Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anglomanka

jakiej narodowiści faceci podobają się wam najbardziej?

Polecane posty

Gość nestea...
ale, do egzotycznych mezczyzn tez mozna 'powzdychac' skoro juz padlo pytanie. A z tymi naszymi Panami to roznie bywa-czesto zadufani w sobie, albo lyse palki, albo sztachetland;-), ale nie generalizuje nasi tez sa przystojni;-)

Jak ja kocham uogólnianie :) Większość Polaków to głupie dresy i koksy . Większość Polek to to tlenione,solariowe tipsiary. Gdy Polka przechodząc obok grupki Polaków usłyszy komentarz \"ale niezła d***\", robi się czerwona ze złości i myśli \"Polacy to wieśniaki\" Gdy ta sama Polka we Włoszech usłyszy analogiczny komplement po włosku rumieni się jak jabłuszko i w myślach wzdycha \" Ale ci Włosi romantyczni i gorący, potrafią docenić piękno kobiety\" Miłego leczenia kompleksów :) 🖐️

Gość Jadzia z Torunia 1941
to ja 28-kosmopolitka z cibie

Gość nestea...
czytaj wczesniejsze wypowiedzi, nie uogulniamy, tylko piszemy, ze innych narodowosci tez sa fajni faceci. Mezczyzno ty polski jeden;)

Gość nestea...
;) deja vu wczoraj tez bylysmy sasiadkami na jakims topiku;)

Kręcą mnie Finowie, wydają się tacy niedostępni, nieodgadnięci i tajemniczy dzięki temu... ;) Nie przepadam za to za Włochami :O Charakter do bani moim zdaniem ;)

A tak, tak ;) A\' propos sąsiadów, to gdybyś Ty wiedziała jakich ja mam :D ;)

Gość nestea...
finowie to blondyni;), ja na przyklad wole z kruczoczarnymi wlosami;-), ale niektorzy blondyni w sumie tez sa niczemu sobie;-)

Gość nestea...
coz to za sasiedzi?;)tacy straszni czy tacy fajni?;)

Właśnie czytałem :P \"eee...Polacy, sami lysi,napakowani dresiarze, co drugie slowo przez nich uzywane to k...\" \"Nie reagujmy na prowokacje Polskich zazdrośników. Im się to bardzo nie podoba, że polskie kobiety mają tu takie powodzenie. Bo sami niestety nie mają żadnego. (...) Ja myślę, że Polscy faceci mieliby szansę gdyby się troszku odchamili w mowie, myśli i zaniedbaniu\" Takie dyskusje prędzej czy później obracają się w wojnę płci. Co prawda na kafeterii nie powinno to mieć miejsca bo to podobno kobiece forum i nie powinno tu być facetów :p, ale jednak...

Wiesz, mnie chodzi o ich charakter w decydującej mierze ;) Ale nie da się ukryć, że niektórzy są extra przystojni ;)

Gość nestea...
a jesli chodzi o facetow, to liczy sie inteligencja, inteligencja i jeszcze raz inteligencja;) bez wzgledu na narodowosc;)

Sąsiedzi są nieźle zakręceni... ;) Powiedzmy, że małe dziecko nie powinno raczej mieszkać w moim mieszkaniu... ;):classic_cool:

Gość nestea...
ile ludzi tyle opinii;), cos w tych dresikach prawdy jest;), czasami facet nie musi nosic dresow zeby chamstwem od niego pojechalo-ale, nie generalizuje, bo jest wielu w porzadku polskich mezczyzn. deja vu--charakter zawsze jest najwazniejszy co z tego , ze przystojny jak glupi jak but u lewej nogi. Ale pytanie chyba dotyczylo raczej wygladu;), tak przynajmniej mi sie wydaje;).

oooo widzę, że jest więcej Fino-fanek :-) Madchen mi to wcale nie przeszkadza że są małomówni. Dla mnie też cisza jest naturalna - jak nie mam nic do powiedzenia, albo zwyczajnie nie mam ochoty rozmawiać to tego nie robię. Nie czuję się też nieswojo kiedy w sytuacjach towarzyskich albo takich sam-na-sam zapada cisza. Niektórzy mówią wtedy: \"krępująca cisza\" - a dla mnie nie ma w tym nic krępującego :-)

Gość nestea...
deja vu czyzby podrzucali ci dziecko do bawienia?;)

Gość french affair
Francuzi i niektorzy Wlosi. Ja taki Francuz cos powie w lozku, to orgazm gwarantowany.

Hehe ;) Nie mają jeszcze dziecka, co bardzo mnie dziwi zważywszy na ich intensywne życie... ;) Ostrożni są po prostu :classic_cool:

Gość nestea...
ahahaha no to rzeczywiscie musisz miec wesolo :classic_cool:

Jest wesoło, oj jest :classic_cool: Tylko nie wiem, jak długo jeszcze mi ściany wytrzymają :P;)

Gość nestea...
;P hmm...trudno cos poradzic w takiej sytuacji, oj to pewnie masz bezsenne noce;) , albo jakies sluchawki na uszy albo nie wiem, albo niech ktos zrobi im konkurencje z drugiej strony;), ale wtedy to juz na pewno sciany by poszly

Wiesz, mnie w sumie to nie przeszkadza ;) Największą aktywność przejawiają o poranku, więc bezsenność z ich powodu raczej mi nie grozi ;) A poza tym wszystko zagłuszam muzyką ;) Nie jest źle :classic_cool:

Gość nestea...
:classic_cool: przynajmniej ciesza sie zyciem hehe;)

Gość Leni Elizabeth
Anglicy...szczegolnie jeden:) a ich akcent-> moge sluchac ich godzinami:)

Gość kilowas
polacy

Gość kilowas
Polacki sa naj wspanialsi

Gość kilowas
Ja od 3 lat jestwm z ppolakiem