Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xaverr

SEKS Z NIEMKAMI, miał ktoś??

Polecane posty

Gość Biały Bór
kurwa a ty jakiś tępy jesteś zakało jebana.... piszesz że polskie dziewczyny to dla ciebie temat tabu to po kiego kurwa chuja siedzisz na damskim i na dodatek polskim forum .... spierdalaj do tych swoich niemieckich pasztetów

Gość kiedys
wiesz nie musze klasykow czytac ,znam jeszcze inne jezyki i jak porownam o czym sie pisze na forum w niemczech ,angli ,czy hiszpanii to mam porownanie co do inteligencji i sposobu myslenia roznach narodow ,tak prymitywnie jak tu nikt sie nie wyraza ,nie mowie ze szyscy sa tacy ,to nie jest prywda ale tu na polskim forum kroloje hamstwo,prymitywizm i ignorancja Nie obrazam zadnego narodu ,a jedynie oceniam jednostki, narod nic tu do tego nie ma

Gość Biały Bór
co ty pierdolisz o nie obrażaniu .... jak napisałeś że Polki są dla ciebie tematem tabu... błaśnie je uraziłeś a ja nie pozwolę by jakaś spacyfikowana polska menda obrażała polski kobiety.... es tut mir leit .... auf (kein)wiedersehen czy jak to tam sie pisze .. zrozumiesz

Gość kiedys
piszesz jak bys mial 14 lat ,i pewnie nie masz wiecej ,skonczyles jakas szkole? bo nie wierze ze w waszych szkolach ucza tylko nienawisci do innych narodow

Gość Biały Bór
ja mam tak z dziada pradziada.... nienawiść do prusaków i moskali chyba powineneś pomieszkać trochę w Polsce by się polskich obyczajów nauczyć.... "nie wpierdalaj się do naszych domostw w zabłoconych buciorach"

Gość Biały Bór
i jak jesteś taki mądry : Alter schutzt vor Torheit nicht --- cwaniaku

Gość kiedys
chlopcze czy ty wogole wiesz co ty mowisz?

Gość Biały Bór
jeder sieht durch seine einege Brille chyba dobrze napisałem już tak nie pamietam dobrze niemieckiego

Gość kiedys powiedz
dalej chodzicie w odwidziny z owczarkami ubrani w te czapeczkach z trupia czaszka

Gość Biały Bór
człowieku przecież to jest StuhrmanFuhrer człowieku

Gość klawiarurke ma z gotycka
czcionka i muyszke w ksztalcie trupiej czaszki a podkładka z twarza hitlera. Spoko super Sieg heil czy podobnie zamiast win vista SS vista

Gość Biały Bór
jebana celtycka szumowina..... że tez "Polak" dał się spacyfikować prusakom , kurwa to jest niepojętne

Gość Aztech
niestety przez SS Mana odbieglismy znaczaco od tematu, co do niemek sa beznadziejne. na dysko strasznie sztywne i nie ma sily z ninmi nawet pogadac tragedia. Bardzo duzo pala az smierdzi i dusi w gardle. jak ktos palacy to jemu nie przeszkadza ale ja nie tego :) wiec nie tak. Co jeszcze strasznie zdzczale i pelne stereotypw akurat negatywnych, daleko im do Polek czy Czeszek ktore sa bardzo towarzyskie i szybko z taka mozna sie zaprzyjaznic nietylko na seks ale na cos powazniejszego, moja dziewewczyna jest czeszka i bardzo ja kocham i przepadam za nią. Niemki sa be zimne i do niczego w ogole nie czaja bazy i sie wywyzszaja . Odradzam jakiekolwiek znajomosci z tymiignorantkami i rasistkami juz bardziej polecam włoszki czy hiszpanski ale trzeba znac chociaz jakis jezyk bo tak to glupio strasznie.

Gość zgadzam siee
strasznie dzikie, bylem ostatnio w disko w de i to prawda strasznie kopcą ,pozygac sie mozna. one maja jeks wirtualne swoje kolo oi dziwczyny tancza z dziwewczynami serio :) takze nici z nawiazywaniem kontaktow. pozatym to ignorantki i rasistki i tylko ch rasa sie liczy a inni sa gorsi. Tez odradzam

Gość dzikie sa strasznie
to fakt

Gość jak widac my Polki górą
:) zreszta wiadomo :)

Gość che che
taak gora w burdelach :D

Gość łikendowy turysta_szczecin
Niemki wolą dać Polakowi niż jakiemuś Turasowi czy Albańcowi.Przynajmniej w Berlinie gdzie często jeżdżę

Gość che che
taa od obslugi arabow i turasow juz zawsze byly poki i mlode podtrzymuja tradycje ... trendowate dziewki :o

Gość no jasne ze turasowi nie dadza
jak i Polakomi bo to dzikuski i rasistki. nawet słowem by sie na disko nie odezwały.

Gość ej ty che che
kiepie jakbys cokolwiek czytał i ogladał o bys wiedzial ze te Plki t są am nie z własmniej woli ale zostały ta przemycone jak towar sa tam regularnie gwałcone i nigdy nie moga do kraju wrocić. ZASTANÓW SIE DEBILU NASTEPNYM RAZEM CO PISZESZ< CIEKWAwe JAKBY AK TWOJA SIOSTRE PORWALI I JAK TAK GWAŁCILI RAZ PO RAZ DZIEN PO DNIU - POJ_EB SKOŃCZONY !

Gość szefie napisz
cos wiecej, bo to mało szczegółowe :) dlaczego super ??

Gość che che
czytam z pewnoscia o wiele wiecej niz ty i znam pare osob z tych kregow. na podstawie moich wiedomosci moge tylko powiedziec ze wszystkie piszace sie na takie uklady sa swiadome tego czym to sie moze skonczyc a to o czym ty piszesz (porwanie i przemyt ludzi przez granice) to sa promilowe historie o ile nie zmyslone bo taki jeden przypadek tez znam :o

Gość jasne jada tam
jak na wakacje z własne nie przymuszonej woli. Bo przeciez nie ma nic bardziej wspaniałego jak bycie gwałconym i rżnietym przez starych dziadów. JA PIER... ! GDZIE TY KURWA ŻYJESZ PIEPRZONY ŚWIRZE !!!!

Gość tAK są ŚWIADOME
dostaja oferte pracy w jakims barze, restauracji a koncza w burdelu . CO TY KURWA WIESZ

Gość analfabeci
Jak mozna MIEC sex, sex sie uprawia debilu zasmarkany

Gość analfabeci
PREZPRASZAM JESTEM GŁUPI , juz stad znikam PA PA

Gość AGGA 23
TY PIEPRZONY ŚWIRZE IDZ SOBIE PALNIJ W ŁEB I TAK NIKT NIE ZAUWAZY !! ciekawe jakby twoja siostre albo ciebie gwałcili tak dla zabawy czy tez bys tak mowil ze z wlasnej woli !! RZYGAC MI SIE CHCE NA TAKICH LUDZI