Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nutka nanana

Jestem beznadziejna

Polecane posty

Gość a czy prawda jest
tak, taki sam powod jak u ciebie ze czepiasz sie facetow o to ze patrza tylko na wyglad

Gość a czy prawda jest
andre chyba nie doczytales "Ale to nie wszystkie kobiety. tylko ja patrze na wzrost. reszta kobiet patrzy na wzrost i kasę" nizsze tez

a czy prawda jest -> przynajmniej nie patrzy na kase, a podobno u kobiety to rzadkość więc się nie czepiaj.

Gość a czy prawda jest
tez MI pocieszenie

Ale ja sie tylko zapytałam czy faceci patrzą na wygląd. A i jeszcze jedna cecha której nie może mieć mój facet, nie może być frustratem :P

Gość a czy prawda jest
I nie dostalas opowiedzi, tylko okazalo sie ze to kobiety patrza tylko na wyglad.

Gość a czy prawda jest
I tak przez pierwszy punkt nie przechodze, wiec drugiego nawet nie zdolalabys zweryfikowac.

ja nie mogę sie wypowiadać za wszystkie kobiety. ja mam 170 wzrostu i nie będę probowała udawać ze facet który jest ode mnie niższy ma u mnie szanse A ile ty masz wzrostu??

Gość a czy prawda jest
a jakie to ma znaczenie skoro niewazne czy 69 czy 169.99?

Gość a czy prawda jest
tylko nie pluj mi na czubek glowy jak bedziesz przechodzila ulica

Gość a czy prawda jest
to niezwykle, naprawde jestes wyjatkowa jak na kobiete

To przecież niemożliwe , żeby wszyscy patrzyli na wzrost, kase czy wyglad. Skąd się w takim razie biorą te wszystkie pary, które się widzi na ulicy? tyle razy widziałem niższych facetów z wyższą dziewczyną, biednych facetówz fajnymi dziewczynami, pary gdzie jedna z osób lub oboje nie grzeszyli urodą. Widocznie nie każdy kieruje się w życiu tym co na forum przeczyta.

w sumie to miłość nie wybiera. przecież może sie okazać ze pewnego dnia zakocham sie w chłopaku ode mnie niższym. ale jak na dzień dzisiejszy nie chciałbym mieć faceta niższego od siebie i tyle.

Gość a czy prawda jest
andre, robie sobie jaja ale fakt faktem irytuja mnie te topiki o wzroscie, jedyne kryterium to wzrost a pozniej to zalezy najczasciej "i" kasa, nawet nie "lub"

Gość a czy prawda jest
ciekawe, to po co pisalas ze jedyne kryterium to wzrost?

Topik to tylko topik, a życie i tak wszystko weryfikuje. Po tym co tu nieraz można przeczytać, to naprawde można stracić wiarę w ludzi. Nutka nanana w tym względzie wychodzi bardzo pozytywnie ;). Fajna dziewczyna, tylko musi przestać się umartwiać ;)

tak jedyne, ale w tym pozytywnym znaczeniu. tylko wzrost!!!! mogłam napisać ze ma mieć 183, brązowe oczy, powinien być brunetem z 10 tys na koncie i mercedesem w garażu

Gość a czy prawda jest
No ja wlasnie po tym co tutaj czytam zmieniam podejscie do kobiet i to diamteralnie.

Gość a czy prawda jest
Tylko i nie tylko. Tym bardziej, ze sama piszesz, ze wszystkie kobiety patrza na wzrost, a niektore jeszcze dodatkowo na kase.

a czy prawda jest -> napisałam wcześniej ze \"ja nie mogę sie wypowiadać za wszystkie kobiety. ja mam 170 wzrostu i nie będę probowała udawać ze facet który jest ode mnie niższy ma u mnie szanse\". i taka jest prawda. nie wiem jak jest u innych kobiet. ale żadna na pewno nie stawia choćby jednego warunku.

Gość zefirka imprezka
co wy wiecie o brzydkiej cerze ???? ja mam brzydką cere już 12 lat, krostowate plecy, a najbardziej wkurza mnie to że nie moge chodzić w sukienkach na ramionczka czy pluzkach to wygląda to nieestetycznie. i na tym kończy się problem. poza tym łamaczką serc męskich aż wyszłam za mąż i teraz jestem grzeczna hahah a na nieśmiałośc recepta jest jedna; po prostu odważ się. zrobi ci się głupio, nie szkodzi. znowu sie odważ. zapadniesz się pod ziemie, nie szkodzi. znowu się odważ. za entym razem przestaniesz być nieśmiała, praktyka czyni mistrza. i ważna rzecz; jak masz coś powiedzieć czy zrobić to powiedz i zrób i nie zastanawiaj sie co inni na to powiedzą.