Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anglomanka

jakiej narodowiści faceci podobają się wam najbardziej?

Polecane posty

Gość to ja 28
ja mialam Anglika przed moim Irlandczykiem.Cudowny czlowiek... A przed Anglikem z Argentyny...mmmm.... ;-)

Heńku - pewnie że tak Znam paru ładnych Polaków, nie zaprzeczam Ale jak idę do pubu w Londynie, to widzę bardzo wielu atrakcyjnych facetów z którymi mogłabym umówić się na randkę W POlsce... za dużo dresiarstwa... niestetyyyy

Gość heniek poter
a ja gdybym był pedałem lu bobietą raczej irlandczyka albo szkota a nie anglika

Gość heniek poter
no rozumie o co ci chodzi ....troche chamstwa i dresiastwa jest , ale ja np. miałem stycznosć z anglikami/angielkami i wydali mi sie nieco wyniośli i zarozumiali (oczywiscie też nie mozna uogólniać ) w gruncie rzeczy bardzo mili i rozmowni(e) ale....

Gość to ja 28
eee...Polacy, sami lysi,napakowani dresiarze, co drugie slowo przez nich uzywane to k...

Gość heniek poter
chyb jesteś cie z jakis wiosek zabitych dechami - jest mnóstwo normalnych stylowych , inteligentnych gosci w Polsce

Gość adaromane
Nie prawda, co drugie słowo to ch...

Gość lolkabolkamatolka
wysocy Koranczycy :)

Gość to ja 28
przepraszam,moze w Polscw tak nie jest.Mieszkam w Londynie i samych takich tu widze... Ostatnio mijalo mnie dwoch Polakow i jeden mowi 'kurwa ale dupa...zajebiste cycki...' fajnie nie ;-) nie przyznalam sie ze jestem Polka

Gość to ja 28
moj Irlandczyk jwst delikatniejszy...kocham Cie M ;-)

Jeśli chodzi o Ormian, to zakwalofikowałam ich jako Azjatów... Czy tak czy inaczej, uważam ich za niesamowicie seksownych i wyposażonych przez naturę w cechy, które wcześniej wymieniłam. Co do tego, że Polki oddają się wszystkim jak leci, nie jestem zgodna. Nie można generalizować, bo w każdym kraju są różne dziewczyny, a taką opinią można bardzo skrzywdzić naprawdę porządne dziewczyny. Za taką właśnie się uważam.

Nie reagujmy na prowokacje Polskich zazdrośników. Im się to bardzo nie podoba, że polskie kobiety mają tu takie powodzenie. Bo sami niestety nie mają żadnego. I od razu uprzedzając kąśliwe komentarze Nie chodzi jedynie o sex. Sprawdźcie stosunek małżeństw Polek z Brytyjczyami do związków Polaków z Brytyjkami. Ja myślę, że Polscy faceci mieliby szansę gdyby się troszku odchamili w mowie, myśli i zaniedbaniu

Gość to ja 28
racja anglomanka

Gość dsfs
no prosze, jak nagle ucichla. Polakow to mozecie obrazac, ale jak wam sie poda kontargument, to cisza.

Kontrargument? :-) No dobrze chłopaczku, to skoro nie my, puszczalskie Polki to gdzie będziesz szukał tej swojej jedynej?

Gość Heniek Kościelniak
Hiszpany.

Gość dsfs
nie chlopaczku 🖐️ a szukac moge tak, jak Wy, poza granicami Polski. Polki nie chca Polakow, Polacy nie chca Polek. Super no nie?

I po płaczu ;-) Dla mnie bomba ;-) a wracając do tematu, to uwieeeelbiam Szkotów za ich sexy akcent i kilty... hehe ;-)

Gość nestea...
hiszpanie;-)

o tak . finowie tak tak:D Tylko oni strasznie mało mówią. Jak nie mają nic do powiedzenia to milcza i ta cisza jest naturalna dla nich:D:)

Gość nestea...
hej:) deja vu

Ech, dziewczyny... Cudze chwalicie, swego nie znacie ;) Polacy wcale nie są tacy źli ;) A Ci okropni mężczyźni znajdą się w każdej narodowości ;)