Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zoa

pocieszac mnie! natychmiast!

Polecane posty

wszystko dzis do d. smutno mi i żle, jestem kobietą miesiaca i w dodatku dowiedziałam się,że mam nogi jak koń wyścigowy.

rozkazów to chyba nikt nie lubi, nie którzy je co najwyżej tolerują. normalnie sie opijam

Nowy kobietą miesiąca bywam co miesiąc, taka już babska dola-niedola

rzygać to ja nie lubie, chociaż gdybym miała jakiś sukces na widoku to moze bym się dała przekonać

na dzień dzisiejszy musze stwierdzić że przegrałam życie. Mam prace która przynosi mi satysfakcje i nie przynosi pieniędzy:d. Nie mam domu, tułam się po wynajmowanych mieszkaniach, takie zycie prawie ze cygańskie. nie umiem prowadzić samochodu. posiadam dokładnie 3 garnki i ani jednego wiecej ze strachu przed utratą orgazmów,

i ten koń wyścigowy, dobiło mnie to dzisiaj

Gość truskawkowa bezunia
ja mam podobnie aczkolwiek o orgazmy martwc sie nie musze a garnkow mam tyle samo:O:O:O

ja sobie kiedyś ubzdurałam ze garnki są ściśle powiązane z orgazmami. przeczytałam,że kiedy kobiecie kupowanie garów spędza sen z powiek to nie jest ona w stanie przeżywać erotycznych uniesień. ja bym tak naprawde chciała jakiś nowy garnek

wlazłam dzisiaj na krzesło i stanęłam na palcach,żeby coś tam sięgnąć i usłyszałam: o kurwa ty to masz nogi jak koń wyścigowy:D

Gość dobry pomysł

Gość dobry pomysł
z tymi garami:Psama to wymyslilas?:P

Nowy, i bardzo się cieszę, że nie byłam w wojsku...jak mi ktoś rozkazuje, to aż się gotuję w środku. Najdziwniejsze jest to, że jak ładnie poprosi, albo nie prosi w ogóle, to sama się do pomocy wyrywam:D

nie trzymam garnków w sypialni, może powinnam? czy mi do twarzy, nie wiem. teraz chyba nie bo garnki brudne a ja pije i ich dzisiaj myć nie zamierzam. z tymi nogami to raczej nie był komplement. chyba