Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Igusiaaa

Czy moge zajśc w ciaże kochająć sie prez majtki?

Polecane posty

Gość Igusiaaa

Pomozcie mam problem i ogromne schizy! Ostania miesiacke mialam od 31 do 4 sierpnia ostatnio bywala nieregularna. (porzednia 9-15 lipiec) wczoraj kochalam sie przez majtki z moim chlopakiem a on mi mowi ze cos mu poszlo, mial mokre majtki boje sie ze zaszlam w ciaze Pomozcie Prosze bo ja zwariuje

Gość boze co za
kretynka

Gość kolejna beznadziejna
prowokacja

Gość Igusiaaa
Pisze poważnie: moge być w ciazy czy nie? Mam schizy i 16 lat pomozcie!

Gość Igusiaaa
Dlaczego kretynka ja sie boje

Gość oalaolaoalaolaoala
Jesteś tak głupia ze szkoda mi Ciebie

Gość jakie badania zrobic
eee ale jak przez majtki???!!!

Gość jakie badania zrobic
i co to znaczy ze "coś mu poszło" :D??!!

Gość oalaolaoalaolaoala
to trzeba było sie nie miziać jezeli teraz sie boisz!!!!!dziecko masz tylko 16 lat!!!!nie miałas bilogi? nie wiesz jak sie w ciąze zachodzi?

Gość no wiesz to trochę głupie
zanim robić takie rzeczy powinnaś sdię dowiedzieć czy możesz zajść a nie dopiero po fakcie. 1% jest na to że możesz bo sperma mogła dojść do pochwy a tam dalej.....

Gość Igusiaaa
Czulam ze jego majtki byly mokre ale moje nie.ZAPYTALAM go czy poczul cos ze mu wycieklo i powiedzial ze tak, co ja mam robic? Jak myslicie jestem w ciay czy nie? A kochac sie przez majtki znaczy ze uprawialismy seks z baiera POMOZCIE

Gość Igusiaaa
Nie zartuj sobie, ja nie wiem co z soba zrobic wariuje nie moge znalesc sobie miejsca myslisz ze serio zaszlam w ciaze? A jak plemiki nie doratly tam gdzie mialy? Pomoz Prosze nie siej sie ze mnie ja tu szukam pomocy i wspoarcia

1% JEST NA TO ŻE MOGŁAŚ ZAJŚĆ W CIĄŻĘ NAWET JAK ON NIE MIAŁ WYTRYSKU TO ZAWSZE TROCHĘ SPERMY WYCIEKA FACETOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O ja pindole hahahahaah dziewczynko,jak nieznasz się na seksie,to się do tego nie zbiaeraj.Wkoncu niedługo pojdziesz do szkoly,tępa dziewczynko i skonczą się harce wkacyjne.:O

Gość Igusiaaa
No tak ale jestem dzien przed miesiaczka i myslisz ze zaszlam w ciaze? Przeciez plemiki ktore sa w spermie nie sa kaskaderami a poztym ja poczulam to mokro tylko na brzuchu jeju pomoz chciaz Ty napisz mi prawde

Gość przestańcie juz straszyć
tą głupią dziewuchę :D nie jesteś w ciąży a myśl zanim coś zrobisz, boś jest dziecko jeszcze, mojej córce sprałabym dupę nie za to że próbuje z chłopakiem seksu, ale za taką niewiedzę :O

Gość Igusiaaa
Pewnie mysicie ze glupia malolata.... ale ja nie wiem co jest nie znam sie na tym wiec pisze POMOCY! Jest ktos kto mnie wslucha ?

SKORO JESTEŚ DZIEN PRZED OKRESEM TO SIĘ DOWIESZ I NIE HISTERYZUJ. A JAK SIĘ MARTWISZ TO KUP SOBIE TESTY CIĄŻOWE

Gość Lady F
Dziecko. Nie, nie jesteś w ciąży. Ale jesteś stanowczo za młoda na takie zabawy. Zastanów się, jeżeli nie jesteś gotowa na to żeby być matką to nawet nie myśl o seksie bo to jakby nie patrzeć prowadzi do poczęcia. Czy warto jest się tak stresować?

Gość Igusiaaa
Myslisz ze nie bede w ciazy? ja sie boje

:o chyba opuściłaś parę lekcji wychowania seksualnego, czy jak to tam... :o

TO KUP TEST CIĄŻOWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAKBY CO TO DOSTANIESZ GO W APTECE xD

Gość Igusiaaa
Ja wiem glupia bylam i mam nauczke ale powiedzcie jesli chlopak mial mokre majtki a ja nie to niezmozliwa rzecza jest to zebym byal w ciazy?

Gość Igusiaaa
Nie mialam lekcji wych seksalnego i gubie sie w tym tearz mam schizy ze bede mloda mama ale na wase oko to chyab nie mozliwe ?

Gość wiatrakf
igusia prosze odpowiedz najpierw na pytanie - jezeli tym razem ci sie uda to co dalej planujesz?

Gość Igusiaaa
ja zaluje palcze i sie schizuje nie moge tego wytrzyamc boje sie ze jestem juz mama tymabrdziej ze on powiedzial mi ze mial mokre majteczki nastepnego razu nie bedzie nie chcxe byc w ciazy

Gość wiatrakf
no to moze tym razem ci sie udalo. nie placz i nie schizuj jak mowisz tylko wroc do skesu jak bedziesz do tego dojrzala emocjonalnie. facet byl tak madry zeby pordzic sobie z seksem w gaciach to niech teraz idzie do apteki po test ciazowy. nasikaj na pasek i bedziesz miala jasnosc