Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

siostra sarenka

normalnie sie zakochałam jak małolata...

Polecane posty

Gość znasz mnie
to no super:D:D:D

wiem wiem wiem... jeszcze jego byla musi się odczepić i będzie naprawdę super!!! nie może pusta koza zrozumieć ze zdradzając faceta nie można liczyć na to ze będzie leciał do niej na skrzydełkach...

Gość znasz mnie
wykoncz ja:D:D:D

Gość faceci juz maja ale nie
nie mow hop poki nie przeskoczyssz wielu facetow jesli kocha naprawde jest w stanie duzo wybaczyc ale zycze ci szczescia oczywiscie

narazie wpisuję w kalendarz małe powodzenia... dla mnie rzuca palenie... przy niej było mu to obojętne... wiem ze jeszcze moge płakać przez niego ale narazie jestem dobrej myśli...

Gość ja bym....
nie zmieniala go tak od poczatku..

ja bym---> ja też nie... ja go o to nie prosiłam... nawet na początku nie wiedziałam ze chce rzucić dla mnie... wiem ze to trudne i nie wymagam tego od niego... wczoraj \"fajków\" nie wzioł to mu podesłałam jedną bo go ciągnęło... stwierdził ze mu głupio i ma wrażenie ze ja się całuję z popielniczką... słodki jest...

Gość wakacyjna miłość
szybk minie... bylebyś nie płakała później długo...

Gość rzut pomidorem
A jego była to: a) była żona b) była kochanka c) była dziewczyna Zakreśl prawidłową odpowiedź

Gość kuzwa nie pali przy tobie
a ty juz myslisz ,ze rzucił dla ciebie:O i pisze się" wziął" a nie "wzioł"

Gość rzut pomidorem w lotte352
Pisz lepiej "wziun" :D .

see bede pisała jak se bede chciała... co z tego że nie pali przy mnie a wogóle tak... niech sobie pali... ja od niego nie wymagam zeby rzucił... i wcale nie rzucił tylko sie stara, bo pali dalej...ale mniej...:p

Gość rzut pomidorem w lotte352
No tak . Zakochanie. Nie wiadomo czy to dobre czy złe. Z jednej strony zakochany człowiek popełnia straszliwe głupstwa, których normalnie pewnie by nie popełnił, a z drugiej jakoś tak smutno przeżyć bez zakochania kilkanaście (albo i więcej) lat.

kurde i chyba jaks ię człwiek zakocha to ładnieje czy jak... dopuki \"go\" nie miałam jakos nie wzbudzałam zainteresowania facetów... tzn kręcili się ale nikt ciekawy sie nie trafił... a teraz lecą jak ćmy do ognia... nagle im sie przypomniało ze fajną koleżanke mają albo że ten kwiatek akurat rósł sobie niedaleko mojego domu i pomyslal ze skoro idzie do mnie to zerwie go dla mnie... a ja juz nikogo innego nie chcę...

Gość Inny Szatan --
:D POWODZENIA OBY WYSZŁO!!!