Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Waxcom

Cechy które zyskwalifikują faceta!!

Polecane posty

Gość Waxcom

-kurdupel -krótki/krzywy/cienki fiut -chudy,nieumięśniony -rzadkie włosy -niemęski głos -wiejska lub nijaka lub paskudna twarz

Gość brak poczucia humoru
niereformowalna głupota chamstwo

Gość wszystko zawarte w 1ym
poście+smród z jakiejkolwiek czesci ciała-do pierwszego smrodu

Gość Waxcom
zapomniałam dodać -musi mieć ptaka przynajmniej 20 cm bo lubie być rozpychana w kakao - musi umieć obsługiwać kołek osinowy,bo ja lubię jak mi się go wkłada do tyłka

Gość Jacek897
A ja mam 182 cm wzrostu, jestem umięśniony bo ćwiczę już rok kilka razy w tyg. regularnie na siłowni, włosy mam krótkie, ale gęste, mam niski ton głosu, twarz mam ładną, sympatyczną, a penisa mam dosyć dużego i grubego, łtwo staje i potrafi długo stać, ale jest zakrzywiony w lewo. Czy ta wada już by mnie dyskwalifikowała?

*Głupota - Boże jak ja nie znoszę facetów, którzy nie mają o niczym pojęcia :o O czym z takimi gadać? A najgorsze jest to, że wielu z nich ma dziewczyny i to całkiem ładne :o Pocieszam się, że one pewnie są takie same :P *Smród *Brudne paznokcie :o *Brak kultury - typu plucie na ulicy, nie przepuszczanie kobiety w drzwiach itp. Podsumowując: facet nie musi być misterem, ale dbanie o siebie to podstawa i trochę mózgu też nie zaszkodzi ;)

Gość ach ci faceci
A ja lubie chudych:) - brudne paznokcie to porazka, uszy tez... - chamstwo!!!! - gdy mysli, ze jest najlepszy, wszystko wie najlepiej, ciagle poprawia - gdy jest natretny, albo zbyt niesmialy( z takim spotkalam sie tylko raz:)) - musi cos soba reprezentowac Najlepiej jak ma jakos pasje, cos co go interesuje, ale nie pochlania go calkowicie, tak zeby mial czas na inne przyjemnosci;)

Gość Jacek897
A czy długi, gruby, ale zakrzywiony penis dyskwalifikuje mnie?

Gość Marie-Claire
moim zdaniem faceta dyskwalifikuje: -brak kultury (w tym przeklinanie) -uważanie siebie za pępek świata -marudzenie -wymądrzanie się -poniżanie innych -wygłupianie się Za to: lubię facetów, którzy potrafią słuchać, są delikatni, inteligentni, mają poczucie humoru. U faceta kręci mnie prawie każdy wzrost, ale nie przepadam za tymi zbyt wysokimi, jak już to wolę niewysokich chłopaków. Ubóstwiam takich :)

Gość Jacek897
A taki zakrzywiony w lewo?

Gość Dzieffczynka_17
Najważniejsze,żeby nie miał stulejki:classic_cool:

Gość wituś
A co to jest stulejka?

Gość do Ellinka
A jak napotka jakiegoś dresa?!Przecież takie "huherko" prędzej ucieknie niż się wybroni;)

Gość MagdaUpa
-Faceci w damskich rajstopach -Faceci zniewiesciali -Faceci ktorzy gola cale cialo -Faceci bez pracy -Impotenci -Z malymi siurkami

Gość ojojoj ...
zebyscie wy byly takie idealne ...

Gość saSASASA
glupota chamstwo brak poczucia humoru tatuaz depilowanie sie pakowanie smrod z ust

znalazłam swój anty-typ taki z owłosioną dupą

hm...chudy nie znaczy niesilny ;) ale mi jakos tak bardziej odpowiadaja chudzi...nie wiem wypaczona chyba jestem...jak do tej pory zawsze mialam facetow bardzo szczuplych ;) typu:184cm,70 kg ;)

Gość Jacek897
Stulejki nie mam. Wszystko z nim w porządku, tylko jest zakrzywiony w lewo.

Gość mattyllda 33
ja zakochałam się w tym donosicielu lubelaku. wiem że to duppek jest, ale same wiecie serce nie sługa. i chociaż ma rzeczywiście małego fiutka (chowa mi się w dłoni) to nie wybrzydzam, bo mój mąż ma jeszcze mniejszego

Gość Oliffka910
Według mnie facet powinien mieć klasę, być inteligentny, nie nawidze facetów tzw."ciepłe kluchy" co to tylko by tylko w domu siedział, nie oderwał sie od kobiety i na wszystko jej przytakiwał-po prostu powinien mieć też swoje zdanie, być towarzyski i umieć sie zachować. To jest bardzo indywidualna sprawa każdej kobiety i wiem że można by na ten temat dyskutować, ale ja osobiście musze w związku czuć sie troszke zagrożona, bo jak bym wiedziała że facet nie spojrzy na żadną inną to bym o niego nie walczyła, nie miała bym motywacji do dbania o siebie A co do wyglądu to...hm... ciemny, potężny ale nie kark, ni i musi lubić co nieco..... :) P.S Bym zapomniała... musi być świetnym kierowcą... :)

Gość Oliffka910
a co do depilacji to musi golić sie po pachami i w miejscach intymnych.. =***