Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehehehehehe hehe

Czy rośmieszają was rzeczy z pozoru nieśmieszne?

Polecane posty

o rany;) widze, że nie tylko ja jestem powalona:)...! otóż najczęsciej śmieje sie tam, gdzie nie wolno...np. w kościele...niedawno stał koło mnie taki dziadek, i wył kościelne pieśni na całe gardło, nie mogłam sie powstrzymać, cała sie trzęsłam...oczywsicie nie śmiałam sie na głos... po za tym mam takie ironiczne poczucie humoru:) i smiesza mnie sytuacje, których inni sie boją, denerwują...przykład: wredny profesor dyktuje na kolokwium pytania, o których NIKT nie ma bladego pojęcia...wszyscy bladzi, przestraszeni, nikt nic nie pisze ... a ja pod ławką zanosze sie śmiechem:| (chociaż tak samo jak innym zalezy mi na ocenach) ...

Gość Zielony Banan
Ja mam tak samo, zwłaszcza jak jestem zmęczona lub niewyspana. A czasami od tak sobie się śmieję raz rozśmieszyła mnie taka sytuacja, jechał samochód w nim kierowca i pasażer, pasażer siedział z tyłu i miał rękę wyciągniętą za samochód bo w niej trzymał jakiś długi słupek i dla mnie to śmieszne często w kościele mam powody do śmiechu

Gość kaowpw
A ja nie wiem czemu ale dostaje smiechu w tych chwilach w ktorych nie powinnam czyli na przyklad na pogrzebie, jak ktos placze, jak ktos cos przykrgo mowi. I mi jest przsykro ale i tak smiech mnie ogarnia . NIe potrafie tego zwalczyc. To sie dzieje bez mojej woli.

Gość dzika rura
ja mam tak samo zawsze i wszedzie...i mimo ze jestem dziewczyna smieszy mnie...gowno...wszystkie topiki na kafe o kupie i tym podobne (wpadki toaletowe - number one!!) sa dla mnie polewkowe...chyba jestem jednak kretynka :)

mnie rozśmieszył taki fakt: schodzimy do samochodu - jakośdziwnie stoi, jakby tył niżej, przyglądamy się - o k... kół nie ma! i w śmiech, szósta rano, obydwoje kilkanaście km do pracy, a my się lejemy...