Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deko

eh Ty życie łez mych winne, nie zamienię Cię na inne... bo Cię Kocham na Życie

Polecane posty

bo sie późno robi.. zresztą tu ostatnio jakieś pustki sie robią..

eh smutne to... ale może spotkasz kiedyś swoją połówkę.. ja sobie czekam na nią ..:D

Gość jak obudzimy to będą źli

koko sowa, przykro mi. Człowiek, który dorasta nie znając rodzinnego ciepła ma zazwyczaj problemy w dorosłym życiu:o Może jednak znajdzie się ktoś, kto bedzie kochał Cię tak mocno, że przełamie Twój mur...

jak obudzimy to będą źli -> damy im piwka, to od razu zassą i nie będą gadać:D

Gość koko sowa
pójdę się umyć ale zajrzę jeszcze powiedzieć Wam dobranoc 🖐️. Może jak się wyśpię to mi trochę minie zly nastrój.

koko sowa -> A nie pomyślałaś, że Ty możesz swoje dzieci kochać bardziej, właśnie ze względu na własne dzieciństwo? Żeby one miały inaczej niż Ty? Mój ojciec tak właśnie zrobił i kocham go za to:)

Ja zaraz spać lecę. Dzisiaj po 6.00 wstałam i cały dzień pracowałam a na wieczór piwkka...zasypiam na siedząco:o

koko jak masz potrzebe to się wyżal.. ------- a teraz ja już będę szła spać.. PAPAPA

Gość grażynka z gazowni
aż żal iść spać, deko obudziłaś we mnie demony ;) kocham Cię życie, dobrej nocy

Kocham cię życie Kiedy sen kończy się kończy się kończy się o świcie A ja się rzucam Z nadzieją nową na budzący się dzień Dzień Doberek :D ---------- grażynka demony również witamy :P:D

deko ale mi przypomnialas ta piosenke :D teraz bede ja przez caly dzien spiewala ;) a zawsze z ta piosenka, nie wiem czemu.. kojarzy mi sie ta: ..\" I tylko taka mnie sciezka poprowadz, gdzie smieja sie smiechy w ciemnosci i gdzie muzyka gra, muzyka gra.. nie daj mi Boze bron Boze skosztowac, tak zwanej zyciowej madrosci... Dopoki zycie trwa póki zycie trwa..\"

to mi teraz będzie ta Twoja chodzić po głowie.. właśnie ją ściągne chyba :P

no to smialo :D sciagaj sobie, bo tez jest fajna.. a \"kocham cie zycie\" juz teraz trzeci raz slucham :D fajnie sie wraca do takich starych kawalkow

a masz ją może? to mi prześli, oki? -- a jak Justyś.. tylko trzeba by było go rozkręcić deczko :P

prosze bardzo :) polecam sie na przyszlosc no, to teraz mozna pospiewac :D ..Chcę spotkać w tym dniu Człowieka co czuje jak ja Chcę powierzyć mu Powierzyć mu swój niepokój Chcę w jego wzroku Dojrzeć to światełko które sprawi Że on powie jak ja- jak ja.. Upaaaarcie i skrycie och zycie kocham cie kocham cie kocham cie nad zycie.. :D

Wielkich wypraw pod Kraków, nocnych rozmów rodaków, wysoko-nogich lasów i bardzo dużo czasu.

tak to by bylo najlepiej.. ale niestety nie ma tak lekko :( wlasnie z Krakowem ta piosenka baaaardzo mi sie kojarzy.. ale sie rozmarzylam ;) a pamietasz \"zakazany owoc\" ?

czemu tak jest.. ze nie wolno mi chciec rzeczy super na piec tych na ktore mam chec.. za to co dnia, musze zmagac sie sam z gora nudy gdzie smak, dawno wywial juz wiatr zakazany owoc dumnie krazy mi nad glowa zakazany owoc - marzen ciemne tabu, zakazany owoc, znowu szansa przeszla obok.. choc juz czulem ten smak.. :D