Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BrunetkaWieczorowąPorą

Bardzo mokro podczas sexu-czy to dla was problem fececi?

Polecane posty

A jeszcze wspomnę, że większość facetów mylnie używa pojęcia squirt... Squirt to nie piss panowie.... każda kobieta może faceta obsikać... ale nie każda produkuje w krótkim momencie zauważalną ilość... hmm... wydzieliny ;)

Gość gość
lepiej jak jest mokra bo sucha posuwac to jest makabra i nie wchodzi tak jak powinien a pozniej jest obtarty i piecze

Ująłbym to inaczej: gdybym zobaczył, że kobieta do której się dobieram jest "tam" sucha, uznałbym że robię coś nie tak. Na szczęście, do tej pory moje partnerki robiły się wilgotne we właściwym miejscu i czasie :classic_cool:

Gość gość
Podobno jak jest za morko to wcale nie dobrze bo facetow ciezko dojsc. Nie czuja tarcia i dlatego tak bardz panowie lubia stosunek analny bo jest ciasniej.

Gość gość
Też tak mam. Na początku nawet próbowałam trochę wycierać kiedy się kochaliśmy bo się krępowałam. Ale rozmawialiśmy o tym i powiedział że to wcale w niczym nie przeszkadza a nawet jest podniecające, bo wie jest mi ,,dobrze".

Gość gość
Nie wszyscy panowie lubią sex analny i całe szczęście:)

Gość gość
Mój mąż uwielbia jak mam bardzo mokro, mówi ze przez to jest na mnie jeszcze bardziej najarany ;)

Gość gość
ale wiekszosc pisze o aspektach psychicznych, ze faceci lubia jak jest mokro, bo wiedza ze kobiety sa podniecone wtedy. wydaje mi sie, ze autorce chodzi bardziej o fizyczna strone, czyli czy jest im przyjemnie jak juz sa w srodku... z kilku postow wynika ze niestety nie bardzo bo jest luzno. i to jets chyba odp na ten watek

Gość mały ogier
bardzo lubię jak jej tam bardzo cieknie a w dodatku po moich jajach w pewnym momencie gdy soki lecą bardzo mocno przestaje bzykać i zlizuje je do ostatniej kropli mam wtedy taki skok adrealiny że prawie odjezdrzam. mega fajnie.

Gość gość
Moja Ulka tez jest mokra i to bardzo ,kiedyś mi to trochę przeszkadzało ale nie mówiłem żeby nie sprawić jej przykrości...teraz przywykłem i jest fajnie a szczególnie podczas "francuza"soczki są bardzo podniecające...jak ją dobrze podniecę to po prostu płynie...

Gość markspank
Moja Zona podczas sexu jest mokra i np mnie to podnieca. Oczywiscie im mniej mokra tym ciasniejsza. Ale jednak wole jak jest slisko. Bez gry wstepnej jest sucho. A z gra wstepna jest mokro i jak dla mnie super. Jak macie negatywnie patrzec na moja odpowiedz to poprostu jej nie czytajcie:) pozdrawiam

Gość gość
Lubię kiedy dziewczyna jest mokra. Wtedy mówię, że wyliżę ją do sucha. Oczywiście robi się jeszcze bardziej mokra, kiedy wszystko z niej wylizuję.