Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość art789

Czy żona prostytutka to obciach?

Polecane posty

Gość mam tylko nadzieję że jeszcze
jesteś zdrowy...

Gość aadjaifbfb
Eeeeeee tam , normalna rzecz, praca jak każda inna. Nie widzę problemu, jeśli żona pracę lubi, a przynajmniej toleruje, co w tym złego? Naprawdę, ludzie, szacunek do kogoś nie ma nic wspólnego z seksem, kiedy to do was dotrze? Jeżeli , przykładodo, ktoś jest dobrym, życzliwym,mądrym, kochającym człowiekiem, to zasługuje na najwyższy szacunek niezależnie od tego, z ki i ile seksu uprawia, jakie ma preferencji itp. Ejże , Polaki!

Gość zdziwiona 123
no kurcze ludzie dla mnie to jest straszne... sama nie wiem co napisac, przeciez ta kobieta oddaje sie obcym ludziom i moze Wasza rodzina jest najwspanialsza na swiecie i moze naprawde sie kochacie, ale ona robi wstyd nie tylko sobie ale i swoim dzieciom, bo nawet jak im powiecie o tym, to przeciez beda myslec tak jak prawie wszyscy w społeczeństwie, nie mozecie liczyć na to ż e to zrozumieją, bedą zarzenowane i będą sie wstydzic, a jeszcze jak od kogos przed Wami sie dowiedzą.....??? naprawde w tym momencie nie szkoda mi Was bo sami wybraliscie taka droge ale szkoda mi waszych dzieci, bo one napewno na tym najbardziej ucierpia. poza tym takie sprawy szybko sie rozchodza, ludzie mniejsze "brudy" wyciagaja na swiatło dzienne. jestem pewna ze polowa ludzi juz wie o tym. ja sama osobiscie znam prostytutke i nikt, absolutnie nikt sie z nia nie liczy, a jesli w ogole ktos z nia rozmawia to z swiadomoscia ze ona byla kiedys upadla kobieta. nie lepiej po prostu mniej zarabiac i we dwoje zeby tylko dzieci nie musialy przezywac pozniej w zyciu takiej sytuacji, ze ktos ich na ulicy pokaze palcem i wyzwie. prosze zastanowcie sie i to nie dla siebie dla swoich dzieci. mimo wszystko życzę Wam powodzenia i prosze jesZcze raz zastanówcie sie.

Gość maciek0770
Dla mnie to co robicie to totalna patologia. Przede wszystkim dzieci szkoda. Przeciez prędzej czy póżniej i tak sie dowiedza i jak będa sie wtedy czuły?

Gość adam 2222
Moja zona nie jest ale byla kiedys prostytutka ,tak ja wlasnie poznalem.Jestesmy juz 10 lat po slubie mamy dwojke wspanialych dzieci i nigdy Jej nie wypomnialalem w jaki sposob pracowala.Poprostu co bylo to bylo.

Gość jerzy opciach
Tak żona prostytutka to obciach.

Gość obciach to jest przedewszystki
dla faceta nie dla niej , przeciez jak sie koledzy dowiedza ze jego zona byla kurwa ,bedzie posmiechowiskiem i frajerem! Zaden facet tego nie zniesie ze jego , kobieta mila 10 w dupie przez jeden dzien! Przy kazdej klotnie bedzie ten temat poruszany , najlepiej gdy by taka kobieta przeprowadzila sie do innego miasta i nikomu o tym nie mowila a na pewno nie przyszlemu facetowi

Gość francuss
Są tacy faceci którym to nie przeszkadza ale to raczej margines.

Gość nietoperz69
witajcie Panowie jak i Panie ....moja zona spotyka się z starszymi Panami ... zastowicie co ja na to? wiem jedno,że nigdy nie da na piwku z kożankami, ani z szefem, ani z nowo poznanymi samcami .... jeździmy na na swingers party i kiedyś usłyszałem,że dawać można także za kasę, i to niezłą .. i tak pozostało ... nie ingreuję w "kieszonkowe żony, Jej pupa i jej kasa, ale wiem jedno, że z byle chałudra za drinka nigdy nie dostanie mojej żony.... i to działa w drugą stronę ... dażymy sie ogromnym zaufanię, i kazda impraza jest dyskutowane, z pozytywną lub niegatywną opinnię, wiem jedno, kiedy jest praca to jest praca a nie biurowe romanse..... Więc mili Panowie, moze to sprawi Wam różnice, kiedyś i tak Wasze żony puszczą się, jest tylko pytanie czy za Waszą zgodą i za ile ..... jeżeli jeszcze o puszczeniach nie wiecie, to tylko dlatego,że nie mieliście wiedziedzieć, lub w niewiedzy macie pozostać ...... pozdrawiam ...

