Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez chce miec kolezanki

jak zalozyc popularny topik i nawiazac znajomosci?

Polecane posty

kasiu spokojnej nocki i kolorowych snow a co do wfistow to siostra mojego mezusia jest nauczycielka wfu i duzo prawdy w tym inprezowaniu :)

he, he :D zawsze mam z kim, w końcu mam czworo dzieci :) ale jakaś DOROSŁA osoba... to miłe towarzystwo :D kiedy tylko zechcesz, będę na wspólny spacer gotowa! od poniedziałku dziewczynki będą do 17. w przedszkolu, a tylko z chłopakami, to jestem całkiem mobilna ;) który park preferujesz?

Dziewczynki a co byście powiedziały na to żeby się wymienić mailami czy coś? Boje się że ten topik w końcu zemrze i stracimy całkiem kontakt a miło mi się z wami gawędzi i chętnie podtrzymam znajomość :) Co wy na to?

Clarissa no cos ty! To moj drugi topik ktory osiagnal az tyle wejsc w tak krotkim czasie, nie pozwole mu teraz zemrzec ;)

jak dalej bedzie nam sie tak fajnie gaworzylo no i uda nam sie zgrac w tym samym czasie to mysle ze nie powinien upasc przeciez sa topiki ktore sa na topie dlugi dlugi czas wiec czemu z naszym mialo by byc inaczej

Hehe, ale wywołałam falę oburzenia ;) Ja tu nie uprawiam czarnowidztwa tylko tak na wszelki wypadek mówię... A teraz jak ja juz wyskoczyłam ze swoim gg to nie zostawiajcie mnie samej :P

moj 3545015 ale mam nadzieje ze ta nasza dyskusja z topiku na kafe nie przeniesie sie na gg bo bylo by glupio gdyby topik nam zamarl

robicie czasem zakupy na allegro?? bo ja wlasnie tak sobie przegladam troszke ich strony i doszlam do wniosku ze niektore rzeczy mozna faktycznie tam taniej kupic i podobno sa nowe?

Ja akurat nie korzystam z allegro ale znam wiele osób które to robią z powodzeniem, i to naprawde dużo taniej. Jedna kumpela na przykład kupuje różne koraliki i srebrne druciki za grosze a potem robi z nich biżuterię i sprzedaje 10 razy drożej ;) Druga zamawia zestawy do robienia akrylowych paznokci i sama sobie tipsy robi zamiast płacić 100zł w salonie. Ale ubrań bym chyba nie kupowała bo właściwie nie wiadomo jak to naprawdę wygląda...

od dłuższego czasu na allegro kupuję, na ogól jestem bardzo zadowolona :) przymierzam się też.. by w końcu zacząć sprzedawać, ale jak pies do jeża ;)

ja wlasnie choruje na robot kuchenny taki co ma wszystko w jednym no i na allegro znalazlam prawie o polowe taniej niz w sklepie tylko wlasnie sie obawiam czy jak juz wplace komus kupe kasy na konto to czy gaktycznie dostane to co chce no a nawet jak z platnoscia przy odbiorze to gdzie ja bede potem w razie czego reklamacje skladac na drugim koncu polski?? troche sie boje ale oferta jest kuszaca nawet bardzo

ja tez chcialam sprzedawac ale potem trzeba sie z urzedem skarbowym z tego rozliczac i mi sie odechcialo za duzo zachodu za male pieniadze moze kiedys...

No nie wiem jak to jest z reklamacją... jakoś moi znajomi nie mieli potrzeby. No i przecież skoro tylu ludzi z tego korzysta i biznes tak dobrze sie kręci to chyba nie ma aż takiego niebezpieczeństwa...? Ale 100% pewności też nie ma. Tymczasem ja zmykam, do jutra dziewczyny 👋

Witam. Jacuś dopiero teraz usnął. Walczyliśmy z kolką, ale zupełnie nie wiem po czym. Prywatny album można założyć na fotosiku: www.fotosik.pl Po dzisiejszym dniu jestem padnięta.

Ja na allegro kupiłam już całą masę rzeczy bo rzeczywiście były dużo tańsze niż w sklepie i jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby jakiś przedmiot okazał się niewypałem.

sanita a kupowalas jakis sprzet bo ja konkretnie mam na oku robot kuchenny no i sie lamie bo duzo kasy kosztuje ale i tak sporo mniej niz w sklepie

Z tego typu sprzętów to kupowałam coś w stylu robota kuchennego, który kosztował coś koło 100zł.

Chyba nie dam rady dłużej siedzieć przy komputerze. Po dzisiejszym bardzo męczącym dniu marzę tylko żeby się położyć do łóżeczka. Wpadnę jutro. Mam nadzieję, że Jacuś pójdzie wcześniej spać. Dobrej nocy

no to się wczoraj rozgadałyście :) mój nr gg to 677290, a co do allegro to ja bardzo lubię kupować na allegro, posiłkuję się komentarzami, a z agd to kupiłam kiedyś szybkowar - dostałam normalnie paragon, kartę gwarancyjną , bardzo lubię oglądać rzeczy w realu a potem sobie je wyszukiwać na allegro, ciuchów nie kupuję-bo jakoś wydaje mi się, że inaczej można interpretować opisy, więc wolę wyjście do sklepu Maćko ciągle śpi, a ja się szwendam po domciu, za bardzo nic nie mogę porobić, bo nie chcę obudzic młodego, a po drugie mi się nie chce ;) idę na kawkę, pa

Witam. Jacuś dał dzisiaj pospać mamusi do 7 rano, potem coś zjadł, pobawił się i dalej śpi, więc mam chwilkę czasu:) Mój numer gg 9166257.

ja położylam małego spać......ale wątpie, by zasnał...a taki zmęczony :( licze na cud :) nr gg się wymieniacie, to ja też podam 1855454 co do albumów ja mam na fotosiku, ale nie wiem gdzie mozna jeszcze założyć, na fotosiku się łatwo zakłada :) zakładajcie dziewczyny, bo chętnie pooglądam Wasze fotki :) U Was też taka smętna pogoda? zimno ... brr popaduje... :(