Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pigwaaaa

sex z instruktorami nauki jazdy

Polecane posty

Gość gość
Jak robilam prawo jazdy instruktorem byl kuzyn mojego chlopaka(wtedy jeszcze chlopaka) ja go juz pare razy widzialam na roznych imprezach, Byla to chyba trzecia lub czwarta godzina jazdy zaprosil mnie do siebie na kawe byl odemnie o 6-c lat starszy mial swoja kawalerke i mieszkal sam, Bardzo mi sie podobal juz dawno o tym mylalam ze chetnie bym sie z nim pokochala ale chlopaka nie chcialam stracic.Gdy juz w lozku z nim wyladowalam to nie dowierzalam ze tak to moze miedzy kuzynami byc moj chlopak ma duzo mniejszego od niego.Final tej sprawy byl taki ze jeszcze takiego seksu nie przezylam Zabronilam mu mnie oszczedzac tylko robic ze mna co chce tylko zeby mi do duupyy nie wpychal do buzi jak chce to moze.To bylo moje napiekniejsze przezycie i przerznieta jeszcze do tego momentu nie bylam.Prawo jazdy otrzymalam bo bezblednie egramin zdalam z nim dosyc czesto na sex sie spotykalam duupy mu nie zalowalam, a chlopak za granice wyjechal i tam jaka laske zaplodnil i ojcem zostal

Gość gość
Ile nastolatak zaczyna kurs jako cnotka, a po kursie ma prawo jazdy i niema cnotki.

Gość gość
jak skonczylam 18 lat robilam prawo jazdy moim instruktorem byl moj wojek (najmlodszy brat taty) dzisiaj to juz mam 26 lat ale ten czs wspominam bardzo milo bo dopiero wtenczas go blizej poznalam a teraz jest znow sam to jak mam czas to jade do niego na kawe, moj maz juz dwa lata pracuje w UK

Gość gość
Może ktoś chętny na wirtualny seks? tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sex-rozmowy.pl/monika_sex_telefon.html Lubię być zdominowana. Fetysze w twoim wykonaniu to nie będzie dla mnie żadna nowość. Lubię prawdziwych mężczyzn, którzy biorą sprawy w swoje ręce. Jeśli właśnie taki jesteś to powinniśmy się spotkać

Gość gość
Jestem taka napalona...prosze zadzwon do mnie mam chcice wejdz na strone http://sextelefon.ovh/ i znajdz swoją Anię i dzwon chcę poczuć cię w sobie już teraz!!!!

Gość gość
Ja tam kocham wirtualny seks, numer jeden w polsce to http://sextelefon.top/ Piękne kobiety, gotowe na wszystko i u niektórych lasek masz możliwość realnego spotkania, więc wiesz z kim rozmawiasz przez ten seks telefon

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Jestem Ilonka, moją fotkę znajdziesz na http://ero.co.pl/ jestem nimfomanką bez żadnych zachamowań. chciałabym poznać kogoś na weekendowe przygody:)

Gość gość
Z kazdego kursu jedna przelecialem. Cnotki sa super.

