Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jest dobrze

Chyba wpadam w alkocholizm....

Polecane posty

Gość nie jest dobrze
Kobieto!!! Cos Ty zrobiła!!!! :) Warszawa?? !! Nie znam wsi , ale awróce uwage na nia :) i jak ci w waiwe? Ile moich znajomych płacze tam jak dzwonia.. mowia: Chce do siebie. Ale praca, pieniadze... wiadomo...

Gość nie jest dobrze
aha:) Ja nie potrafiłabym zyc w Wawie. Chociaz kto wie. Jestes katoliczka? Tamte strony to prawosłaiwe. Warszawianka psia mac ;););)

Gość nie jest dobrze
a piwa nie ma do wygrania? ;) jak nie to sie nie bawie :)

Gość nie jest dobrze
ja tam nie wiem kim jestem :) pomieszana rodzina... No i odwiedziny kolezanki mam zaraz... Prosze zagladaj :(

Gość nie jest dobrze
W Białej szybciej niz w Wawie. Warszawa nie jest dla mnie... zreszta Podlasie to moje miejsce... Jestem lokalną patriotka :) Tu jest moje miejsce. To nic nie zmienia :) Tylko pytałam bo u mnie to norma, ze jest pomieszanie :) Ja jestem katoliczka ale chyba blizsze jest mi prawosławie.

Fajnie, nie będziesz sama i z kimś pogadasz....Tylko Żubra kopnij w dupę....Jesteś Wielka, pamiętaj ;-):-)

Gość nie jest dobrze
makijaja:) Jutro jestem trzezwa ja swinia :) Pogadaj czasem ze mna :) Taka " grupa wsparcia " :) Podlasie to potega!!!!! :):) :):):):)

Obiecuję zaglądać...Jestem na forum codziennie :-) Lubie gadać, w podstawówce, w pierwszej klasie zabrakło w dzienniczku miejsca na uwagi od nauczyciela....za gadanie ;-)