Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

go-for-it

koszt dodatkow do sukni

Polecane posty

dziewczyny, ile kosztuja wszystkie dodatki do sukni slubnej, np. welon, rekawiczki itp? ile placilyscie za bizuterie, buty i takie sprawy? dzieki

Gość tyyyyyyyyrewkA
bUTY RYŁKO 170 welon 69 kolczyli 40 branzoletka 50 ponczochy 12 szal 40

buty - 30 na allegro pończochy - koło 10 rękawiczki - 25 diadem - 130 naszyjnik/kolia - 120 welonu nie przewiduję.

Gość czy to sekta
halka z kołem 160, (wypożyczenie 80zł) bolerko ok 200zł

Gość BRANZOLETKA...
Jezu, dziewucho! Ty lepiej za naukę się weź a nie za maż szykuj! BRANZOLETKA!!! Ale wieśniara z ciebie.

juz tak nie najezdzaj co bo ktos sie pomyli zrobi blad to traktowany od razu za malolate?? zero kultury...tutaj nie ktorzy wchodza na to forum zeby sie wyładowac..nic wiecej...masz problem z nerwami to idz do lekarza a nie wydzierasz sie na osoby ktore nic ci nie zrobily,

Gość To nie jest pomyłka
Jeśli tak ktoś pisze, to tak mówi. Nie wmawiaj mi, że to pomyłka.

Gość Do imili86
Masz problem z rozumieniem tego, co czytasz. Zamiast wysyłać innych do lekarzy zajmij się nauką - czytania ze zrozumieniem uczą chyba w pierwszej klasie szkoły podstawowej.

Gość jak ktos pisze branzoletka
to jest to wielki błąd. Po pierwsze ortograficzny, a po drugie nieznajomość słów. Bo jest to błąd i w mowie i w piśmie. Wracając do dodatków, to ich cena może byś różna w zależności od materiałów i wyglądu. Bolerko, czy welon lekko może kosztować 200zł. Ja robiłam koleżance naszyjnik, to ze szlachetnych materiałów i srebra, to same materiały kosztowały 50zł, a gdzie wkład pracy i przesyłki, (materiały były sprowadzane z różnych sklepów). Podsumowując. Nie zawsze da się kolię kupić za 120zł. W każdym razie, ja bym tamtej za tyle nie sprzedała.

Gość jak ktos pisze branzoletka
(dla koleżanki to był prezent urodzinowy)

Gość Ja sama sobie robiłam
biżuterię ślubną i była taka, jaką sobie wymarzyłam. Teraz robię koleżankom (kolie, kolczyki i branSoletki).

Różnica w pisowni ogromna. I teraz nie wiadomo, czy ona tę \"branzoletkę\" chce nosić, czy się nią branzlować.

Gość a u mnie tak
biżuteria - bransoletka i wisiorek - 100 zł welon za pas - 45 zł buty z targu, ale ładne- 50 zł pończzochy- 12 zł podwiazka-7 zł chyba wszystko

U mnie : bolerko-160 buty-79 bielizna-100 biżuteri - nie będę mieć ;) Ale dziwczyny powiedzcie proszę gdzie kupujecie tak tanio welony??U mnie w salonie krzykneli 165 zł a nie chciałabym tye kasy wydać za kawałek firanki!!! Koleżanko powyżej - gdzie kupiłaś welon za 49???

Welony możesz znaleźć na Allegro. Oczywiście jest to nieco ryzykowne, ale zawsze jakaś opcja: http://www.allegro.pl/item228637067_welon_dwuwarstwowy_z_kola_170_100_cm_sile_.html http://www.allegro.pl/item227065621_promocja_super_cena_welon_dodatki_slubne_slub.html http://www.allegro.pl/item228634730_od_soni_welon_mieniacy_sie_tecza_.html Jeśli jesteś z Warszawy lub okolic, polecam Komis sukien ślubnych Warszawa, ul. Leszno 24/26 lok. 14, tel. (22) 631 31 68. Mają katalog pięknych i niedrogich welonów :)

Gość panna młoda_24
buty ryłko- 189 diadem- 115 naszyjnik-130 kolczyki-60 pończoszki itd nie pamiętam

Gość a u mnie tak
jestem z gdanska, ale slub bralismy na lubelszczyznie. w salonie za welon taki chcieli 150 zł, 45 zł zapłaciłam za taki sam welon ecru, mgiełkę, w powiatowym miasteczku, w zwykłym sklepie z sukniami. :)

Gość 20 mg
buty - 200 torebka - 700 pończochy - 40 i to wszystko.

Gość Tysia889
u mnie tak: welon 75 zł (śliczny z drobnymi kamyczkami) szal 80 zł (jw) buty 80 zł kolczyki + naszyjnik 40 zł (tani a ładny) diadem pożyczony pończochy 15 zł podwiązka 12 zł

hmmm... a moze zalezy to tez od dlugosci welonu? bo tu nie wymienilyscie wymiarow. ja nie chcialabym takiego dlugasnego tylko standardowo, do pasa max.

Gość a u mnie tak
mój, ten za 45 był może z 10 cm za pas.

a za czym jestescie dziewczyny-wypozyczaniem sukni czy kupowaniem? bo ja mam mozliwosc wypozyczenia (za polowe ceny) sukni i jesli chcialabym rezerwowac nawet juz w styczniu na czerwiec to mam gwarancje ze nikt jej nie ubierze do tego czasu. nie chce kupowac, bo pozniej to tylko problem ze sprzedaniem, a nie mieszkam na codzien w Polsce, wiec dodatkowo klopotliwe byloby szukanie nabywcy na szybko przed powrotem do domu... co sadzicie??

Gość a u mnie było tak
no ja pozyczalam i drugi raz zrobilabym to samo :) polecam.

a u mnie bylo tak, czy wiesz czy cala reszte-welon, jakis szal czy bolerko-tez mozna wypozyczyc? czy to raczej sie kupuje?

Gość AsAl
bolerko równiez mozna wypozyczyc

Gość a u mnie tak
tak, możesz wszystko wypożyczyć - halkę itp. Weolonu np. w madonnie nie wypożyczają, dlatego kupiłam. poza tym chciałam sobie na pamiątkę zatrzymać

aha. no to super:-) czy myslicie ze naprawde warto rezerwowac suknie juz w styczniu na czerwiec??czy pol roku to nie za wczesnie??