18 i nie jesc słodyczy , no i jesc połowe z tego co do tej pory jadałm.mysle ze to wystarczy, aleczy wystarczy to sie okaze.

Gość cjcjgj
no przecież dobrze a ile masz wzrostu?

Gość no przecież dobrze
165 cm :)

tototo - hej, mam kilka pytań: - grzanki jakie? takie ze zwylego chleba robisz czy kupujesz takie a\'la sucharki? - krakersy jakie konkretnie? - no i tuńczyk, taki z puszki?

acha, jeszcze jedno pytanko - ta kawa ma byc sypana czy moze byc rozpuszczalna? no przecież dobrze - gratuluje :)

Gość no przecież dobrze
to może ja odpowiem. Ja jadłam tuńczyka z puszki tzn odsączałam go na takim małym sitku bo z tą całą zalewą czy czymś dla mnie był nie do przełknięcia. Krakersy wszystkie tylko nie smakowe. A kawe piłam rozpuszczalną.

ja jem tak samo jak :no przecież dobrze: , tyle ze grzanki to robie ze zwykłego chleba tostowego w tosterze.

Dzięki wielkie dziewczyny :) Od jutra zaczynam :) Póki jeszcze mam urlop :P a zamiast krakersów mogą być takie małe herbatniki?

Gość no przecież dobrze
nie herbatniki w życiu (pewnie o bebe Ci chodzi) Krakersy nie mają cukru a herbatniki bardzo dużo :)

Gość no przecież dobrze
nie herbatniki w życiu (pewnie o bebe Ci chodzi) Krakersy nie mają cukru a herbatniki bardzo dużo :)

Gość no przecież dobrze
tak ale nie można też używać cukru a mimo tego owoce są w diecie. Ja stosowałam się do wszystkiech rad nie wiem jak chcesz to spróbuj z herbatnikiem :) Tyle, że 1 krakers ma 10 kcal a 1 herbatnik 40 kcal

nie no w zyciu nie spróbuje z herbatnikami ;) chcialam sie tylko upewnić.

Gość no przecież dobrze
z tym przypisem że nie można stosować ani cukru ani soli to pewnie o to chodzi żeby nie słodzić kawy albo nie solić jajka czy coś :D

o kurcze żebym tylko o tym nie zapomniala. A mozna stosowac ta diete dluzej np 4 lub 5 dni?

alemnie meczy zeby cos zjesc. ale dam rade jutro ostatni dzien........jak na wadze wskazówka minie 65 to bedzie mi łatwiej sie pilnowac, to znaczy jesc mniej , bez słodyczy i do 18.....

no ja własnie myslałam zeby ja zrobic na 6 dni.... ale nie wiem czy wytrzymam. zobacze jak stane na wadze po tych 3 dniach , jak bedzie jakis efekt to spxóbuje jeszce raz trzy dni

to w takim razie zaczynam się modlić zebym wytrzymała te starndardowe 3 dni a potem zobaczę

Gość uuuuuuuuuupppppppppp
jak wam idzie?

dzis sie wazyłam , dzis 3 dzien, i waga pokazuje miedzy 64 a 63, wiec mysle ze nie jest zle.za 10 dni powtórka, no i nowe nawyki zywieniowe wprowadzam w zycie.pomału uda mi sie zejsc z tych zbednych kg.

Gość hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
a z jakiej wagi zaczynalas i jaki wzrost?

ja jutro zacznę bo dziś bylam 6h na miescie i musialam cos zjesc, ale kupilam juz wszystkie produkty, więc jestem zwarta i gotowa :) Ja zaczynam z wagą 65/174

jakoś sobie radzę, za chwilę kolacja (1szy dzień). Mam pyt - te parowki w drugim dniu maja być gotowane czy surowe?

ja zaczynam od jutra:D Lucy chyba gotowane:P a moga byc take z serem bo akurat mam morlinki serowe :P moja mama jedzie zaraz na zakupy wiec up wszystko co potrzebne na 3 dni tej diet... Lucy nie jestes glodna?:) ja jak kiedys bylam na tej diecie to dokuczal mi glod ale cotam wazne ze jest skuteczna:D