Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BrunetkaWieczorowąPorą

Bardzo mokro podczas sexu-czy to dla was problem fececi?

Polecane posty

Jestem bardzo mokra podczas pieszczot i sexu... w sumie mnie to nie krępuje bo już nie jestem nastolatką :D i znam swoje ciało. Ale ostatnio podczas sexu mój facet mi powiedział, że jestem \'taka mokra\'..... i nie wiem czy było mu za bardzo mokro, źle, czy jak? :( Czy to było jego stwierdzenie, zachwyt czy wręcz przeciwnie... Dodam, że to był nasz pierwszy raz, pierwszy raz z kochaniem moim kochaniem wtedy. Wcześniej nikt mi tego nie powiedział więc nie wiem. Czy to mozliwe żeby było u przez to za mało ciasno?? źle, mało komfortowo?? Faceci!! to pytanie do was .

Gość noppe
staram sie dowiedziec tego samego

Gość wstydzę się
Mój też mi tak wczoraj powiedział i to nie pierwszy raz :P 🖐️

dodam, że on jest kilka lat starszy i oczyiste że ma jakieś doświadczenie... i tym bardziej mnie ta wypowiedź zaskoczyła. CZy inne dziewczyny tak nie mają?? czy mają niej?? bossssz teraz cały czas o tym mysle

Gość mnie
to tez interesuje..........

ok, wcale się nie wstydze tego :) tylko interesuje mnie wasze zdanie - jak to jest? może być za mokro, za ślisko i wtedy zbyt luźno....? chlupać - nie chlupałam :p ale kto was tam wie co czujecie :D lubelak! -mów

Gość to że jesteś mokra
to tak naturalne jak spadający deszcz. tak ma co druga kobieta. nie jesteś wyjątkiem. podczas seksu to w niczym nie pomaga, męzczyźni wolą jak nie jest za ślisko bo wtedy jest jakiś opór i mają większą przyjemność, ale ciebie wtedy boli jak cholera. więc nie przejmuj się co mówi taki palant, który cię rżnie, ważne ,żeby ci było dobrze. brechtam z takich "panienek", jak ty i z ich mądrych pytań :P

Gość mnie
tez to ciekawi

moj facet tez mi tak mowi \"ale jestes mokra\" i za ktoryms razem zapytalam, czy to zle? bo tez nie wiedzialam co o tym myslec a on mi odpowiedzial, ze to CUDOWNIE, ze wie, jak bardzo na mnie dziala i ze jest mi dobrze, wiec nie martw sie :) sama mialam te same mysli co Ty, bo tez to dla mnie dziwnie, dwojako zabrzmialo, az w koncu wyjasnilam sprawe raz na zawsze......;)

Gość kochane kk
kobietki :) jestem facetem i szczerze wam powiem i b. grzecznie ze podnieca nas mezczyzn wilgotnosc waszych cipek, lubimy jak sa b. mokre ale jesli chodzi o seks to lawina kiesielu wyplywajaca z was sprawia ze czujemy jakby cipka byla luzna. Ale chyba w zwiazku chodzi raczej o co innego niz o ilosc wydobywajacych sie sokow? ;) Wiec glowa do gory

Gość dynamometr
Ja uwielbiam jeśli moja Dziewczyna jest tam bardzo mokra. Im bardziej mokro tym lepiej, każdy facet tak powie :-)

do ----kochane kk-----> właśnie...widzisz... pewnie że w związku chodzi o coś więcej niż ilość soków :D ;) i w naszym na pewno chodzi o coś więcej :) ale tez chcę żeby jemu było dobrze i stąd to moje pytanie do was faceci. A to że jestem taka mokra to.............jego wina!! :D tak na nie działa, tak mnie podnieca, szaleje jak mnie dotyka i n a mnie patrzy dzięki --kk-- ;)

