Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mio

Co sądzicie o imieniu Maja??

Polecane posty

Gość fwfwefwfewf
czarna lw pewnie, ze nie musi pytalam, tylko, bo ciekawa jestem jakie ty masz imie...:) chyba mozesz powiedziec..chyba nie masz sie cego wstydzic?

Gość CzArna LWL
MAM NA IMIE kRYSTYNA

Gość CzArna LWL
ale wołaja na mnie cienka czerwona krycha na matycha

Gość ZNAM MAJKE
I NIKT JEJ NIE LUBI

Gość mio
nie nazwe tak mojej corki Maja. bo kiedys chlopaki z osiedla beda za nia krzyczec : Maja zlap mnie za jaja!

Gość ruskas
a ja znam Majke co ja wszyscy lubia!!:)i supebabka..wiec nie imie decyduje o człowieku.. nie generazlizujmy lecz charakter i nastawienie do ludzi:)

Gość sheba82
mi sie zawsze bardzo podobalo to imie do czasu gdy poznalam faceta ktoremu tez sie ono bardzo podobalo i mowil ze szkoda ze nie mam tak na imie. a po 2 latach... zdradzil mnie z jedna maja :O porazka chcialam kiedys dac tak na imie swojej corce ale teraz pozostaly mi tylko nieprzyjemne wspomnienia z nia zwiazane

Gość wszytskie maje ktore znam
to dziw ki .... chyba mam takiego pecha ze akurat na takie trafiam;/

Gość pearle of sound poland
Tę co znam bardzo durna. Jak kameleon najpierw wielkiii z niej psycholog, a potem aktorka:O ohyda... zalezni od tego czym jets facet co obok niej stoi i nie tylko, moze i lezy:) kto ja tam wie co z nim robiła, potrafi byc nahclana pokazała to przy kawalerze..

Gość beta77
Moja coreczka sie tak nazywa. Słodkie imię :)

Gość 00000000000000000
Fajne imie kiedys planowalam ze nazwe tak swoja coreczke, ale imie to podebrala mi kolezanka dla swojej coreczki, wiec jak bylam juz w ciazy wymyslilam sobie ze bedzie Oliwia, mi sie urodzil chlopczyk a ona znowu podebrala mi imie dla nastepnej coreczki. Teraz mam kolejne imie dla swojej przyszlej córci ale juz zadnej ciezarnej znajomej go nie wyjawiam. Ktos powiedzial ze imie Maja nie pasuje w pozniejszym wieku, bzdura a aktorke Maje Komorowska znacie, teraz jest juz chyba po 50 a i tak to imie jej pasuje.

Gość hg hgfdhdfhsh
Nie podoba mi się.

Piękne imię. Wydaje mi się, że jest tak mało popularne głównie ze względu na to, że nie ma fajnych zdrobnień, bo Majka, Majeczka brzmią moim zdaniem śmiesznie. Na pewno dziecka tym nie ośmieszysz, a w dobie Julek, Wiktorii i Zuzek to imię się wyróżni. Co do Magdaleny, to sama mam tak na imię i jestem z niego zadowolona, ale w latach 80 rzeczywiście było bardzo modne.

Gość gość
ja mam na imię Maja i muszę powiedzieć że jest to ładne imię a wogule to znam jeszcze 3 Maje i są mądre ładne i umieją śpiewać

Gość gość
tragedia

Gość gość
stara baba i pszczółka Maja. Koszmar :O