Gość gość
Zglosilam sie na pierwsza godzine nauki jazdy i oczom nie moglam uwierzyc ze instruktor ktory bedzie mnie uczyl jazdy to jest kuzyn mojej dobrej kolezanki. wczesniej juz go pare razy spotkalam u kolezanki.Pare lat starszy odemnie przystojny wysportowany poprostu ciacho facet, Na pierwszej godzinie nauki jazdy dowiedzialam sie ze od paru tygodni jest wolny bo zona go zostawila i wyjechala do UK.Chyba to byla trzecia lub czwarta godzina nauki jazdy na ktorej zaprosil mnie na kawe do kawiarni, a ja mu powiedzialam ze chetnie ale u niego w mieszkaniu to nas nikt z znajomych nie bedzie widzial i nie bedzie plotek ze juz z instruktorem na kawe poszla. Pochwalil mnie za ten pomysl.Gdy weszlismy do mieszkania az mnie przytkalo jak swietnie mial urzadzone jak porzadek.Bardzo milo mnie przywital i przytuli duza buzie tez dostalam,powiedzial mi zebym sie czula jak u siebie zebym sie nie krepowala. To co nie potrzebne z siebie zwalilam tylko w samej bieliznie zostalam, powiedzialam mu ze on tez moze sie swobodnie poczuc bo nagiego meszczysne juz widzialam i nie bede go ogladala.Kawe do stolu podal wraz z lamka wina.Gdy juz kawe pilam zaczal mnie delikatnie przytulac i dotykac tu i tam az jego palec znalazl sie w mojej szparce to nie tak poniecilo ze juz mokra bylam i na cos wiecej gotowa bylam . Gdy zlapalam go za krocze i z bokserek mu kutaaska wyciaglam to az mnie coflo bo takiej maczugi jeszcze na oczy ne widzialam.Bardzo dlugo bylam wszedzie dotykana co mie bardzo podniecalo zrobil mi wspaniala minetke az drgawek dostalam jak jego jezyk po ciipce sie przemieszczal na calej dlugosci warg sromowych.Bylam juz bardzo mokra i podniecona juz nie moglam sie doczekac kiedy wejdzie wemnie,Troszeczke go do tego sprowokowalam gdy sie na plecach polozylam i nogi szeroko do gory unioslam.Nagle poczulam ze ta maczuga wemnie sie pakuje.po chwili az sobie kwiklam jak cala jego meskosc w sobie poczulam .Juz dwuch facetow mnie posuwalo ale tak ostro to jeszcze mnie nie dymalo,i tak dlugo ale daczekalam sie i poczulam jak mnie sperma wypelnia wlal cala porcje we mnie i pochwili wysliznal sie a za nim troche spermy wylecialo. Mylalam ze ze juz moge sobie odpoczac, ale nie po chwili gdy zaczelam sie ta maczuga bawic i lekutko masowac narobilam sobie problemu bo ujrzalam jak szybko stwardniala i w moja ciipke sie pchala po chwili znow jazda na calego i znow ******** mnie jak ogier kobylem,Noc z nim spedzilam swietnie i tak wy*******a to jeszcze nie bylam. Na nastepne spotkania na nauke jazdy z nim sie umowilam, automatycznie na sex tez bo tego to mu nie zabranialam.Jaki byl final to nastepnym razem egzamin na prawo jazdy bezblednie zdalam

Gość gość
Bralem tylko cnotki.

Gość gość
Egzamin bez bledu przy pierwszym podejciu zdalam bo czesto instruktorowi moja muszke do wypelnienia mu oddawalam a mial ladny lewarek i swietnie jezdzil na caly m gazie

Gość gość
Nie nazekam na instruktora od nauki jazdy i nie tylko od jazdy samochodem bo tez dobry byl w te kolcki mial duzego i stal mu zawsze ponad polgodziny zawsze bylam p******a jak byl na to czas. wspominam go mile ale nie moge sie z nim umowic

Gość gość
Mam miłe wspomnienia z kursu na prawko, było piękne lato, on wybierał najciekawsze miejsca do bzykania, a był bardzo zawzięty na moją cnotkę, chociaż miał już 45 wiosen.

Gość gość
Mile mam wspomienia z tego czasu gdy robilam prawo jazdy, mialam super instruktora z widzenia to go znalam i bardzo mi sie podobal. Zawsze jazde ustalalismy razem bo pozniej przychodzil do mnie na kawe.Nigdy bym byla nie pomyslala ze on ma takiego penisa duzego prawie jak muzyni, Ale w mojej pisi miescil sie i dawal mi tyle rozkoszy ze az odlatywalam jak mnie posuwal.Byl doswiadczonym bo jak sam mowil to czesto jakas kursantke bzyka.Ale ja jak prawo jazdy otrzymalam to jeszcze dlugo sie z nim spotykalam bo maz byl za granica i ten uklad mi pasowal, a do tego tak wspaniale na kazdym spotkaniu bylam przerznieta ze az przykro bylo z nim znajomosc zrywac ale jak maz wrocil to musialam bo nie chcialam zeby maz cos podejrzewal