Gość mnie
tez to interesuje

zawsze moje partnerki byly mokre i uwazałem ze jest to objaw podniecenia jakie im daje az raz mialem seks z dziewczyna sucha bylem zaskoczony i mi wymiekl choc ona mnie zapewniała ,ze jest podniecona na maxa czulem sie fatalnie bo pochwa byla jakaś plytka ale po naslinieniu poprawilo sie znacznie

Gość onanista jeden
zjechałem pod Wasze posty:classic_cool:🖐️

Gość Pan anal
Umm jeśli, chcesz sprawić mu tez przyjemność to spróbujcie sexu analnego, o ile odpowiada wam taki rodzaj seksu. Wiec sama mu to zaproponuj możecie najpierw zrobić to normalnie w "cipke" a potem w "pupe" wtedy i tobie bedzie dobrze i jemu bo bedzie ciasno ;) I gicior majonez, to na tyle pozdro :D

Gość facet po 40
Tym ze jesteś bardzo mokra nie przejmuj się . My faceci to bardzo lubimy. Im bardziej mokro tym bardziej przyjemnie jest. Ja osobiście bardzo lubię jak moja partnerka jest bardzo mokra, strasznie mnie to podnieca.

Gość No i klops
Mam problem ze swoją nową dziewczyną. Ma trzydzieści lat i jest po nieudanym związku małżeńskim, podobnie jak ja. Kiedy się spotkaliśmy od razy wiedzieliśmy, że seks będzie szalony i namiętny, jednak pojawił się pewien problem. Moja nowa dziewczyna jest bardzo szupła, przez co wnętrze pochwy jest bardzo obszerne. Do tego cipka jest strasznie mokra. Wcześniej widziałem, że ktoś pisał coś o chlupotaniu. Tak. W cipce mojej dziewczyny po prostu chlupocze. Nie odczuwam przyjemności z tego rodzaju seksu i męczę się czasami dwie godziny, zanim osiągnę orgazm. Z reguły z pomocą ręki, choć nie rzadko w środku. Moja nowa dziewczyna ma takie zapotrzebowanie, że kochamy się dwa razy dziennie. Ja już po prostu wymiękam i nie daje rady, a moje jądra nie nadążają z produkcją nasienia. Czy znacie jakiś sposób, aby nieco osuszyć moją partnerkę?

Gość Nikit jeden
Oddaj partnerkę w moje władanie, wtedy poczuje co to sex. ja moge 3 razy dziennie. I wszystkie mankamenty dla mnie są zaletą.

Gość gość
z d**y to Ci moze leciec ale pot, hehe, co do Was dziewczyny, ja zdecydowanie wole jak jest bardzo wilgotno, ze az mi leci po jajkach jak jest na gorze, przeciez to sama przyjemnosc. Martwilbym sie gdyby byla sucha.. (moze bym jej nie pociagal?) nie ma sie czym martwic, pozdrawiam

Gość gość
owszem jest luzniej niz normlanie. Mi to nie przeszkdza, to swiadczy o tym ze jestes podjarana. Wiec chyba okej. genralnie nirouzmie, dlaczego nie zapytasz o to JEGO tylko piszesz takie rzeczy na czacie :/

W niektórych filmikach albo na kamerkach te profesjonalne aktorki są często suche jak wiór... Totalnie mnie to odstrasza. Kobieta podniecona musi być mokra..... czysta fizjologia. Panowie onaniści, tak, teraz też jestem mokra 🖐️

Gość pchelka610
Ja się kiedyś mojego faceta po prostu zapytałam, czy to dobrze czy źle. On powiedział że dobrze, bo jest mu tak wygodniej, odgłosy "chlupotania" go podniecają i przypomina mu się nasz pierwszy raz ;)

Gość gość
tez jestem bardzo mokra, moj facet sie smieje ze bardziej sie nakrecam niz on bo jestem az taka mokra :) sam mi powiedzial ze jemu to nie przeszkadza, tak poprostu mam i tyle

Gość gość
Jak jest mokro to jest bardziej podniecajace. A jak kobieta szczytuje, tak tak mnie to kręci, że nie mogę wytrzymac, żeby nie wytrysnac ;)