Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbyt poważny darek

Zdrada za zgodą męża

Polecane posty

Gość gość
A nie chciał oglądać jak cie inny dyma. Ja lubię patrzeć jak inny rżnie moją żonę jak suke mocno i ostro aż głośno jęczy

Gość gość
Nie, mój nie chce patrzeć tylko mu opowiadam.

Gość gość
I wszystko mu ze szczegółami mówisz. Nawet jeżeli tamten cie bierze tak jak twój nigdy cie nie miał. I jak ci robi różne rzeczy. Spuszcza się do buzi

Gość gość
Hi hi hi, wszystko to co ja chcę powiedzieć, bo dla męża wiele rzeczy jest nadal tajemnicą.

Gość gość
Mochery o katolickim wychowaniu sex jest bardzo ważną sfera życia a nie jak dla was 3-4 rzędna. Mam cudowną żonę która jest odemnie o 15 lat młodsza, ma duży temperament i ja też, wspaniale się bawimy w łóżku. Z tym że zdaje sobie sprawę że nie mogę tyle razy co 10 lat temu! A co będzie za 10 lat? Ona rozochocona piękna 40 a ja 55 latek który może raz na tydzień, ile ona wytrzyma skoro ma ochotę dwa razy dziennie? W końcu mnie zdradziła a do tego będzie łączyć sex z uczuciem, czyli znajdzie kochanką w którym się zakocha. Od początku jej mówię że jak tylko ja nie będę dawał rady to ma znaleźć sex gdzie indziej. Sam sex zwierzęce zaspokojenie, ciepło czułość miłość ma w domu. I to dlatego że kocham ją bardzo i nie chce by się męczyła niezaspokojona tylko dlatego że większość to neguję. Nasz związek nasze zasady!

Gość gość
Byłem kiedyś w związku swingers i wiem że można oddzielić miłość od sexu. Biorąc osobę do 3 kąta traktowaliśmy ją lub jego jak samobieżny wibrator, narzędzie do spełniania naszych fantazji. Zazdrosc była o wyjście na kawę z kolegą z pracy, bo tam się rozmawia, nawija przekonuje. A sex to sex.

Gość gość
To jedna nie wie jak cie ******** O czym mu nie powiedziałaś

Gość gość
Zawsze mówię mężowi to co chce, niekoniecznie musi wszystko wiedzieć, czego oczy nie widzą...

Gość gość
Mój mąż też się zgadza na seks z kochankiem.

Gość gośćbartoki
Chętnie popatrzyłbym jak żona z kimś się bzyka.

Gość gość
Piszecie,że chętnie popatrzyli byście sobie,jak waszą żonkę posuwa inny...No nie wiem,czy to jest powód do jakiejś uciechy,w każdym razie ja nie odczułem z tego powodu żadnego zadowolenia.Owszem,podnieciło mnie to bardzo.Mam młodziutką żonkę,ja jestem od niej starszy o cztery lata,czasami wyjeżdżam w trasę(jestem kierowcą).Właśnie wracałem z Hiszpanii,nie dzwoniłem do domu,chcąc jej zrobić niespodziankę.Nawet nie słyszała,kiedy wszedłem do domu,jej ubranie leżało na podłodze,obok jakieś spodnie,koszula...Usłyszałem jej jęki w łazience,delikatnie odchyliłem drzwi,a tam pod prysznicem ona z jakimś starszym od niej może ze dwadzieścia lat facetem.On lizał jej cipkę,pieszcząc przy tym jej piersi.Potem ona stanęła tyłem do niego,strumień wody zciekał po jej plecach,aż do jej stóp.Wszedł w nią,bo ona krzyknęła z rozkoszy.Woda chlupała w jej cipce.Trwało to chyba z kilkanaście minut,wycofałem sie z domu,resztę zaobserwowałem zza okna.Wyszli z łazienki nago,widać mało mu było,ponieważ tym razem położył ją na stole kuchennym.Widok miałem dobry,jej nogi wspierały się na jego barkach,jej cipka po kilkunastu minutach napełniła się spermą.Leżała tak na stole kilka minut,a ja patrzyłem na nią.Byłem bardzo podniecony,ale i zły na siebie,że nie było mnie przy niej.Jesteśmy wciąż razem,ale ja nie mogę zrozumieć,dlaczego zdradziła mnie z czterdziestolatkiem(ona ma dopiero dziewiętnaście)...Nadal jeżdżę w trasy,ale teraz dzwonię jak wracam.Wolę nie wiedzieć,co się dzieje w domu,gdy mnie nie ma.

