Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ihaha

___czy prostowanie włosów prostownica ceramiczną bardzo niszczy włosy_____

Polecane posty

Gość ihaha

jak w temacie ;0

Gość ihaha
proszę o odpowiedź. Nie mam zamiaru prostować włosów codziennie, raczej "od święta". Bardzo zniszczę? Dodam, ze kupuje prostownicę dosyć drogą i (mam nadzieję) dobrej jakości.

ojj bardzo.. :( zalezy jak czesto - ja prostowalam przez jakis czas co drugi dzien i zrezygnowałam.. mam ceramiczna fryzjerska, do tego jedwab i mleczko \"antytermiczne\" i i tak sie niszczyły.. wiec - zalezy jak czesto bedziesz jej uzywala :)

a mam ceramiczna babyliss dalam za nia 350 zl,prostuje co 3,4 dni i wloski sa super.Mam wrazenie ze sie wogole nie niszca.Naprawde:)Wiadomo ze koncowki co 2 miesiace podcinam wiec scinam te rozdwojone i jest ok:)

Gość ihaha
mam na razie taką zwykłą prostownicę, starego typu. Niszczyła włosy niemiłosiernie, dlatego chyba już 2 lata jej nie używam. MOja siostra ma ceramiczną i włosy w ogóle nie zniszczone. Ciekawa jestem jak będzie u mnie...

Gość transport tycoon deluxe
mam prostownice ceramiczną mpm, prostuję włosy od lat 5 :) nie zauważyłam żeby mi się zniszczyły. moja fryzjerka też nie :) myślę, że to zależy od włosów. jak są cienkie i słabe to łatwo je popalić

Gość allpain
ja prostuje wlosy od 3 lat. Rok zwykłą a pozniej gdy zaczeły pojawiac sie ceraiczne to kupiłam sobie taka za 35zł. Wlosy sie niszcza to normalne ale nie bardzo. Nadal po umyciu mam duze loki .:) używam zwykłych odzywek, czasem jedwab na koncowki by ich nie obciazac i sunsilk efek żelaska.:)

Gość ihaha
no ja mam grube i dosyć gęste włosy

allpain a gdzie ty kupiłaś ceramiczną za 35 zł :D:D:D:D:D moja kosztowała 190

smutne :) mi przez kilka lat nie zniszczyła w ogóle ale tak jak ktoś wyżej napisał myślę, że to zależy od włosów