Gość Jennnnniferrr
I nie jesteś ani trochę zazdrosny o to, że twoja żona sypia z wieloma innymi facetami? To w takim razie chyba jej nie kochasz. Bo ja sobie nie potrafię wyobrazić takiej sytuacji.

Gość tak szczerze
no to skoro to takie cudowne,to czemu dzieci nie wiedza jak mama zarabia na zycie?czyli jednak podswiadomie czujesz zal...ale musisz cicho siedziec,bo to zona cie utrzymuje

Gość Jennnnniferrr
ciągne lache islamskim fundamentalistom

Gość nawet jak sie bylo
kiedys prostrytutka to sie robi wszystko zeby facet ani spolecenstwo sie nie dowiedzialo bo cie zawsze beda traktowac ak gorsza jak szmate...

Gość DAGNA
ABSOLUTNIE NIE.NAJWAŻNIEJSZE ŻE,JĄ KOCHASZ.

Gość straszny obciach
byc frajerem i zyc z smieciem co mial 10 kutasow w dupie

Gość straszny obciach
byc idiotą i miec to co kazdy za 100 zlotych

Gość straszny obciach
być z kims , kto by nikt nie chcial byc.

Gość straszny obciach
jak sie kiedys dowie twoje dziecko. a na bank sie dowie... wnioski wyciągnij sam.

Gość nowa0440
no nie wiem co powiedzieć. moje dziecie zawsze wypytywały nas co robimy z mężem w pracy jaki mamy zawód i w szkole też o tym się mówilo. a jak długo będzie tak pracować ? a obelgi obcych nie przeszkadzają ? zresztą obelgi i pobicia przy analu i oralu to pryszcz. chyba ze jest ekskluzywną dziwka na telefon, ma stałych klientów ale mimo wszystko istnieje zagrożenie chorobami całej rodzinie. nie umiem sobie tego wyobrazić.

Gość q22ewq
Ja bym nie mogl na nia patrzec jak mysle jak sie dlawila lodem ... a tu nagle mi buzi daje chyba bym sie porzygał

ja tak pracowałam.. robiłam to dla siebie, byłam w tragicznej sytuacji finansowej i jeszcze gorszej psychicznej.. ale .. gdybym miała dawać doopy by mój mąz mial na papierosy, a dzieci na zycie- to tego męża wywaliłabym z domu i wtedy gdybym nie miała wyjscia- dla dzieci tak, robiłabym wszystko bymoje dzieci miały szystko. Wychowałam się w takim modelu rodziny ze to właśnie facet ma zapewnić byt rodzinie. napewno nie utrzymywałabym faceta, jakoś sobie tego nie wyobrażam.

Gość głos spod autobusu
obciach to może nie jest. Ale ryzyko utraty zdrowia- na pewno. Twierdzisz że nikogo nie krzywdzicie? To rozejrzyj sie w swoim najbliższym otoczeniu. Takie życie to jedno wielkie kłamstwo. Swoją drogą- dziwne obyczaje nastały...

Gość KRÓLOWAmadzia
Sam sie juz gubi autorze. Tutaj nam na forum próbujesz wmówić i udowodnić, ze to taka normalna praca jak księgowa czy sklepowa . To dlaczego do cholery znajomi, dzieci, rodzina nic nie wiedza. Tak naprawdę wstydzisz się zony dziwki, a tutaj próbujesz udowodnić coś w co tak naprawdę nie wierzysz. I nie jesteś facetem tylko zwykłą cipką. Siedzisz w domu a zona się kurwi. weź się do roboty i zacznij zarabiać jak na głowę rodziny przystało.

Gość KRÓLOWAmadzia
aadjaifbfb. Współczuje kobiecie z która zamierzasz spędzić resztę życia. Ty też będziesz się opierdalał, a ona będzie dawała dupy żeby utrzymać ciebie i rodzinę. ŻAŁOSNE I PONIŻAJĄCE PS: art789: ciekawe czy wasze dzieci SA na pewno twoje, a może jakiegoś wstrętnego grubasa który właśnie bzyka twoją żonę za 100zl haha

Gość KRÓLOWAmadzia
Purpurowaaa Łza: właśnie o to mi chodzi. Skoro ty sama nie masz kasy to spoko rób co chcesz to wyłącznie twoja sprawa. Ale nie rozumiem jak maż może siedzieć w domu i jeszcze mówi ze ja wspiera. I ty na pewno jej nie kochasz autorze. za łatwo ci przychodzi " oddanie "jej w cudze łapska. Oby przynosiła kasę i tyle

Gość głos spod autobusu
Sytuacja jest jasna: koleś jest alfonsem swojej żony i żyje z nią na legalu w związku, dbając o chów (nie)swoich dziatek.

Gość abstrakcja...
"prostytutka... upadła kobieta..." -pojęcia abstrakcyjne