Gość gość
A ja zostałam poderwana przez faceta w mojej pracy. Przyszedł załatwić sprawy ze swoimi dziećmi. jestem sekretarką w szkole. Spodobałam mu się bo poprosił o telefon. Po kilku rozmowach zaprosił mnie na kawę do której nie doszło. jestem mężatką więc bałam sie pokazać w kawiarni, ale po pracy mojej około 18 przyszedł do szkoły i nawet się nie pytał czy chcę. Po prostu sobie mnie wziął. Tak się rozkręcił, że robił to ze mną chyba we wszystkich pozycjach możliwych w biurze. Potem umawialiśmy się w innym mieście. Czekałam na niego w wynajętym dla nas hotelu jak wygłodniała suczka. Kiedy tylko wchodził do pokoju witałam go ubrana tylko w szpilki i pończochy. Jestem starsza od niego o 8 lat więc mój Pan zawsze był gotów. Wcześniej dostawał ode mnie smsy i MMsy jak czekam. Przy nim rozkwitłam. Robiłam wszystko o czym wcześniej nawet nie myślałam. Robiliśmy to nawet przy ludziach w autobusie na tylnym siedzeniu. Delikatnie żeby nikt nie zauważył, że na nim siedzę bokiem. Najbardziej podniecało go kiedy na dworzec podwoził mnie mój mąż. ja zawsze ubrana seksownie żegnałam się z nim czule a potem praktycznie po kilku minutach miałam ręce kochanka w majtkach (jeśli je miałam na sobie). Doszło do tego że kiedyś w czasie seksu, kiedy siedziałam na kochanku zatelefonował mój mąż. ja byłam zasapana, a kochanek rozkazał mi żebym odebrała. Podnieciło mnie to. Zeszłam z niego, ale zaraz poczułam go w sobie od tyłu. Rozmawiałam z mężem postękując. Zapytał co robię, a ja powiedziałam prawdę bo wiedziałam że nie uwierzy. Najlepsze, że mąż zaczął się onanizować i dysząc w telefon kazał mi niby zmyślać co robię. Mówiłam szczerą prawdę nawet z przystankami kiedy brałam kochanka do ust. Po powrocie mąż był strasznie zadowolony z tego telefonu. Podnieciło go i teraz jak się kocham z moim kochankiem często dzwonię do męża albo po prostu pozostawiam telefon włączony żeby sobie posłuchał moich jęków.

Gość gość
a ja moja Pani miała Romans z facetem z Firmy ale robiła to jakoś nie zdarnie że ja nakryłem Twierdziła że nic między nimi nie było , ha ha Miesiąc romansu i nic nie było , Ok pogodziłem się z tym ale przez te 2 lata co mineły Zdradziłem ją z 1o Kobietami z każdą po 3-10 spotkań a z 3 nadal jadę kużwa kara za moje Rogi

Gość gość
Też tak mam, mogę z kim i kiedy chcę ;) ustaliliśmy to już dawno że sex tak ale z GŁOWĄ !!!

