Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez chce miec kolezanki

jak zalozyc popularny topik i nawiazac znajomosci?

Polecane posty

Na pewno się doczekasz :) Trzymam kciuki! Ale to dobrze ze jestescie razem i oboje wychowujecie waszego brzdąca :)

jestesmy w zwiazku 3 lata. jakos ostatnio zaczelo mi bardzo zalezec na zalegalizowaniu naszego zwiazku. moze wreszcie do tego dojrzalam. rodzinka juz sie pogodzila ze jest jak jest i juz nie chca nas ozenic na sile. potrzeba bylo troche czasu. w sumie nie wyobrazamy sobie bez siebie zycia. no, moze sie doczekam...:)

doczekasz się, doczekasz, a w sumie najważniejsze jest to, że jesteście ze sobą szczęśliwi

A ja miałam brzuszek od jakiegoś 30 tygodnia i pod koniec wydawało mi się że jest spory. W szpitalu dowiedziałam się, że wygląda jakby dziecko ważyło niecałe 3,5kg. Ale się zdziwili jak wyszło prawie 4,5kg...:)

czesc dziewczynki mam nadzieje ze jeszcze tu dzis jestescie ja wlasnie wrocilam od szwagra ze szpitala mial wycicnany dysk no i teraz biedaczek ledwo zywy a jego zonka jak na zlosc pojechala z dziecmi ze szkoly na oboz i mimo ze maz mial operacje nie pozwolili jej dwa dni wczesniej wrocic do domu no ale my mu dostarczamy rozrywki i najpotrzebniejszych rzeczy wiec chyba nie ma sie az tak zle :)

moja mala ma na imie gabrysia - tak wiem... popularne imie ;) santia twoj maluszek wazyl 4,5 przy urodzeniu? dalas rade sama czy mialas cesarke?

danusia bardzo ladne imie gabrysia my sie zastanawiamy nad ania lub basia tez bardzo popularne imiona ale jakos tak nam sie podobaja a dla chloapca jeszcze nie mamy mnie to sie podobaja robert radek a najbardziej to rafal ale moj mezus nie chce z literka r wolalby np adam ale mi sie jakos to imie nie podoba na szczescie jeszcze mamy czas nad tym myslec najpierw musimy sie postarac o malenstwo :)

radek bardzo ladnie, fajnie mi sie kojarzy :) z meskich imion podoba mi sie jeszcze jasiek i konrad. a dla dziewczynki basia - tez nad basia myslelismy :) ale w rodzinie sa juz 2 basie wiec zostalismy przy gabrysi:)

konrad tez mi sie podoba jasiek juz mniej ale do wybierania imienia jeszcze dluuuuuuuuuuga droga wiec cos napewno wymyslimy

zaczelismy w te wakacje tak sobie postanowilismy ze na nasza druga rocznice slubu zaczniemy staranka wiec jak narazie dwa miesiace za nami no i niestety narazie nic ale jestesmy dobrej mysli w koncu za pierwszym czy drugim razem to naprawde niewielu sie udaje...

Prawie 4,5kg. dokładnie 4300g. Miałam cesarkę, ale dlatego, że maluszek źle się ustawiał. Przez to, że tak się układał w brzuszku to teraz chodzi na rehabilitację, żeby równomiernie kręcił główką w obie strony.

Kasia77 mój też w dzień nie chce spać, a taki niewyspany się obija... :D my z Zielonej Góry. Co do porządków... :? nienawidze sprzątać, ale lubię jak jest czysto... niestety z małym nie może ciągle być porządek... Sztefka no to niezły klocek z takiego dzieciaczka :) mój ważył 4kg jak się urodził, a jak wychodziliśmy ze szpitala 4200 ja miałam ogromny brzuchol w ciąży :D Clarrissa grztulacje z okazji ślubu :D

RADEK to piękne imię!!! Najpiękniesze na świecie :D Kocham jednego takiego Radka ;) Zresztą to imię brzmi jakoś tak... radośnie :) Ja bym chciała swoje dzieciaczki nazwać Kamil i/lub Maja, ale niestety nie tylko moje zdanie sie liczy ale ojca dzieci też...

Clarissa my postanowiliśmy, że M wybiera dla dziewczynki, a ja dla chłopca :D ale oczywiscie z uzgodnieniem :D

mój maly już wstał i buszuje po pokoju :D obiadek się gotuje... :D jeszcze trzeba spacer zaliczyć :D a mi jakoś tak zimmmno... brr

czesc dziewczyny :) ja tylko na chwile. my poczatkowo tez uzgodnilismy, ze ja nazwe chlopca, a on dziewczynke, ale uwazam, ze takie cos byloby sprawiedliwe tylko w przypadku blizniat. chcialam nazwac ewentualnego synka jasiek, a on dziewczynke anastazja :O boze, jak mysmy sie klocili o te imiona :O bo ja niecierpie imienia anastazja, on z kolei nieznosi jaska :O ale w koncu doszlismy jakos do porozumienia :) uciekamy na spacerek:) do zobaczenia pozniej 🖐️

O, ciekawy sposób :) U mnie w rodzinie było tak: mam młodszą siostrę i obie mamy po 2 imiona. Dla mnie pierwsze imię wybrała mama a drugie ojciec, a dla siostry odwrotnie. W każdym razie nadanie dziecku ładnego imienia to b. ważna rzecz, bo przeciez bedzie mu towarzyszyć przez całe życie. Spójrzcie na przykład na imiona dzieci Michała Wiśniewskiego - Xavier, Fabienne i Ettiennette... Na ich miejscu od razu po ukończeniu 18 roku życia zaskarżyłabym kolesia do sądu za zrujnowanie życia! ;)

cześć dziewczynki, ja dzisiaj zostawiłam chłopaków na pół dnia i psokojnie dali sobie radę, ech zaczynam czuć że zostanę niebawem odstawiona na boczny tor.......wszystko dlatego, że od poniedziałku wracam do pracy i Maciek będzie zostawał z tatą na czas mojej pracy, więc muszą trenować :) no ale po powrocie zastałą mnie szara rzeczywistość czyli posprzątaj i obiadek ugotuj........ no ale możę z czasem się wyrobią, jedno jest pewne MAciek mocno się dotleni

czesc dziewczyny ja tylko na chwilke wlasnie wrocilam do domku musze jakis szybki obiadek mezusiowi zrobic tylko nie mam weny co by wykombinowac :)