Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jest dobrze

Chyba wpadam w alkocholizm....

Polecane posty

Gość nie jest dobrze
ja miałam na nia nadzieje... własnie ja trace... Masz dzieciaczki? Ile masz lat?

Nie trać nadziei, bo młoda jesteś :-) Żubra kopnij w dupę, a słoneczko zaświeci w Twoje okienko.....A na Podlasiu słonko pięknie swieci....;-)

Gość nie jest dobrze
Skad skubancu wiesz? :) Swieci w okno dokładnie :)

Gość tez z podlasia jestem
I tez piwo to moje paliwo :O Tyle tylko ze lat mam o 10 wiecej :(

A widzisz.....;-).niektórzy zarzucają mi,że jestem przewidująca i sprawdzają sie moje \"przepowiednie\";-)

Gość nie jest dobrze
Kobieta? Mężczyzna? A skad dokładnie? Witam :)

Gość nie jest dobrze
makijaja przepowiedz mi szczesliwe zycie :) Noprosze! :)

Witajcie . Dokladnie to Grajewo i niestety baba -jaga czasem ;)

Wiecej od autorki rzecz jasna :)

Ja z Grajewa kupuję produkty mleczne....;-)Są najlepsze, ekologicznie czyste tereny, kocham podlaskie powietrze....;-)

Gość nie jest dobrze
Ale ja chce :) Tylko od dziecka pod górke i metalowe zabawki :( I juz mi siły na walke zabrakło :( Grajewo :) Witam :) Martwi cie Twój pociag do alkoholu? Podlasie niestety rozpite jest.... :(

Nie wiem czy mnie martwi. Nie zastanawiam sie nad tym .Wiem ze zle mowie ,bo Ty akurat chcesz z tym zawalczyc a ja chyba nie . Duzo pijesz tego piwa ? Pytanie moze durne ,bo specjalisci uwazaja ze picie 2 ,ale codziennie to juz powazny problem .

Gość nie jest dobrze
a skad siły na checi zebrac? Ja to wszystko skarbie wiem... Tylko sił mi braknie... czuje sie bezsilna. Brak mi wiary w lepsze jutro.... i tak sobie płyne jak debil przez zycie... a moze byc przeciez tak cudownie ...A ja nie podejmuje juz walki. Nie daje rady... Smęce znowu...

Gość nie jest dobrze
Dwa to pikus dla mnie kolezanko :(

A wysmec ,moze to pomoze ? O i jeszcze rymuje ;) Teraz tez piwkuje sobie ,ale tylko 2 malutkie i zasnac chce ,bo mnie dzis zerwano o 6 rano a na noc do pracy 😠

Dwa pikus ? Dla mnie tez jezeli moze wypic ich dziesiec .Napisalam tylko co madre glowy o tym sadza ;)

moge* nie moze :D

Gość nie jest dobrze
To od Ciebie ten mój idol z Grajewa:) To prawda czy fikcja? Bo o ... jak on miał na imie? Ten co ze stanów dzwonił? Rozne legendy chodza po Podlasiu:) Tak wiem co mówia specjalisci... Dla nich to ja na odwyk sie nadaje... Wiem bo kiedys mame zawiozłam na trzy miesiace na odwyk zamkniety... Ja niestety chyba nie nauczyłam sie niczego patrzac na tych ludzi....

Widzę,że moje dobre chęci idą na marne, bo piwoszka się trafiła :-) Bez urazy;-)niczyjej.

Gość nie jest dobrze
makijaja :) Skarbie. Obiecuje poprawe.... sobie ja obiecuje :) Ale bedziesz tu do mnie zagladac? Madra baba z Ciebie :) I Podlasie lubisz :) Piwoszki...Psia mac.... :( Powiedz cos jeszcze o domku na wsi:) Gdzie jest dokładnie? Moze przejezdzam obok czesto:) Zostawie Ci kwiatka kiedys :)

Gość nie jest dobrze
Uciekłyscie? :(

Jednak JESTEŚ WIELKA!!! A już zaczynałam w Ciebie wątpić;-)Domek jest 20 km od Siemiatycz, jadąc z Siemiatycz do Ciechanowca:-)

Gość nie jest dobrze
Czekaj Siemaitycze- Ciechanowiec... A dokładnie wies? Jestem wielka! Wiem o tym :) A Ty jestes kochana :) Zazdroszcze Ci tego domku.... Napewno jest cudowny... ten zapach... ech...

Koło domky posadziłam malwy. W tym roku wyrosły ogromne, mają ze 3m \"wzrostu\"....Jak skosimy trawę na podwórku,na króciutko, wygląda jak pole golfowe - a dołki są z krecich nor (psia ich mać)!! Krety popsuły wystrój podwórka, wredziochy :-0

Gość nie jest dobrze
Moj dziadek na działce miał urzadzenie... taborecik z wielkimi gwizdziami :) Jak on je tepił... :0 Przejezdzam tamtedy. Ale wioske podaj. Jak tam musi byc pieknie :) Moja prababcia pochodzi z makowlan, spod sokólki :) Dom przepadł... ale jak przejezdzam tamtedy... tam tez rosna malwy...nikt nie mieszka... ruina... płakac sie chce...W rekach obcego człowieka...

Gość nie jest dobrze
makijaja a gdzie teraz mieszkasz? Dlaeko od rodzinnych stron?