Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kioklo

Mam szeroką pupe i płaską!!!!

Polecane posty

Gość kioklo

Jestem ładna a moja wada w moim wyglądzie to moja pupa!!! duża płaska i brzytka!!!! jak ja zamaskować? nawet rodzinka sie nabija wszyscy sie uwzieli na moja dupe;-((((((((( ;pomocy

Dupa moja droga ( że tak sobie pozwolę napisać ) TO!! podstawa przynajmniej dla mnie. Zaraz po rysach twarzy, oczach, włosach, następną sprawą jaka mnie interesuje, to właśnie kształt jej duupy. :-) Piersi później. Chociaż po dzisiejszym dniu ;-) , mam nadzieję że kumpela w pracy się nie zorientowała że gapiłem się w nie jak łoś,

Pupa jest b. ważna. Współczuję ci więc. Pochwalę sie i powiem ,że mam ładną i to jmój duży atut. Ale to chyba sprawa genów, bo jakoś nie muszę sie wysilać, żeby była kształtna i bez cellulitu.

Gość vbcx
jest 1 rada, ale i tak z niej nie skorzystasz - mowie o regularnym treningu miesni posladkow. a nie skorzystasz bo kobiety sa zbyt leniwe aby trenowac, maja plaska dupe? olac to, nei chce mi sie cwiczyc, sa tluste? olac to, lepiej marudzic jak trenowac itd. RUsz DUPE TO NIE BEDZIE PLASKA !

Gość co za tekst...
Ja akurat miałam plaski tyłek może nie szeroki ale zawsze podobały mi się u dziewczyn takie odstające i duże... Pomógł aerobik taki z naciskiem na dolne partie ciała, a efekty najlepiej były widocznie właśnie na pupie. Znam kilka fajnych ćwiczeń na pośladki ale itak najlepsze są ćwiczenia w grupie z instruktorem.

Gość uyefiugawjkcvwrv
tez mam plaski tylek. ale jak zaczne cwiczyc to bedzie jeszcze bardziej plaski co nie? chyba ze znqa ktos jakies dobre cwiczenie zeby byl bardziej kragly i wystajacy?

Gość co za tekst...
Zdecydowanie działa w obie strony :)

Gość co za tekst...
Nie, wyrobią Ci się mięśnie, jak masz płaską pupę to nie masz co tam spalać, a jak zaczniesz ją pakować to szybko zobaczysz efekty tylko trzeba pocierpieć trochę z zakwasami.

Tylko proponuję ćwiczyć wszystkie mięśnie pośladków, dokładnie wszystkie, a nie tylko ten duży mięsień, bo ja kiedyś tak przypakowałam, że miałam takie zagłębienia po bokach pośladków i w sumie taki tyłek jak mają faceci, tylko że duży:O Musisz tak dość równomiernie to robić🖐️