Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dajanaa

czesc. mam 13 lat j nie dostałam jeszcze okresu

Polecane posty

Gość na pomoc .
i jestem płaska . moje koleżanki z klasy maja no takie srednie piesi a ja jestem płaska . czy sa jakies sposoby zeby mi wkoncu szybko urosly . ?? prosze pomozcie . !! ; ((( .

Gość na pomoc .
prosze was . !! pomozcie . ; ((( .

Gość na pomoc .
czemu mi nie chcecie pomóc . ?? ; (((( .

Gość Dominika1988
jesteś jeszcze młoda hormony buzuja , nic sie nie martw niektóre dziewczyny dostaja okres ( miesiaczke ) wczesniej niekture pózniej , ja dostałam jak miałam 16 lat , najważniejsze żebyś nie przesadzała teraz z dietami odchudzajacymi ,,, ja własnie przesadziałam i nabawiłam sie choroby dlatego tak pózno zaczełam miesiaczkowac

Gość Dominika1988
hm nie przejmuj sie kolezankami kazdy rosnie według swojego tempa jesli jesteś szczupła to piersi wielkie ci nie urosna,,, a szczeże ci powiem ja miałam najmniejsze cycki w klasie a teraz mam piekny ładny biust i dziewczyni mi go zazdroszcza ale nie jesem szczupła osoba , ale tez nie jestem otyła

Moja matkaa dostala jak miala 19 i co?? Ty jeszcze dziecko jeste!! Wsadz se ogórka jak ci malo

Gość Dominika1988
sposobów na wzrost piersi nie ma sa tabletki w sklepie ale nie na wzrost tylko na poprawienie wygladu , czyli zeby były jedrne i podniesione, narazie t kup sobie stanik puszap , albo z wkładkami ładnie uwydatnia i powieksza biust

Gość nieostrozna
Ja miałam 14 lat, piersi mniejsze niz kolezanki z klasy i takie mi zostały. Tzn. rozwiniete sa prawidłowo ale male. Ale ja je lubię akurat więc mi to nie przeszkadza. Mojej mamie urosły po ciązy, nie wiadomo jak będzie ze mna.

Gość na pomoc .
nom ja jestem szczupła . dzięęki za pomoc . ale chcialabym zeby te piersi mi wreszcie urosłyy bo nawet nie mogęę nosic bluzek z dekoldami . ; (((( . bo nie mam sie czym pochwalić . ; (( .

Gość kaasslullka
A ja mam problem mam15 lat i nie dostałam jeszcze oresu wszystkie koleżanki juz mają tylko nie ja ...... co robic..?

Gość na pomoc .
sama niewiem bo tez jeszcze nie dostalam .

Gość pierwszy dostalam
jak mialam 14 lat i 4 mc , teraz mam 30 lat i dwojke dzieci . Nie martw sie lada chwila dostaniesz im pozniej tym lepiej - bo okres nie nalezy do tych najlepszych dni kobiety .

Gość na pomoc .
a są jakies sposoby zeby piersi urosly . ?? ; (((( .

Gość Goooosia
Cześć. Mam 14lat i już długo mam wydzieline. Jakieś 2 lata na pewno. Nie wiem czy wszystko ze mną w porządku... z mamą nie porozmawiam, bo nie mam z nią dobrego kontaktu, a mam same \'prawdziwe\' przyjaciółki. Proszę o odpowiedzi.

Gość Mam pytanie.
Mam 12 lat w marcu 13 i dostlam okresu w tym roku 4 wrzesnie mialam ale jest juz listopad a ja jeszcze nie dostalam.!;/ Co robić.??

Gość Goooosia
ej, pomożecie??

Gość Karolcia xD
ja mam prawie 14 lat i tez nie mam okresu..nie am sie czym martwić ze go nie macie, ja miałam kolezankę która miałam ponad 10 lat i dostała okres..nie wiem czy to było dla niej miłe..pozdrow i bez obaw _____________________________________________ . po drugiej stronie kontaktu .

Mam pytanie- na początku miesiączki mogą być bardzo nieregularne i zdarza się, że jednego miesiąca jest a potem 2 nie ma. To normalne.