Gość Gonzolas
Facet, który kocha żonę nigdy nie zgodzi się na seks z innymi?? Ja tam swoją żonę kocham ponad wszystko. Dbam o nią, okazuję jej miłość, ma wszystko czego zapragnie. Ale ja jak powietrza do życia, potrzebuję widzieć jak podoba się innym. Jak widzę kiedy inny ją obcina i ma na nią ochotę, jestem cholernie dumny, że mam tak atrakcyjną żonę i potem nie mogę się opanować, aby nie było seksu na maksa... dwa dni temu trzy razy w ciągu 2 godzin. Mam ogromną ochotę patrzeć na nią z innym, obserwować, pozwoliłem jej na zdradę, jeśli mi o tym wszystkim będzie opowiadać. Moja żona z kolei uwielbia patrzeć jak flirtuję z kobietami i one się rozpływają. Każdy jest inny, ma inne pragnienia i potrzeby. Nie można mówić, co jest normalne a co nie... Jeśli osoby umawiają się na coś to jest to w porządku. Uwaga na jedną rzecz. Kiedy uczucia biorą górę, częściej dotyczy to kobiet ale i mężczyzn.

Gość gość
Mam ochotę na takie zabawę z żona z innym facetem ale ona nie chce jak to jest panie?

Gość gość
Dla mnie taka propozycja oznaczałaby koniec związku. Byłby to jasny dowód na to że on mnie nie kocha. Sam fakt że mogłoby coś takiego mu przyjść do głowy, spowodowałby u mnie utratę zaufania. Nie wierzę w to, że ktoś kto oddziela uczucia od seksu, jakieś uczucia w ogóle posiada, chyba jedynie chuc :O

Gość gość
Gdyby mąż dał przyzwolenie na moja zdradę o sam chciał mego, bo pewnie do tego by doszło nie byłby już moim mężem. Ale oczywiście rozumiem, że każdy związek działa na innych zasadach.

Gość gość
Ale podczas seksu żona bardzo pragnie i ja podnieca ja fantazjuje a potem jej przechodzi i mówi ze jest normalna bardzo lubi wibrator i mojego członka na ras aja pragnę ja zobaczyć jak się posowa z innym przymnie albo we dwóch podnieca ja co dalej myślicie panie ?

Gość Piteros
Hmmm, a co myślicie o takiej opcji jak wymiana. Mianowicie, jesteście ze swoimi partnerami i druga para. Wtedy rozkręcacie się robiąc to ze swoim partnerem i to że ta druga para, robi obok to samo, jest mega podniecające mi się wydaje. Następny etap to złapanie kontaktu fizycznego z tą drugą kobietą poprzez dotykanie jej w różnych miejscach tu i tam, a na koniec dołączenie się do tej drugiej pary, w sensie że Ja bym razem z nim rżnął ta jego kobietkę a potem zerżnęli oboje moją. Myślę że wszyscy byliby zadowoleni, na koniec obie by przed nami klękły a My byśmy się na nie zlali nie zważając na którą to leci... Co Wy na taką akcję? Są dwa baty + plus świeże mięso dla mnie.

Gość gość
Jeszcze parę lat wstecz było by to u nas nie do pomyślenia, żeby mnie miał inny a maż na to patrzył. Jakieś parę lat wstecz mąż zostawił włączony komp gdzie były opinie na temat zdrady kontrolowanej. odkryłam że nie tylko fora ale też i parę filmów i tylko takich. Spytałam co to ma w komputerze, udał że zapomniał zamknąć (po pewnym czasie przyznał mi że zrobił to specjalnie). Miałam,, burzę mózgu". Wieczorem spytałam czy go to podnieca. Odpowiedział twierdząco a jego naprężony k... to potwierdzał. Dość długo trwało aż się przekonałam że to nie popsuje naszych więzi. Temat wracał a i mnie zaczęło się to podobać, do tego stopnia że zaczęłam delikatnie uwodzić kolegę z pracy który mi się od dawna podobał i po jego podchodach miałam pewność że też nie jestem mu obojętna. w końcu po jednej z imprez mu się oddałam. Miałam totalny odlot. Najbardziej podobało mi się jego sprężyste ciało i jak się okazało dużo większy k.. niż u męża, którego czułam wszędzie. Mąż o spotkaniu wiedział i mógł wszystko słyszeć bo włączyłam mu telefon. Po powrocie do domu prawie zdarł mi majtki już przy drzwiach i spu... ł mi sie w mocno obolałą i mokrą jeszcze c.. już po paru *****ch. Pominę parę lat. Obecnie mam ich dwóch razem i dogadzają mi na zmianę. Co do naszych relacji z mężem to myślę że są jeszcze lepsze niż wcześniej. Jeśli komuś pomogłam w podjęciu decyzji to z mojego punktu widzenia było warto.