Gość gość
Tez moge sie pochwalic jak robilam prawko to tez spotykalam sie z instruktorem bardzo mily facet, trudno mi zapomniec o tych milych chwilach pomimo ze to juz pare lat temu bylo

Gość gość
Szukasz przyjaciół do wspólnej masturbacji ? Masz dość marszczenia drągala ? Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji

Gość gość
Pożyczki na dowód bez zaswiadczeń, chwilówki online Do 3.000zł na 30dni za Darmo, 100% Online na Konto Wypełnij bezpłatny wniosek tuhttps://xchwilowki.pl/chwilowki/netcredit/ lub Do 6.000zł na 60dni za Darmo, 100% Online na Konto Wypełnij bezpłatny wniosek tuhttps://xchwilowki.pl/chwilowki/szybka-gotowka/ lub Do 10.000zł bez zaświadczeń nawet na 3 lata, 100% Online na Konto lub odbór na poczcie Wypełnij bezpłatny wniosek tuhttps://xchwilowki.pl/pozyczki_na_raty/zaplo/ Wszystko załatawisz przez internet bez wychodzenia z domu! lub Do 20.000zł nawet na 5lata, 100% Online na Konto Wypełnij bezpłatny wniosek tuhttps://xchwilowki.pl/pozyczki_na_raty/wonga/ Wszystko załatawisz przez internet bez wychodzenia z domu! lub Do 10.000zł nawet na 4 lata, 100% Online na Konto lub odbór na poczcie Wypełnij bezpłatny wniosek tuhttps://xchwilowki.pl/pozyczki_na_raty/supergrosz/ Wszystko załatawisz przez internet bez wychodzenia z domu! lub Do 25.000zł nawet na 4 lata, 100% Online na Konto lub odbór na poczcie Wypełnij bezpłatny wniosek tuhttps://xchwilowki.pl/pozyczki_na_raty/pozyczka-hapi/ Wszystko załatawisz przez internet bez wychodzenia z domu! lub Szybka pożyczka z żyrantem lub poręczycielem do 25.000zł na 4 lata. Wypłata gotówki w 24h a najczęściej jest to 2 godziny. Szybki wniosek wystarczy 5minut i minimum formalności. Pożyczka dostępna na stronie tuhttps://xchwilowki.pl/pozyczki_na_raty/rapida/ lub Wygodne pożyczki przez internet aktualny ranking najlepszych chwilówek Szybka gotówka od 1000zł do 25.000zł w 30minut na koncie lub odbiór na poczcie weryfikacja zdolnosci w 1 minute i szybka wypłata Wypełnij wniosek na stroniehttp://kredytyk.net.pl

