Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hogaty - reaktywacja D

Hogaty - reaktywacja D

Polecane posty

A lody tez lubie szczególnie śmietankowe truskawkowe malage i rózne inne smaki:):):) a Penis? a przepraszam tenis? niee nie grywam w niego:D:D:D

ratunku to jedz do niego a jak wrocisz to ci zdam relacje czy u mnie cos bylo czy nie:P:P:P:P:P ratunku ty to jestes moj zboczuch numer jeden👄 ;)

Bo Adzia to taki niewyzytek:D Juz samo powiedzenie slowa penis daje jej ulge:P:P:P:P Ale Ratunku ma faaaajnie, u niej to ciagle kolorowo:D:)

Ratunku nie mow,ze sie zakochalas.... Serio????? A w kim??? Kto to jest majowy???Nic o nim nie wspominalas:P:D

ratunku no pewnie a kto cialge wola SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX?????:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Bo tak... miałam dobry humor ale... no cóz zycie... ale nigdy bym nie pomyslała... Unitra powiem Ci pozniej o co chodzi jak zdobede sie na odwage. papapa

Oki dziewczyny, ja tez juz znikam:* Musze odpoczac przed jutrzejsza jazda konna:D A Adzia chyba nas oklamala z tym swoim ulubionym sportem:D Przeciez ona preferuje jazde na sloniu , a wciska nam ,ze siatkowke:P Lepiej juz sie poloz Adzik , wypocznij ,zebys jutro dala rade ujarzmic slonia:D