Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przykawie

zabić tę miłość

Polecane posty

Jak obrzydzić sobie mężczyznę,którego kocha się ponad wszystko, ale ta miłość nie ma przyszłości...Infantylne pytanie, ale muszę to zrobić.

Gość oja-T
ale w jakim celu?

Gość ZZZZZZZZZZYYYYYYYYZ
oblej go swoim ciepłym moczem

Gość noemi0512
też nad tym się zasatanawiam i niemam na to sposobu czas załatwi sprawę a czas i tak upłynie ale skoro to nie ma sensu to ból złagodnieje, ja powtarzam sobie że poprostu nie był mnie wart ale tak jest w moim przypadku, bo okazzał się h.... a nie wiem jak jest u Ciebie

chcę dla własnego zdrowia psychicznego przestać widywać się i zapomniec o kimś kogo kocham. muszę , ale nie potrafię znaleźć skutecznego sposobu

Gość wmawiać sobie
że nie jest Ciebie wart. Codziennie, co chwilę, za każdym razem jak pomyślisz o nim wmawiać sobie, że nic nie czujesz a te myśli co przychodzęto tylko załamana ambicja/ tęsknota za nierzeczywistym/ że jest skrwielem itp. (wybrać odpowiednie). Nie przestaniesz kochać pozwoli Ci to żyć w miarę spokojnie. Mi pomaga takie wmawianie od ponad 8 mies

Czy naprawdę da się w kimś tak po prostu odkochać? Jeśli naprawdę kochasz, to chyba nie...

Gość wyobraz sobie ze
dlubie w nosie i potem zjada to co wyjal,bleeeeeeeeeee

Gość ziajka.a
rozumiem Cię i nie wiesz nawet jak... mnie znajomość z pewnym mężczyzną kosztowała duzo pieniędzy...i 2,5roku zmarnowanego życia

Gość ze to standard ze jakby cie
kochal to bylby z toba, ze jakby byl dobrym czlowiekiem to nie oszukiwalby zony i nie robil skokow w bok. ze to zalosny znudzony gowniarz

Gość chyba toksyczna bardzo
Też szukam sposobu żeby zabić miłość,jak komuś się udało niech się podzieli!!!!!!

Gość i jest ok.
nie warto kochac kogos kto NA TO NIE ZASLUGUJE! zapamietaj to :)

No że nie warto to ja już dobrze wiem,chodzi o to żeby uczucie zabić,zatruć,udusić:-(

Gość i jest ok.
najlepsza rada to chyba znaleźc kogos nowego. ja tez bylam/wciaz jestem bardzo mocno zakochana, niestety w idiocie :o teraz spotykam sie z innym... narazie nie jest za fajnie, ciagle ich porownuję ze sobą i tesknie za tamtym... ale mysle ze z czasem mi to przejdzie/znudzi sie :)

Gość i jest ok.
podobno pomaga tez myslenie o najwiekszych wadach bylego faceta. znajdź jakies 10 i napisz je tutaj :)

hmmmm... on wie,że go kocham, nie umie m tego ukryć on jest z tego zadowolony (łechce to jego ego), a ja chcę być silniejsza od tego wszystkiego, pokazać,że nie jest dla mnie bardzo ważny

No tak tylko,że musiałabym się zakochać w kimś innym a tego nie da się zrobić na siłe:-(,facet do którego nic nie bede czuć nie sprawi że zapomnę:-(A o wadach dużo myślałam,naprawde,ale jedyna jego wada to że mnie nie kocha i druga,że kłamie że kocha,innych wad naprawde nie ma:-((((

Gość K.P.
A dlaczego chcesz to zrobic? Skad wiesz ze nie ma przyszlosci? Skoro Ciebie kocha a Ty jego to moze wartos sprawdzic co bedzie dalej. Nie wiem... jestem w podobnej sytuacji tyle tylko ze kobieta, z ktora chcialbym byc stara sie zrobic wiele zeby mi to wybic z glowy. Wiem ze ona cos czuje do mnie tylko nie rozumiem dlaczego kobiety uwazaja ze jakis zwiazek nie ma przyszlosci skoro wydaje sie ze jest wszystko dobrze Fatalizm jakis :/

Myślicie że można kogoś wymazać z pamięci za pomocą hipnozy???

Znalzałam fajny cytat na tym forum. Może uda mi się wprowadzić go w czyn. \"Puść wolno-jeśłi wróci znaczy,że było twoje. Jeśłi nie wróci znaczy,że bigdy twoim nie było\".

My się już tak prawie rok puszczamy, co mi po tym że wraca, jak go nie ma kiedy jest potrzebny:-(

Gość u mnie minelo pol roku
od rozstania nie potrafie pokcohac nikogo innego...nie potrafilabym nikogo dotknac...kocham go choc skrzywdzil nie choc juz go nie ma choc to toksyczne bylo, kochalam go ponad zycie! dzis tez go kocham.....boze za co to?

My tak robimy od początku i też nic:-(

Gość od trzech
miesięcy tęsknię, kocham, ale wmawiam sobie, że był najgorszym draniem. Przypominam wciąż sytuacje, kiedy przez niego cierpiałam. Przez cztery lata nie potrafił się zdeklarować czego tak naprawde chce, a chciał tylko d***....heh...gdyby był szczery i powiedzisał, że o to mu tylko chodziło:( Teraz, po trzech miesiącach kompletnej ciszy niech spada.

Miłości się nie zabija. W tym konkretnym przypadku jej nie ma. Wiem,że to zabrzmi smutno, ale taka jest prawda. To Ty kochasz, ale ten kogo kochasz nie czuje tego do Ciebie, chociaż bardzo byś tego chciała. Miłość \"bezinteresowna jest...\", \"nie szuka winnego\"....[znasz przecież List do Koryntian św.Pawła] Z tym \"puszczeniem wolno\" dałabym sobie spokój bo istnieje też prawo niepisane, które mówi , że: \"Ciało puszczone raz w ruch, puszcza się cały czas\" - i o tym należy pamiętać, nie tracąc czasu na mrzonki, że powraca.;) Ciało to jednak nie bumerang :D 🖐️

Gość do ziajka.a
może cos bliżej napiszesz ??dlaczego duzo pieniędzy?

Gość i ja dodam cos od siebie
ja sie kiedys leczylam 3 lata ale w koncu sie wyleczylam, teraz mam wspanialego faceta, ktorego kocham ponad zycie :)