Gość gość Napisano Styczeń 12, 2018 dla mnie niestety krem do rąk drogeryjne są zbyt mało treściwe i tym samym mało skuteczne. Choć swego czasu- używałam kremu do rąk Neutrogena. Skóra zaraz po nałożeniu jest sucha, gdyż są zbyt wodniste. Dlatego sięgam po naturalne rozwiązania i tym razem na tapetę wysunął się odżywczy krem do rąk od EkoKrem. Strzał w dziesiątkę- narazie nie zastępuję go żadnym innym:). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2018 Fima Yope ma super kosmetyki do rak, używam od nich mydła kuchennego ale i balsamu mineralnego, koi podraznione ręce, wysuszoną skórę https://kontigo.com.pl/marki/yope.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
allaella 0 Napisano Marzec 30, 2018 Mam od nich krem do rąk, ale nie jestem mega zadowolona. Więcej się po nim spodziewałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sylwia6767 Napisano Kwiecień 1, 2018 Ja robilam ostatnio zaowienie na naturalne kosmetyki i kupilam tez krem do rak ze skarbca natury. Jest fajny, fajnie sie wchlania i pachnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anamoja77 Napisano Kwiecień 1, 2018 Jak dla mnie to ten ze skarbca natury :) Zamawiam juz od roku i uwazam ze jest zdecydowanie najlepszy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 11, 2018 Moim musth have jeśli chodzi o pielęgnacje rąk jest ten kremik http://bielenda.pl/produkty/comfort-krem-kompres-nawilzajacy-do-dloni Świetnia nawilża i łagodzi podrażnienia, nawet jak mam taki dzień że cały w detergentach spędzam to pomaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 19, 2018 KREM ZIOŁOWY DO RĄK od HB i będzie w porządku. Używam od dawna systematycznie i jest ok. Rano smaruję dłonie i skóra w zasadzie przez cały dzień nie jest sucha. Przeciwnie - wygląda cały czas zdrowo i normalnie, a mnie właśnie o takie kwestie chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roksana3 Napisano Lipiec 26, 2018 skarbiec-natury.pl/pl/p/Balsam-do-rak-FIGA/7366 zdecydowanie najlepszy balsam do rąk! Jest super ;) Zawsze zamawiam ze strony skarbca natury, bo tam jest dostępny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 26, 2018 https://m.youtube.com/watch?v=WMiWWy9nfbI zapraszam do obejrzenia oraz w opisie probki za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 31, 2018 Uważam, że krem do rąk HB, ale przecież wiadomo, że każdemu może pasować inny. Ten jest naturalny i faktycznie widać efekty jego stosowania. U mnie dał poprawę sytuacji, ale czy analogicznie będzie to wyglądało u was? Tego nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2018 mogę polecić świetny krem na bazie wosku pszczelego https://lyson.com.pl/seria-honey/2849-krem-do-rak-z-miodem-i-propolisem-70ml-2059766048410.html :) bardzo nawilżający Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 29, 2018 Hand Cream Floslek, nie ma nic lepszego na nawilżenie, nawet przy bardzo alergicznej skórze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gala87 0 Napisano Sierpień 29, 2018 JA w sumie nie używam kremu do rąk, odkąd używam rękawiczek złuszczających epiltouch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jezzanka Napisano Sierpień 31, 2018 Ja używam jednego i drugiego. Rękawiczki raz na tydzień czy dwa tygodnie, zależy w jakim stanie mam dłonie. A krem codziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evkani Napisano Wrzesień 10, 2018 Dziewczyny, mówicie o tej masce Epiltouch byOlie? zastanawiam się, czy mogę ją zrobić, kiedy noszę hybrydy? Czy lepiej poczekać do ich zdjęcia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 1, 2018 teraz w PoloMarkecie jest fajna nowości-krem do rąk Povabe . Naprawde jest super i mogę polecić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KalinkowaJa Napisano Listopad 13, 2018 bardzo lubię kosmetyki z https://eko-banka.pl/pl/c/BALSAMY-NA-WAGE/61 mają szeroki wybór i jedną z wyższych jakości produktow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ania42 Napisano Listopad 23, 2018 Ja stosuje krem do rąk z konopi. W przypadku mojej bardzo suchej skóry sprawdza się świetnie i nie równa się z kremami drogeryjnymi. Ja zamawiam na https://konopieizdrowie.pl/pl/producer/Annabis/27 znajdziesz tam wiele kosmetyków konopnych w bardzo dobrej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewlinana31 Napisano Grudzień 6, 2018 Mi bardzo słuzy krem ziołowy do dłoni marki HB. Jest bardzo wydajny, dwie kropki i rosmaruję cale dłonie. Ładnie się wchłania i super nawilża dłonie. Teraz zimą warto używać takich kremow codziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anka Napisano Grudzień 7, 2018 Gal wiesiołkowy - prosty, naturalny skład. Dla mnie najlepszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karola783 Napisano Styczeń 7, 2019 Z Organique. Ręce są po nim delikatne, nawilżone, ale nie tłuste, no i ma piękny zapach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagoptak36 0 Napisano Styczeń 7, 2019 najlepszy krem apis super nawilzenie i piekny zapach, ja zamawiam na stronie hedoni.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Avelinkaaa Napisano Styczeń 7, 2019 Mediderm w każdej aptece.A jak wychodzę na dwór to pod rekawiczką krem ochronny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AlaAlanka Napisano Luty 28, 2019 Ja stosuję krem do smarowania Dexeryl. Nie jest drogi, a bardzo dobry, zwłaszcza gdy ktoś cierpi na tak zwane suche ręce. Krem dobrze się wchłania, nie jest tłusty, ręce po nim są nawilżone, ale się nie lepią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agagut3213 0 Napisano Marzec 1, 2019 super kremy Apis, pięknie pachną i super nawilżają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LidkaPaluszek 3 Napisano Marzec 6, 2019 A używałyście kremu do rąk Semilaca? To stosunkowo nowa rzecz Wg mnie jest super! Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grafitka Napisano Marzec 8, 2019 Ja w tym roku zaczęłam używać kremu barierowego do rąk atoperal i jak zawsze miałam bardzo popękaną skórę dłoni zimą, to teraz nic takiego się nie dzieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość majeczka8 Napisano Kwiecień 6, 2019 A myślisz, że ten barierowy krem do rąk atoperal będzie też dobry na wiosnę i lato? Chodzi mi o to, czy szybko się wchłania, bo nie znoszę, jak kremy pozostawiają wyczuwalną warstwę. No, a skoro on tworzy barierę ochronną, to zastanawiam się jak to z nim jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martrta Napisano Kwiecień 16, 2019 no u mnie to atoperal wchałania się raz dwa! ale najlepsze jest to, że właśnie i zimą sobie radzi z nawet pęknięciami na skórze, a wiosną i latem z wysuszoną skórą od słońca. mój ulubiony krem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość superia Napisano Maj 28, 2019 ja zaczełam teraz stosować krem do rąk z eveline supplements. Ja generalnie mam strasznie przesuszoną skórę na dłoniach i mało co mi pomaga. A po tym kremie wreszcie czuję ulgę. Skóra na dłoniach jest gładka i miła w dotyku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach