Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezatkaaaaaaa

co slub zmienia w seksie

Polecane posty

Gość mezatkaaaaaaa

otoz mniejsze zainteresowanie nuda i to moge powiedziec 2 lata po slubie

Gość jak jestes kłoda to co sie
dziwisz

Gość mezatkaaaaaaa
nie zmienia na lepsze nie wiem po prstu maz pracuje duzo i nie chcee mu sie ja jak najbardziej jestem zawsze no prawie chetna

Seks przed ślubem to grzech! Jest to sprzeniewierzenie się Bogu Jedynemu! Jeszcze pewnie w diu ślubu miałaś na głowie welon? Wiesz czego symbolem jest welon? Czystości! A Ty chyba jej nie zachowałaś. Popraw mnie, jeśli się mylę, a uraduje sie dusza moja i wszyscy świeci w Niebie. :)

Gość mezatkaaaaaaa
o a ksiondz to na erotycznym siedzi sobie o i podczytuje tak ciekawe jak to sie ma do gzrechu

Pewnie potrzebujecie jakiegos urozmaicenia... Trzeba pielegnowac wiez erotyczna, podszyczypywanie, poklepywanie, buziak, usmiech. Seks musi wisiec w powwietrzu :D Takie jest moje skromne zdanie :D My jestesmy 4,5 roku po slubie, mamy dwoje dzieci i kochamy sie codziennie :D

Gość mezatkaaaaaaa
bardzo ci zazdroszcze ze tak jest u nas niby to podszcczypywanie jest usmiech itp ale jakos tak wymieklo to co bylo wczesniej nie wisi w powietzru nie ma napiecia seksualnego i najgorsze jest to ze ja nie wiem jak zrobic zeby bylo zaznaczam jestem szczupla dosc atrakcyjna

probowaliscie rozmawiac na ten temat? moze on nie widzi problemu? moze zaskocz go, otworz drzwi w bieliznie, daj mu lapke wina :)

Jak to się ma do grzechu? Przykazania Boże! Znasz takie - Nie cudzołóż? Pewnie myślisz tak jak większość pseudokatolików, że chodzi tutaj o to, aby nie zdradzać męża swego poprzez kontakty cielesne z innymi mężczyznami. Otóż NIE! Przykazanie to, nie mówi z kim nie wolno uprawiać miłości fizycznej! Ono mówi z kim wolno - tylko jedną osobą - twoim mężem. Jeżeli nie posiadasz męża - nie uprawiasz se... tfuu plugastwa same :O

I się zaczynają orgie podszywaczy! Ale ja byłem w porę roztropny! Zaczerniony mój nick - w kolorze mojej sutanny czyli kobinezonu Żołnierza Bożego! Skończyły wam się argumenty, co grzesznicy?? A szatan tylko czycha na was!

Gość mezatkaaaaaaa
wiesz co rozmawiamy o tym on nie widzi problemu mowi ze ja cos wymyslam a ja widze jak on reaguje znaczy reakcja taka rutyna znudzenie chyba chociaz jak ostatnio w nietypowym miejscu czyli nie w lozku to podobalo mu sie ale to byl ten raz i co dalej nie wiem poza tymm dochodza inne kwestie ciagle sie sprzeczamy tez nie rozumiemy sie

Ale chyba temat brzmi: \"co ślub zmienia w *****\" - gwiazdkuję, gdyż nie mam zamiaru nawet pisać tego plugawego słowa. Można przeto wywnioskować, że skoro ma go zmieniać, to musiał mieć miejsce przed ślubem. A to już jest obraza Boża!

\"ciagle sie sprzeczamy tez nie rozumiemy sie\" - a jak myślisz czego to wina? GRZECHU przed ślubem! Już bestia wyciągnęła racice swe w waszym kierunku! Taka kara spotyka przeciwników Boskiego Ładu!

do ksiedza - temat nie temat, jestesmy rozgrzeszone, bo spowiedz przed slubem byla, wiec nie marudz... mezatkaaaaaaa czyli jednak rytyna sie wdarla, to moze zaskocz go w pracy, windzie :D samochodzie... sama nie wiem, a sprzeczki moga wynikac z frustracji...