Gość gość
Moj chlopak bardzo naciskal na mnie zebym sobie zrobila prawo jazdy to mi kupi samochod.Nadmienie ze juz ponad rok pracowal z niemczech i tak raz w miesiacu przyjezdzal. Po przemysleniu zgodzilam sie,jego kuzyn byl instruktorem i zalatwil z nim ze on ma mnie nauczyc jezdzic a do tego powiedzial ze jest bardzo grzeczny i bede bespieczna. Osobiscie to ja go znalam i bardzo mi sie podobal ale udawalam ze mnie nie interesuje zeby nie miec problemow z chlopakiem. Byla to chyba trzecia lub piata godzina jazdy, zaprosil mnie na kawe bo w ten dzien juz mial koniec pracy. Byl o demnie 7 lat starszy mial swoje mieszkanie nie duze ale swoje mieszkal sam. Gdy juz kawe pilismy to mu powiedzialam ze na takie spotkanie juz dlugo czekalam i mysle ze nie tylko kawe bede pila. Po tych slowach wyladowalam z nim wlozku szybciej niz myslalam. Gdy ujrzalam jego meskosc to nie moglam uwierzyc ze miedzy kozynami cos takiego moze byc moj chlopak ma duzo mniejszego, a on prawie jak murzyni na filmach, Poprosilam go zeby delikatnie we mnie wchodzil,zrozumial. A gdy juz wemnie byl to poczulam sie mocno wypelniona i zabronilam mu mnie oszczedzac tylko robic ze mna co chce tylko do zeby mi do duupci nie wpychal do buzi jak chce to moze. Chopaka mialam juz trzy lata, ale to bylo moje najpiekniejsze przezycie i tak przerznieta jeszcze do tego momentu nie bylam i takiego duzego penisa w ccipcce nie mialam. Prawo jazdy otrzymalam bo bezblednie egzamin zdalam i znim dosyc czesto na sex sie spotykalam nie zalowalam mu tylko sie mu podkladalam jak chcial, uwielbial jak mu loda robilam, chlopak nic nie kapowal bo wierzyl kuzynowil, i za granice wyjezdzal mnie samochod kupil, a za granica jakas laske zaplodnil zostal ojcem i ze mna sie rozszedl, ja sie ucieszylam bo cala bez stresu mojemu instruktorowi sie oddawalam, czasami az iskry z szparki lecialy,,ciag dalszy nastapi

Gość gość
gość dziś chlopak wie ?

Gość gość
Do gosc 12,32 jeszcze na kurs chodzilam jak chlopak mi zadzwonil ze bedzie tata i zostaje tam gdzie pracuje.Zrozumialam ze jakas landare zaplodnil i mnie zdradzi

Gość gość
Juz pare miesiecy pracowalam ale prawka nie mialam kolezanka z pracy polecila mi instrukora ze jest bardzo dobry ze ona tez po jego opieka nauczyla sie jedzic. Zglosilam sie do niego wynik egzaminu teoretycznego mu pokazaam i na drugi dzien pierwsza jazde mialam. Naprawde facet w moim guscie inteligentny spokojny i uczynny w takiej atwosferze przelecialy mi pierwsze 4y godziny jazdy, Spawdzajac plan jazdy na nastepny tydzien zauwarzylam ze na planie jestem jako ostania do jazdy. Ztego co juz sie zorietowalam to cos moze sie mi zdazyc dlatego poszlam bez majtek zeby go zaskoczyc ze ja czekam na niego. Podczas jazdy delikatniepolozyl swoja reke na moje udo i zaczal ja posuwac, wtedy zaproponowalam mu zebysmy zjechali w bezpieczne miejsce. zaskoczyly go moje slowa ale zrobil to. Kazalam mu siedzenia rozlozyc gdy juz to zrobil ja siepolozylam i nogi rozlozylam jak tyko dalam rade i mu powiedzialam pozadna minetke bym chciala, ja w tym czasie zabralam sie za jego krocze troche mi przy tym pomogl i spodnie przesunal nizej i ukazal sie jego penis przypuszczalam ze moze byc wiekszy od sredniej, a tu wyskoczyla duza pala jak u murzyna ktora zapraglam w sobie miec do buzi sobie go wlorzylam i mu zaznaczylam ze nie wyjde z samochodu dopoki nie bede przerznieta na maksa inie bede wypelniona sperma. Przejal sie ta moja grozba i tak szczeze tak przerznieta to nigdy wczesniej nie bylam i takiego duzego penisa tez w sobie nie mialam pomagalam mu rzy tym jak moglam biodrami ruszalam i sie podbijalam zebym tylko jak najglebiej go czulam. Prawko bez problemow otrzymalam jeszcze przez ponad rok jego sztange w swojej sparce bardzo czesto mialam czlam sie jak bogini sexu.Ale ten romans musialam zakonczyc bo stracilam prace i wyjechalam bardzo daleko, trudno mi bylo ale musialam sie z tym pogodzic

Gość 1n1

Widzisz, a trzeba było wziac prawko z dokumencik pl i nie mialabys tylu problemów.. 😉