Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggm

Mowa ciała- wszytsko powie ??

Polecane posty

Gość ggggm

Wiecie cos na temat mowy ciała ?? jesli tak piszcie :):):):)

Gość czy to jest problem
Powie wszystko, prawie wszystko. Ale musisz umiec to odszyfrowac- a do tego nie wystarczy przeczytac pseudo-psychologicznego poradnika.

Gość gggm
dlaczego ??? napisz jesli masz ochote cos :)

Gość gggm
Własnie chodzi mi o te rozszyfrowanie. Szukałam w necie ale nie znalazłm nic ciekawego :( a ksiazki szkoda mi kupywac

Gość gggm
o facetów :)

Gość czy to jest problem
w necie, czytajac tanie poradniki z empiku niczego sie nie dowiesz. Do tego potrzeba porzadnych wykladow, wielu przeczytanych ksiazek naukowych(takich nie kupisz w ksiegarni- chyba ze psychologicznej) no i do tego lat praktyki. Jesli myslisz inaczej - jestes w bledzie.

Gość gggm
to jak sie zachwouja gdy podoba mu sie dziewczyna bo jednego nie mogę rozszyfrowac raz jest dobrze erecz super a druga razą eh.. dziwny koles

Gość infaillible
jesli nie jestes spostrzegawcza i nie masz predyspozycji do odczytywania takich rzeczy to i tak nic nie zobaczysz, poradniki nic nie dadza. czikulinka - to nie sa bzdety, byc moze ty nic nie widzisz z tych powodow, ktore wymienilam :)

Gość gggm
Masz racje ale ale nie chce az tak sie zagłebiac.. poprostu chce roszyfrowac pewnego kolesia..

Gość gggm
nie zawsze ale to sie czuje jakie ma intencje durga osoba i chciałabym wiedziec czy dobrze je odczytuje by nie robic sobie złudzeń :(

Gość gggm
myślałam ze sie czegos dowiem :(

ty możesz dobrze odczytywać mowę ciała rozmówcy, tylko trzeba liczyć się z tym, że ów rozmówca moze celowo wykonywać pewne gesty, spojrzenia, ruchy.

Gość powie i nie powie a moze
powie

Gość czy to jest problem
i wlasnie dlatego trzeba wiedzy metodologicznej i lat praktyki zeby moc odczytac poprawnie. Te sygnaly ktore wysyla druga osoba, a takze zeby rozroznic naturalne odruchy od udawanych

Gość inna całkiem inna ...
Owszem bardzo dokładnie to jest trudno ... Trzeba troszkę pouczyć się, ale mowa ciała mówi więcej niz słowa, bo nad nią mamy mniejszą kontrolę ... a nad pewnymi odruchami wcale ... jak np. nad oczami, z których można bardzo wiele odczytać ... A pisać tutaj to bez sensu, bo takie uogólnienia niewiele wnoszą, choc "coś tam", to każdy odczytuje i bez wiedzy "dogłębnej", no nie? :) .