Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiadacc

czy podoba wam sie imię Jagna? Jagienka

Polecane posty

Gość odpowiadacc

Gość y8y8
Owszem ładne ale wg mnie to nie imię tylko forma współczesnego imienia Agnieszka (chociaż niby jako imię można to nadawać).

Gość bardzo mi się podoba
tak nazwałam swoją pierwszą lalkę - krakowiankę - z Cepelii :) miała śliczne, długie jasne warkocze, roześmianą buzię z rumieńcami i wianek na głowie

Gość Siedemnastoletnia.
Ładne, aczkolwiek w tych czasach dość ryzykowne.

Gość ja mam na imie Jagienka
:)

Gość odpowiadacc
ja pierdole-> ty pewnie wolisz kasię, anię i sandre? a mnie się podoba, bardzo dziewczęce i delikatne, poza tym mam słabość do staropolskich imion:)

Gość tak bardzioooooo
jak bede miec dzidzie tak ja nazwe :D

Gość Do odpowiadacc
A co masz do imienia KASIA, co?!

Gość Siedemnastoletnia.
do odpowiadać-----> No właśnie. :) Co masz do Ani i Katarzyny? To bardzo ładne, proste imiona. Sandra to już inna bajka - zbyt pretensjonalne.

Gość ekhm ekhm ekhm
Mam na imię Agnieszka (ale nie mówią na mnie Jagienka). Imię Jagienka kojarzy mi się z pewną niezbyt miłą koleżanką. Ale była też Jagienka z Krzyżaków - fajna babka. No ale już np. Jagna z Chłopów - postać trochę dwuznaczna. Jak widać, imię jak imię. Wszystko zależy od Człowieka, który je nosi :)

Gość kurczaki
zakochana krysia...jagienka jest ładnym imieniem. To co lepiej wołać Wiktoriaaa na obiad! albo Violetta na obiad! A ania i kasia są objechane Jagienka pretensjonalne? A co powiesz na xavier i fabienne?

Gość kurczaki
zresztą nie muszę wołać na nią jagienka, jest dużo możliwości. Jagna, Jaga Dżaga;)

Gość embarasada
mój kuzyn dał córce na imię Jagna ;) Wszyscy mówią na nią Jagusia. jak dla mnie to źle się kojarzy

Gość a coś ci się wieśniaku
nie widzi w imieniu Kasia?

no jak to co? Jaga? Baba Jaga? czy ty nie znasz wyobraźni dzieci? twój dzieciak nie będzie miał życia! a Jagna to tak jak jakaś wieśniara z pola. no sorry. tak to brzmi! Jagna, Jagnięcina, Baba Jaga, - zobacz! nie słyszysz tego, że to obciacH???

Gość guta
jakos tak sie kojarzy...Krzyzacy, Chłopi, Maczułajtis (coś nie lubie tej góralki), jagnię - woła sie na młodą owieczkę (barana !?)- zdecydowanie NIE

Gość guta
... NO I JESZCZE BABA JAGA

Gość fg
z imieniem Jagna kojarzy mi sie: dziewcze w bialej, romantycznej sukience do kolan, ktora karmi kurki na podworzu... :-)

Gość pucyyk
a mnie kojarzy sie z wiocha :/

Mam na imię Agnieszka i nikomu nie przyszło do głowy by powiedzieć do mnie Agnieszka- a jeśli tak by sie stało nie zgodziłabym się żeby sie tak do mnie zwracać. Miałam koleżankę Jagnę- wyjatkowo jej nie lubiłam więc imienia też nri lubię :D

Nie podoba mi się to imię. Wyjątkowo mi się nie podoba, ale to kwestia gustu. Wydaje mi się, że dzieci w szkole mogą się śmiać, bo dzieci śmieszy to co nowe, dziwne, wcześniej nie słyszane.

Gość jachcy_draachcy
a wez idz z takim imieniem :/ wiocha

Gość ; ))
Ja mam na imię Jagna i znajomi mówią na mnie " Dżagna , Jaga , Jagusia , Jagienka i Jagna " Jagienka trochę polewowo brzmi, ale ogólnie to oryginalne imię i wyjątkowe. ; ) Julki , Magdy itp. itd. jest dużo . Lepiej żeby była jedna, jedyna, niepowtarzalna Jagna niż co druga np. Kinga Oczywiście nie mam nic do tych imion , ale po prostu chcę doradzić ; )

Gość Loah.
bardzo faajne. :*