Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość black222

Platfusy , Pisuary, Komuchy

Polecane posty

Gość black222

Według sondażu wyborczego , jednego z wielu jakie ostatnio się pojawiają: PO - 32 % PiS - 27% LiD - 25% Samoobrona, LPR, PLS i inni - na granicy progu wyborczego A więc po wyborach dwie z wyżej wymienionych partii beda musiały zawrzec koalicje , wiadomo że ekoalicja PiS z LiD jest wykluczona więc pozostają Platfusy + PiS albo Komuchy z LiD I niech mi ktoś jeszcze powie że jest sens chodzić na głosowania :D

Gość przecież to nie są jedyne
parite :O zacznij sięinteresować innymi partiami i zagłosuj na nowych, starych wypierdolmy w kosmos

LiD 25 %? Buahaha :D \"31% pytanych odpowiedziało - PO, 28% - PiS, 9% - LiD, 5% - Samoobrona. 3% głosów uzyskała KPEiR, 2% PSL, a po 1% - LPR i Partia Kobiet. 17% ankietowanych nie potrafiła udzielić odpowiedzi.\" Sondaż GfK Polonia z 26 sierpnia.

Gość hooj z polityką
ja znalazłem taki Gdyby wybory parlamentarne odbywały się w drugiej połowie lipca, PO mogłaby liczyć na 35 proc. poparcia, a PiS - na 25 proc. - wynika z sondażu Polskiej Grupy Badawczej. Trzecie miejsce zajęła koalicja Lewicy i Demokratów - 16 proc., a czwarte Liga i Samoobrona (LiS) - 14 proc. PGB nie badała poparcia oddzielnie dla LPR i dla Samoobrony. Na granicy progu wyborczego jest PSL z 5-procentowym poparciem.