Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Damian dwudziestosiedmio latek

Szukam kobiety odpowiedzialnej, zdecydowanej na stały związek - kochającej !!!!!

Polecane posty

pisałem przecież, że to nie moje dziecko. Ja jestem impotentem, a dziecko widać, że murzyńskie lub tureckie. Takie mi przyniesła do chaty.

Gość hahahaddda
ale taka cie nie zechce:D , nie rob se juz jaj frajerze , bo yo juz sie robi nudne

Gość Mała Zuza oo
hehe mój kolega sie urodzil 15 II, no ale facet chyba odpada :) aha no i podobno jeszcze doda ma wtedy urodziny, wiec moze za nia sie wez podszywko :P

dobrze zapłacę:-)

A ja już myślałam że coś poważnego... wiecznie żarty... też chce poznać kogoś, nawet prze neta... du*a..niezadowolona

Gość hahahaddda
jak chcesz poznac kogos fajnego to wejdz na randki o2:), ja tam poznałam:)

byłam na sympatiiiiii i musze powiedziec mam z tamtad 2swietnych kumpli, poznalam chlopaka i okazal sie frajera. ja chyba chce desperata:P

Ja kiedys też takiej szukałem, ale ponieważ takie nie występują w przyrodzie w stanie niezajętym, chyba poszukam nieodpowiedzialnej i niezdecydowanej. Byle kochającej ;)

Gość hehe moj byly chlopak
mial na imię Damian, dlatego mam pewien sentyment do tego imienia, choć facet niestety okazal sie świnią. ja chcialam normalnego stalego związku, a on niestety nie. czyli odwrotnie niz w Twoim przypadku, bo ty tez chcesz stalego związku. życzę ci szczescia i znalezienia tej drugiej polowki 🖐️