Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oceanic ---

balsam rozświetlający AA - oceanic- jakie są efekty?

Polecane posty

Gość oceanic ---

mam jasna karnacje, mozna nawet powiedziec ze nie biala tylko taka...hm...szrawa..i kupilam sobie balsam rozswietlajacy, chce go uzyc rowniez na slubie u kuzynki, bo bede miec sukienke z dekoltem, a kurcze sie jakos dziwnie opalilam tzn tak jak nosilam koszulki z krotkim rekawem....czy to dobry pomysl z tym balsamem??

Gość oceanic ---
nikt go nie stosowal?

Gość oceanic ---
?

nie rozumiem tego kawałka o deklocie i koszuklach z krótkim rekawkiem - no bo gdzie dekold a gdzie rękawki ponadto ja nie wiem czy chodzi Tobie o to, ze chcesz wyrównac opaleniznę? bo ja tak to raczej nie balsamem rozświetlającym chyba musisz to jeszcze raz od nowa napisac

Gość oceanic ---
Paris Hilton, masz racje chyba zamotalam, bo powiem tak, boje sie samoopalaczy i balsamow opalajacych i pomyslalam sobie ze moze by tak ta moja opalenizne (ale juz mowie ze to nie jest opalenibzna, bo po prostu caly czas sie kremem z filtrem 50 smarowalam, ale i tak mnie cos zlapalo) wyrownac.... i teraz sie chcialam zapytac czy mi balsam rozswietlajacy jakos pomoze to zatuszowac, bo szyja i dekold blade a rece od lokcia troche opalone...ale tylko troche

1. może to zatuszować lekko (AA akurat nie używam, ale kosmetyki rozświetlające ogólnie tak) 2. myslę, że nikt nie zwróci uwagi na lekke róznice w twojej opaleniźnie ale dla poprawy samopoczucia posmaruj się rozświetlaczem, skóra po nim ładnie wygląda

Gość oceanic ---
ok, czyli myslisz ze nie bedzie za bardzo widac wtedy tej roznicy? jejku dzieki w sumie moglabym szal jakis zalozyc ... ale jakos nie potrafie z nim chodzic a zakiet do tej sukienki akurat nie pasuje i musze miec sama sukienke. dzieki