Gość gość
Dziwka

Gość gość
U mnie to było tak że razem tego chcieliśmy. Chcieliśmy zobaczyć siebie z innymi partnerami. Poszukalismy pary. Mąż chciał kobietę blondynkę bo jak twierdził nigdy nie ****ał blondynki i to go podnieca. Jej mąż z kolei dla odmiany miał mnie szatynke. Odczucia były podniecajace. Obserwowaliśmy naszych partnerów i jak mąż koleżanki wchodził we mnie mojemu mężowi pała stanęła jak nigdy stał nade mną załapałam go za k****a i chciałam wziąć do buzi ale nie zdążyłam ruszyłam dwa razy reka i mąż obficie spuścił mi się na cycki. Po czym zajęli się sobą. Mąż zaczal pieścić i lizać blond c*pke a mąż koleżanki mnie posuwal patrząc na nią. Z tego co mąż mówił jak usłyszał moje jeki powiedział do koleżanki blondynki chodź bo już nie wytrzymam założył gumę i po raz pierwszy wszedł w blondynke. Mówił że w srodku k***s zaczal mu peczniec jak nigdy. Posuwal ja jakby nie ****** z pół roku zaczęli jeczec jak mąż blondynki to zobaczył zrobił parę ruchów wyskoczył ze mnie ściągnął gumę i zaczal tryskac obficie na piersi oblane sperma męża i trochę na wraz. Nawet spróbowałam jego spermy bo byłam ciekawa jak smakuje. Mąż w tym czasie razem z blondynka dochodził. Wyskoczył ściągnął gumę i zaczal tryskac. Pierwszy spust pierwsze trysniecie na piersi później ona szybko złapała k****a i wsadzila do ust a mąż jak mówi pompowal spermę w dużej ilości taki miał wytrysk a ona polykala wszystko. My po orgazmie lezelismy i przygladalismy się im podniecalo mnie jak ona mu obciagala później wróciliśmy do siebie i mąż pomimo że się wytryskal wyjął z ust blondynki stojącego i od razu wsadził mi w c*pke. Kochalismy się nawzajem patrząc na siebie. Mąż partnerki powiedział tryskamy i w tym momencie poczułam spermę męża w cipce. Gdy już żądza minęła i porzadanie mieliśmy małego moralniaka ale kontaktu nie urwalismy i chcemy kolejnego spotkania. Żona kolegi w rozmowie telefonicznej powiedziała że pragnie k****a mojego męża że było jej wspaniałe a i mnie było bardzo dobrze. Czekamy na kolejny raz w sobotę.

Gość gość
Mężatka lat 47 kaliszanka mąż mnie namawiał puscilam sie z sasiadem było wspaniale do domu wróciłam z sasiadem i robiłam mu loda przy mezu

Gość gość
chciałabym bo mam młodszego kochanka, a ten na zartobliwą propozycję wciąz tylko rozwód i rozwód. :(

Gość gość
Mężatka lat 47 mieszkam w Kaliszu Wlkp mąż mnie namawiał zgodziłam sie puscilam sie z znajomym cztery pietra niżej sąsiad bylo wspaniale miałam orgazm na koniec sąsiad u mnie w domu wsadził mi do buzi kazał mężowi patrzeć jaką ma żonę dziwke

Gość gość
Mężatka lat 47

Gość gość
Jest tu ktos

Gość gość
Mnie o to poprosił zazdrosny mąż. Złamana zazdrość. Zawsze jest wtedy przy mnie i patrzy. Z bliska. A ja szleję, żadnych hamulców. Potem mój prosiaczek jest napalony jak nigdy.