Gosia- to, że masz wydzielinę czyli śluz to całkiem normalna rzecz. A miesiączka się na pewno pojawi- póki co, ciesz się z jej braku:)

Gość Ona13 młoda
Ja mam 13 lat i nie mam okresu...ale za to często mam biała maź na majtkach od jakiegoś roku lub od dwóch lat;/Jak myslicie co to??

Gość Ona13 młoda
a wpgule czy to normalne ze biała maz jest przez 2 lata...i ze az tak długo??

Gość Quasimodqa
A co to Bravo przestali drukować??

Gość smerfi
cześć.. ja mam 13 lat.. kiedyś spadłam z drabinek dość wysokich na pochwę.. dostałam lekkiego krwawienia.. czy to może oznaczać że nigdy nie dostanę miesiączki? proszę o szybką odpowiedź.. z góry dziękuje

Gość smerfi
pomóżcie. :(

Gość Kurcze no
Kurcze, mam 13 lat nie mam okresu ( i sie ciesze ) ALe mam problem, niewiem czy jecac na kolonie, czy nie.. W koncu nie chce dostac okresu na Slowacji czy jak bedziemy isc na jakas dluga piesza wycieczke... Wlosy lonowe juz mam.. Biust maly, ale dobrze JECHAC NA KOLONIE, NIECH JAKAS KOBIETA DORADZI taki sluz tez mi sie wydziela: siostra dostala jak miala 13 lat, mam tez gdzies tak...

Gość kjhgjk
smerfi spadłaś na pochwę ??? oj biedulo musiałaś mieć mega pecha ;) :O Nie martw się, napewno dostaniesz okres. A krwawiłąś z tego powodu, że mogłąś poprostu uszkodzić sobie naskórek i dlatego. kurcze no weź na kolonie tabletki przeciwbólowe i paczkę podpasek. Nie martw się. Będzie dobrze !

Gość Ayame_13
Siema. Ja też ma 13 lat i nie miałam miesiączki. Moja mama mówi że miesiączka u każdej dziewczyny jest różna. Mam koleżankę która miała już miesiączkę w wieku 11 lat. To zależy od hormonów. Mówiąc "Ciota" to co tak naprawdę macie na myśli hę? Przecież jest tyle innych synonimów słowa miesiączka i są mniej perwersyjne. Na przykład u mnie niektóre dziewczyny mówią "Przekwitanie" albo kiedy któraś powie "czerwone jabłuszko" kiedy zapytają się o nie branie udziału w Wychowaniu Fizycznym. Można też mówić że jest się "Niedysponowaną". Mówiąc ciota to bardziej kojarzy mi się z Homoseksualistami (Gejami, dla niewtajemniczonych) Wydzielina inaczej "śluz" na majtkach będzie się pojawiać bez względu na wrzystko. Najgorsze jest to że może brzydko pachnąć. Jeśli tak jest polecma cienkie podpaski CeareFree (nie pamiętam jak się piszę) są do każdego typu majtek, stringów czy bokserek. U mnie w szkole na tak zwanym WDŻWR (wychowanie do życia w rodzinie) nauczycielka mówiła że ten śluzik jest poprostu takim wstępem do przekwitania. Ja jestem osobą puszystą i też nie mam za dużych piersi. Nie bałam się rozmawiać o tym z mamą i ona właśnie wpadła na pomysł ze stanikami PushUp. Teraz noszę tylko takie i z rozmiaru "Zero" zrobiło mi się "B". Wrzyscy mówia mi na przykład "Wow jakie ty masz duże cycki." albo "Ej urosły ci cycki?". Mam równiez koleżankę która w wieku 11 lat miała ledwo A a teraz jest w moim wieku i ma prawie miseczkę D czyli więkrzą jak moja mama. Ale tez jest puszyta. Nie ma się czym martwić naprawdę.

Gość hah...
sluchajcie , mam do was prozbe . Czy byscie mi odpowiedzieli na to pytanie ? Mam 13 lat i nie mam jeszcze miesiaczki ,ale czuje czasami np. jak siedze przy komputerze że rusza mi sie cos w srodku ciala nad miejscem intymnym i pod pempkiem. Czy to może coś znaczyć ??

Gość pewnie jestes w ciazy

Gość ayame-nie przekwitanie a pokwi
tanie i nie jest to synonim miesiaczki a dojrzewania