Rozgrzeszone bo spowiedź przed ślubem była? Jezusie Nazareński! A wyjawiłaś spowiednikowi swemu grzechy te? Chodzi o spółkowanie przedślubne. Wątpię, abyś to zrobiła! A nawet jeśli, to myślisz, że taką postawą: \"Najpierw nagrzeszę a później się wyspowiadam\" uzyskasz coś w oczach Jedynego? Równie dobrze możemy usprawiedliwiać morderców-mafiozów. Też złamali przykazanie Boże ale przecież się z tego wyspowiadali. Bóg im wybaczył. Otóż nie! Bóg nie wybacza takich błędów, a dowiesz się o tym na sądzie ostatecznym. Od jutra modlę się za Twoją duszę (i innych z tego forum rozpusty).

Gość marcyś
wiele ... z mojego przykładu rutyna rutyna rutyna i jeszcze raz rutyna ... bo po co się starać usłyczasłem od mej żonki :)

Gość mezatkaaaaaaa
dokladnie widze ze mnie rozumiesz chyba jest frustracja tym ze nie tak myslalam ze bedzie wygladalo malzenstwo jestesmy w dlugoletnim zwiazku bo przed slubem bylo z 8 lat chodzenia ja mialam 15 lat jak sie poznalismy on 19

Gość mezatkaaaaaaa
marcys mozesz napisac jak jest u was a moze juz lepiej co i jak poradziliscie sobie z tym co zrobic by bylo jakos inaczej jaka jest receta na udany zwiazek nie chodzi tylko o seks

Gość marcyś
ja także sporo latek .. ale nie chce mi się nawet gadać o tych sprawach próbowałem i nic więc pewnie się nie zmieni

Gość mezatkaaaaaaa
kurcze ale wlasnie dla mnie to ciekawe z punktu widzenia faceta , ja sie staram moze za malo zeby bylo lepiej a moze zolza ze mnie i odechciewa mu sie i mna sie znudzil kurcze to takie jest przykre

Gość marcyś
nie ma recepty po prostu trzeba sobie radzić:) i szukać kompromisów co nie zawsze daje rezultat ale warto próbować

ksiondz - zebys wiedzial, ze powiedzialam, ale nie wazne, moje zycie moja sprawa, juz sie nasluchalam wykladow od pseudo ksiezy, wiec leje na to co o mnie myslisz. Prosze Cie nie modl sie za mnie... Kurcze nie wiem co Wam doradzic, jeszcze meza jakos mozna sprobowac zmotywowac. Moze pokaz zonce ze jednak C zalezy na niej,niech znowu poczuje motylki w brzuchu :) kolacja, spacer, zapros ja tam gdzie mieliscie pierwsza randke :) Pobudz jej fantazje :)

Gość mezatkaaaaaaa
tak kompromisy kompromisy kurcze nie tak latwo jak sie jest osoba z natury uparta jak ja ale widze ze malzenstwo powoli mi sie sypie chyba niby ok dobrze kiedy dobrze ale sa chwile gdy patzre na to inaczej niektore sytuacje kiedys mnie przytulal czesciej teraz ja musze sie prosic o czulosc czesciej on czasem a kiedys bylo inaczej

Gość marcyś
wiesz co dam przykład urlop morze lato w dzień plaża choć tego nie znoszęi dałbym siępokroić żeby tylko ni leżeć plackiem wieczór 21 mówię chodź pójdziemy na spcer na koncert .. nie idę spać jestem zmęczona lae jak koleżanka dała sygnał to w te pędy i gdzie tu zrozumienie podobnie jest z seksem ..

Gość mezatkaaaaaaa
ciezko mi na duszy, nie mamy w sobie oparcia tzb jak mu powiem o swojej slabosci to on potem w klotni ma jeden z argumentow zeby mi dopiec

Gość marcyś
albo w jedną albo w drugą stronę inaczej się nie da bo człowiek sięwykończy

Gość mezatkaaaaaaa
wiesz ja mam tak jak twoja zona wiesz ale to wynika z frustracji mojej jakiegos zalu nie wiem jak to okreslic